Düğün 2012 Eylül Gelinleri! Siz Neredesiniz?

ne güzel kendi eviniz ise yapablirsşn öyle güzel şeyler. bizim kira olacağı için eşya da alamıyoruz daha. önce bi evi tutalım görelim diye bi tek beyaz eşyaları aldık onda da ocak fırın vs almadık. 2 ay içinde halledicez onları da inş :)

Evet ne güzel kendi evin ohh daya döşe kendi zevkinle.
Bizde kirada oturcağız, inşallah evlendikten 2-3 sene sonra kendi evimize geçeriz.
Ben evimi country tarzı döşemek istiyorum. yatak odamı,salonumu,oturma odamı falan hep aynı tarz da.
umarım istediğim gibi bi evim olur.
umarım hepimizin evi istediği gibi olurr.

insallah kızlar hepimizin dilediği gibi sıcacık sevgi dolu yuvalarımız olur. cok güzel insanın kendi evinde yasayacak olması evet ama içinin masrafı esyaların masrafı düğün masrafı bunları düşündükçe strese giriyoruz ister istemez. aslında kiraya bile cıkmayı daha mantıklı buluyorum en azından ilk bi sene filan.

kızlar hepinize hatta hepimize hayırlı olsunn :))

benim nikahımda 2 eylülde olacak inşallah. nikahı bizim ayarladıgımız mekanda kıyılmasını istiyoruz.
yeri ayarladık ancak gün falan almadık, resmi işlemleri yaptırmadık yani.
ne kadar önceden gün almak lazım nasıl ayarlamak lazım bilgisi olan var mı acaba?

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun benimde nikahım 2 eylülde salonda kıyılcak kısmetse. 2 marttan itibaren başvurulara başlayabiliyoruz diye biliyorum ben martın ortasında halletmeyi düşünüyorum inş.

aa bunu duyduguma sevindim valla bizde martin ortalarinda gun alalim. ya kizlar ne dusunuyorum biliyormusunuz nikahi iki eylulde yapsak dogum gunumde dugunude sekizinde yapariz yine ne olacak diyorum. aslinda dugun yerine getirtmeyi cok istiyordum memuru. ama bizimkiler ne geregi var bosver derlerse o zaman bi hafta oncesinden kiyariz nikahi ne olacakki degilmi hem boylelikle dugun istenilen tarihte olmus olur nikahta benim dogum gunumde :)))

eevet canım güzel olur bence de:) seninde isteğin gerçekleşir böylece :)
ay bi bahar gelse iyiydi yau bu sene ne çok kar yağdı. bu kış havaları benim içimi karartıyo :S

eevet canım güzel olur bence de:) seninde isteğin gerçekleşir böylece :)
ay bi bahar gelse iyiydi yau bu sene ne çok kar yağdı. bu kış havaları benim içimi karartıyo :S

evet en azindan marta birgecis yapsak ortalarina dogru baslayacagiz muhtemelen evi yaptirmaya.
gelinlik baktinizmi hic ben antalyadayim aysira gelinlige baktim cok guzeller fiyatlari ucukmus ama bi yinede bakayim diyorum belki kabul eder nisanlim

zaten o satin aliriz diyordu kiralamak daha mantikli dedim bende bi kere giyecegim nasilsa. begendigim bi kac model var internetten o tarz bisey bulursam super olcak.

ben gelinliğimi aldım tatlım ocakta hallettim onu mevcut indirimler vardı çünkü. aysirada %30 indirim vardı mesela hala devam ediyo mu bilmiyorum ama. ben akaydan aldım canım gelinliğimi kiralamak ile almak arasında 100 200 tl falan fark oluyomuş o yüzden aldık biz daha sonra ihtiyacı olan birine vermeyi düşünüyorum.

bilmiyorum canim bi bakacagim aysiraya eger cok pahaliysa akayida tercih edebilirim. akayda fiyatlar nasil ve guzel modeller var mi.

benzen cim hayirli olsun gelinligin rica etsem fotografini yukleyebilirmisin bide fiyat bilgisi verirmisin. akayin sitesine baktim simdi cok guzel gelinlikler var aslinda benim istedigim gibi simdi fiyatlarinada bakiyorum ama aysiradada begendigim var ozellikle magazadan gecerken nisanlimla beraber gormustuk o gostermisti bayilmistim ama fiyatini soramamistim

Aysira Gelinlik dan ms156 benim gelinliğim ben indirim zamanı aldım 1700tl ye geldi satın fiyatı ile kiralık arasında 200tl oynuyor zaten ama şimdi nasıldır bilmiyorum. Bi de akayda bakmıştım ona 3500tl demişlerdi indirimli ama tabi senin beğendiğin modele göre değişecektir. Ve şöyle bişi var gelinliği giymeden anlayamıyorsun beğendin mi beğenmedin mi üzerindeki duruşunu görmen lazım mutlaka. Bence git bi giy o havaya gir kendini gelinlik içinde görmek çok farklı. Her provaya gelinliğimi özlemiş olarak gidiyorum ki önceden hiç gelinlik hayali olan birisi değildim.

guzelmis gercekten fiyati ve evt akaya gore daha uygun akayin fiyatlari ucukmus resmen. bende 136 olanini begendim acaba fiyati kac . tam istedigim model

canım sanırsam aysira daha ucuz akay benim ikinci girdiğim yerdi beğndim aldım çıktım :) o yüzden aysiraya falan bakamadım.

9 Eylül'de düğünüm var gelinliğimi almak istiyorum ama kayınvalidem daha erken olduğunu söylüyor. Modellere bakıcakmışız ama şimdi alınmayacakmış. sizce düğüne en geç ne kadar zaman varken alınmalı gelinlik

leylacım daha çok zaman var düğününe kendine sıkıntı yapma gelinlik işini. ben son 1 ay kalasıya düşünüyorum mesela. biliyorum heyecanlanıyorsun heves ediyorsun ama hiç aranı bozma kayınvalidenle gelinlik için. her şey zamanı gelince olur

Merhaba kızlar,

Benim de düğünüm 2 eylülde Düğün ve kına için mekanları ayarladık,beyaz eşyalarımız da alındı,gelinlik için de martta ilk provama gideceğim, düğün fotoğrafları için fotoğrafçıyla konuştum haftasonu anlaşma yapmaya gideceğiz. Biraz fazla mı aceleciyim ne

canım gelinlik ücretleri düğün üstü sezon başladığı için pahalı oluyo genlde aralık ocak aylarında gelinliklerde indirim oluyo ben %40 indirimle aldığım için ocak ayını tercih ettim hallettim hem kafamda rahatladı bişey eksidi düşüncelerimdn. gelinliği aldım ama teslimatı 1 hafta önce yapılcak. düğünden 1 ay öncede provam var yani kilo alırsam verirsm problemini düşünmeye de gerek yok.

bende 2 eylül geliniyim canım.öncelikle hayırlı olsn. yok fazla aceleci değilsin. herşey hemen hallolsun istiyoruz bende öyleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…