- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi miaselinam
-
patriyn cim burdada havalar bozduhafif yagis vardi aksam simdide esiyor
hazirancim zaten en basa seni yazacagiz mecburen baksana ilk gun seninki :)))
vallahi cok heyecanliyim kizlar simdiden odalarin dizaynini olusturdum kafamda. salon ve oturma odasini cift renk kullanmk istiyorum boyle karsilikli bakan duvarlar ayni diger iki duvar farkli gibi boyle. yada her yer ayni olsun ama bi yere mesela olursa tv unitesinin arkasina duvar kagidi dusunuyorum oda renginin bi ton koyusundan desenli bilmiyorum valla amaann gezip gormek lazimmuhtemelen bi aksilik olmassa bu persembe ikimizde izinliyiz veeeee mutfak dolaplari icin boya icin gidip gezebiliriz. bu isi bitirdikten sonrada dugun tarihini alabiliriz sanirim
kızlar hepinize hatta hepimize hayırlı olsunn :))
benim nikahımda 2 eylülde olacak inşallah. nikahı bizim ayarladıgımız mekanda kıyılmasını istiyoruz.
yeri ayarladık ancak gün falan almadık, resmi işlemleri yaptırmadık yani.
ne kadar önceden gün almak lazım nasıl ayarlamak lazım bilgisi olan var mı acaba?
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun benimde nikahım 2 eylülde salonda kıyılcak kısmetse. 2 marttan itibaren başvurulara başlayabiliyoruz diye biliyorum ben martın ortasında halletmeyi düşünüyorum inş.
aa bunu duyduguma sevindim valla bizde martin ortalarinda gun alalim. ya kizlar ne dusunuyorum biliyormusunuz nikahi iki eylulde yapsak dogum gunumde dugunude sekizinde yapariz yine ne olacak diyorum. aslinda dugun yerine getirtmeyi cok istiyordum memuru. ama bizimkiler ne geregi var bosver derlerse o zaman bi hafta oncesinden kiyariz nikahi ne olacakki degilmi hem boylelikle dugun istenilen tarihte olmus olur nikahta benim dogum gunumde :)))
eevet canım güzel olur bence de:) seninde isteğin gerçekleşir böylece :)
ay bi bahar gelse iyiydi yau bu sene ne çok kar yağdı. bu kış havaları benim içimi karartıyo :S
evet en azindan marta birgecis yapsak ortalarina dogru baslayacagiz muhtemelen evi yaptirmaya.
gelinlik baktinizmi hic ben antalyadayim aysira gelinlige baktim cok guzeller fiyatlari ucukmus ama bi yinede bakayim diyorum belki kabul eder nisanlim
zaten o satin aliriz diyordu kiralamak daha mantikli dedim bende bi kere giyecegim nasilsa. begendigim bi kac model var internetten o tarz bisey bulursam super olcak.
ben gelinliğimi aldım tatlım ocakta hallettim onu mevcut indirimler vardı çünkü. aysirada %30 indirim vardı mesela hala devam ediyo mu bilmiyorum ama. ben akaydan aldım canım gelinliğimi kiralamak ile almak arasında 100 200 tl falan fark oluyomuş o yüzden aldık biz daha sonra ihtiyacı olan birine vermeyi düşünüyorum.
bilmiyorum canim bi bakacagim aysiraya eger cok pahaliysa akayida tercih edebilirim. akayda fiyatlar nasil ve guzel modeller var mi.
benzen cim hayirli olsun gelinligin rica etsem fotografini yukleyebilirmisin bide fiyat bilgisi verirmisin. akayin sitesine baktim simdi cok guzel gelinlikler var aslinda benim istedigim gibi simdi fiyatlarinada bakiyorum ama aysiradada begendigim var ozellikle magazadan gecerken nisanlimla beraber gormustuk o gostermisti bayilmistim ama fiyatini soramamistim
Aysira Gelinlik dan ms156 benim gelinliğim ben indirim zamanı aldım 1700tl ye geldi satın fiyatı ile kiralık arasında 200tl oynuyor zaten ama şimdi nasıldır bilmiyorum. Bi de akayda bakmıştım ona 3500tl demişlerdi indirimli ama tabi senin beğendiğin modele göre değişecektir. Ve şöyle bişi var gelinliği giymeden anlayamıyorsun beğendin mi beğenmedin mi üzerindeki duruşunu görmen lazım mutlaka. Bence git bi giy o havaya gir kendini gelinlik içinde görmek çok farklı. Her provaya gelinliğimi özlemiş olarak gidiyorum ki önceden hiç gelinlik hayali olan birisi değildim.
merhaba benim düğünümde 2 eylül ^^ bayram sonrası evleniyoruz hepimiz ^^ düğün kına salonlarımız tutuldu nişanımızı yeni atlattık onun yorgunluğundan kurtulur kurtulmaz çeyiz hazırlıklarına başlarız inşallah tavsiyeleri bekliyorum^^ Allah hepimizi mutlu etsin inşallah^^
9 Eylül'de düğünüm var gelinliğimi almak istiyorum ama kayınvalidem daha erken olduğunu söylüyor. Modellere bakıcakmışız ama şimdi alınmayacakmış. sizce düğüne en geç ne kadar zaman varken alınmalı gelinlik
Merhaba kızlar,
Benim de düğünüm 2 eylüldeDüğün ve kına için mekanları ayarladık,beyaz eşyalarımız da alındı,gelinlik için de martta ilk provama gideceğim, düğün fotoğrafları için fotoğrafçıyla konuştum haftasonu anlaşma yapmaya gideceğiz. Biraz fazla mı aceleciyim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?