Düğün 2012 Eylül Gelinleri! Siz Neredesiniz?

Evet aynen, bi stres bi sıkıntı oluyo herkeste. Panik yapılıyo, hemen hallolsun isteniliyo.İster istemez geriliyo insan.
Ben askerdeki çocuğa çatıyorum onun suçu neyse

evet sanırım haklısınız. hersey bir an önce olsun bitsin istiyorum en cokta bu yüzden stres yapıyorum galiba .biraz aceleciyimdir yada ne bileyim sabırsızımdır diyeyim umarım herseyı yoluna sokabılırız. destegınız için çok teşekkür ederim kızlar :) iyiki varsınız.

slm kızlar eğer Allah dan bi engel çıkmazsa ben de eylül de evleniyorum hayırlısıyla.. ama henüz gün belli deil. o yüzden salonda tutmadık. yavaş yavaş eşyalarımızı halletmeye çalışıyoruz.. baya zorlanıyoruz ama napalım sağlık olsun..

Hoşgeldin canım. Eylül belli olduğuna göre tarihte kısa zamanda belli olur. Çokta zaman kaybetmeyin ama canım. düğün salonları doluyor. Malum ramazan tüm yazı kapatıyor. Herkes Temmuz ve Eylül'e yoğunlaşmış durumda. biran önce günüde belli olsun. Hazırlıklar çok zor heleki maddi tarafı off off

gunaydin canlarim :)) cok mutluyum dun bize geldiler cicek ve tatliyla yine mac izlemeye heheheeee

ben dedim tuzlu kahve istiyor canin galiba diye. gulustuler. neyse ben evimizin nasil olcagini anlattim super dusunmussun cok zevklisin evet hayatim dedi sen nasil istersen oyle yapalim izin gunumuzde gidelim mobilyaciya mutfak dolaplarini tv unitesini cizdirelim istedigimiz gibi boyaciyida gidip gorelim hangi oda hangi renk olacak die. spot isik istiodum ben onuda halledecegiz insallah. cok bisey tutmaz die umit ediyorum, tum eve yapilmayacak cunku.

bide gun alalim dedim bizim en buyuk eksigimiz o dedim.ilk once salonu tutup gun alsak gerisi corap sokugu gibi gelecek dedm haklisin halledelim dedi.

bu arada basim cok agrio kizlar dun merdivendeki pencereye carptim kafami cok sert bi sekilde kut diye ses geldi kafamin iicnden sislik vardi biraz bu sabahta bas agrisiyla uyandim o kisim nasil agrio catlicak basim

hoşbuldum cnm saol.. doğru sölüosun yer bulmak zaman ilerledikçe zorlaşacak. ama sanırım yakın tarihte belli olacak düğün tarihimiz.. umarım zorlanmadan bir yer buluruz. zaten baya zorlu bir maraton bu evlilik süreci..

süpürgesiz cadı geçmiş olsun. kafa çarpmaları önemli bi ağrı kesici falan kullan geçmezse muhakkak bi dr a görün.. bu arada çok sevindim mutlu olmana Allah daim etsin her daim böle güzellikler yaşa

cok tesekkur ederim canim insallah Allah hepimize boyle guzellikleri en guzel sekilde yasamamizi saglar.

sanirim bizimde yakin tarihte belli olacak ve muhtemelen 8 eylule denk gelecek hafta sonuolsun istiyoruz cunku sehir disindan gelecek olan varsa pazartesi is basi yapmasi kolay olsun diye . aslinda ayin ikisi olsaydi dogum gunumde super olabilirdi :)))

süpürgesiz cadı geçmiş olsun. kafa çarpmaları önemli bi ağrı kesici falan kullan geçmezse muhakkak bi dr a görün.. bu arada çok sevindim mutlu olmana Allah daim etsin her daim böle güzellikler yaşa

agri kesici alamadim canim hastayim cunku kesilebilir. ama cok kotu agriyo. sanki bi kutle var basimda agirlik yapiyo kafami koysam uyuyacagim. bide yutkunurken midem bulaniyo. zonkluyo resmen kafam . bi iki gun daha bekleyeyim gecmesse gidecegim doktora. saglam carptim ama

benimde düğünüm haziranda inş açılışı ben yapcam sanırım :)) herkesin Allah gönlüne göre versin inş

doğum günün olması ayrı bi güzel olurdu. ama şartlara uymazsa yapacak bişi olmuor cnm. siz bi arada olunda birçok doğum gününüzü birlikte kutlarsınız artık..

ya ben de hasta olurken ağrım çok oluordu. ağrı kesici içmemeye çalışıordum. kuzenim dr dediki kendine eziyet etme bişi olmaz kesmez ağrı kesici iç gitsin. mide bulantısı ii olmadı şimdi. bence iç ağrı kesici cnm.. tekrar çok geçmiş olsun.

hayırlı olsun glstn:) artık seni yollayalım önden tecrübelerinden faydalanırız biz de:))

hosgeldin GLSTN oh ne guzel hayirli olsun simdiden allah tamamina erdirsin bir an once allah bi yastikta kocatsin insallah

haklisin canim sonundaoldu

biraz daha durayimda bu bas agrisi darbeden kaynaklaniyor korkulacak bisey yok sanirim. gecer diye umit ediyorum.

ah bide tarihler belli olsada konunun basina herkesin dugun tarihini eklesek tek tek cok guzel olurdu

olur olur cnm tarihlerde belli olur. hiç sıkma canını ölümle nikah şaşmaz derler. hayırlısıyla gelsin o günler. iyiki diyebileceğimiz bi hayat yaşatsın Rabbim hepimize. sen rahat rahat hazırlıklarını yap

bak canım gördün mü boşuna sıkmışsın canını. en yakın zamanda tutarsınız inşallah salonu :)

ee bugün nasılsınız kızlar hava birdden nası bozdu ya bizim burda halbuki ne güzel bahardan kalmaydı dün hava benimde içim karardı sıkıntıdan

Eve öğlen yemeğine geldim de bizim kızlara bi bakam dedim

süpürgesiz cadı; Canım bak gördün mü,sevindim senin adına, hadi ama belirleyin tarihleri gayrı hepiniz liste yaparken en başa beni yazcan heee, 1 eylüle

Yeni gelen arkadaşlar,hepiniz hoş geldiniz eylül gelincikleri

patriyn cim burdada havalar bozdu hafif yagis vardi aksam simdide esiyor

hazirancim zaten en basa seni yazacagiz mecburen baksana ilk gun seninki :)))

vallahi cok heyecanliyim kizlar simdiden odalarin dizaynini olusturdum kafamda. salon ve oturma odasini cift renk kullanmk istiyorum boyle karsilikli bakan duvarlar ayni diger iki duvar farkli gibi boyle. yada her yer ayni olsun ama bi yere mesela olursa tv unitesinin arkasina duvar kagidi dusunuyorum oda renginin bi ton koyusundan desenli bilmiyorum valla amaann gezip gormek lazim muhtemelen bi aksilik olmassa bu persembe ikimizde izinliyiz veeeee mutfak dolaplari icin boya icin gidip gezebiliriz. bu isi bitirdikten sonrada dugun tarihini alabiliriz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…