- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
sıkma canını tatlım bişekilde hallolur bu dönemlerde daha bi stresli oluyoru bian önce herşey hallolsn istiyoruz bende öyleyim. ama moralini bozmamaya çalış 6ay var önünüzde halledersiniz hepsini sen nası olcak diye stres yapma yeterki sadece kendini üzersin yıpratırsın.
Evet aynen, bi stres bi sıkıntı oluyo herkeste. Panik yapılıyo, hemen hallolsun isteniliyo.İster istemez geriliyo insan.
Ben askerdeki çocuğa çatıyorum onun suçu neyse
slm kızlar eğer Allah dan bi engel çıkmazsa ben de eylül de evleniyorum hayırlısıyla.. ama henüz gün belli deil. o yüzden salonda tutmadık. yavaş yavaş eşyalarımızı halletmeye çalışıyoruz.. baya zorlanıyoruz ama napalım sağlık olsun..
hoşbuldum cnm saol.. doğru sölüosun yer bulmak zaman ilerledikçe zorlaşacak. ama sanırım yakın tarihte belli olacak düğün tarihimiz.. umarım zorlanmadan bir yer buluruz. zaten baya zorlu bir maraton bu evlilik süreci..
süpürgesiz cadı geçmiş olsun. kafa çarpmaları önemli bi ağrı kesici falan kullan geçmezse muhakkak bi dr a görün.. bu arada çok sevindim mutlu olmana Allah daim etsin her daim böle güzellikler yaşa
gunaydin canlarim :)) cok mutluyum dun bize geldiler cicek ve tatliyla yine mac izlemeye heheheeee
ben dedim tuzlu kahve istiyor canin galiba diye. gulustuler. neyse ben evimizin nasil olcagini anlattim super dusunmussun cok zevklisin evet hayatim dedi sen nasil istersen oyle yapalim izin gunumuzde gidelim mobilyaciya mutfak dolaplarini tv unitesini cizdirelim istedigimiz gibi boyaciyida gidip gorelim hangi oda hangi renk olacak die. spot isik istiodum ben onuda halledecegiz insallah. cok bisey tutmaz die umit ediyorum, tum eve yapilmayacak cunku.
bide gun alalim dedim bizim en buyuk eksigimiz o dedim.ilk once salonu tutup gun alsak gerisi corap sokugu gibi gelecek dedm haklisin halledelim dedi.
bu arada basim cok agrio kizlar dun merdivendeki pencereye carptim kafami cok sert bi sekilde kut diye ses geldi kafamin iicnden sislik vardi biraz bu sabahta bas agrisiyla uyandim o kisim nasil agrio catlicak basim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?