- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.041
arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????
arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????
ahh canım benim hoşgeldin dinlen biraz eve gidncede hemen yat dinlen kuzum
neden zorluk olsun tatlım bunlar çok güzel şeyler bence düşünsenize eşinizin kıyafetlerini ütüleyeceksin ben severim ütü yapmayı temizlik yapmayıı zor gelmiyo banaen güzeli cumartesi yapmak kuzum pazarde dinlenirsin ohh ne güzell
hoşgeldin canımcım....nasılsın bakalım..ne var ne yok...seninde işin zor canım yahuuu
aynen öyle yaa bunları görünmez işler gibi araya köşeye sıkıstırıp yaparız ama ben güzel anlardan hoş yemeklerden,sonraa romantik gecelerden hoşlanıyorum ne bu dah a1 haftalık evlıyım dur kocacım çamaşır bırıkmış yıkayıp gelcem felan sartmı hepsini bir ütülemek ben giyerken ütülerim mesela,hem haftasonumu daha özel işlere ayırırım hele ki yeni evliyken
ben cevap vereyim tatlım,
biz yakınız su bı haftadır her aksam görüşüyoruz evdi esyaydı derken,telefonla ise sürekli mesajlasırız,,günaydın dan iyi gecelere kadar,ben nişanlımı aramam ama o öğle arasında ve aksamları mesaj yazmaya usenınce arar beni
ben söyleyim önce cnm sabah ebn kalkmadan arar sonra işteyken 4 ,5 kere arar akşam beraberis zaten eve giderken buluşuyorus 30 dk filan sonra otobüste arar arar akşam eve gidince bidaha arar akşam yatakta konusurus 1 saat filanda çokmu yaa yazarken yoruldummm
ooooohhh canımmmmmm ne güzel bitirmişsin sen ve en güzellerine geçmişsin....bunları da tek tek biizmle paylaşşş haaa... ayyyyy ne güzelll ..Allah yardım etsinnn şekerimbenim
ıvır zıvır ev eşyaları mutfak yok vitrin süsleri tabaklar çanaklar bardaklar hazır bunlar beni hiç korkutmadı zaten
beyaz eşyaları aldık
düğün salonunu dün tuttu nişanlım
kalan artık gelinlik davetiye mobilya
Sağolsun yani yemeğinizi falan hazırlıyor ama ben şahsen yemeğim ayrı pişsin bulaşığım ayrı yıkansın isterim.......yok kuzum ben kayınvalidemde yiyorum sonra evime çıkıyorum saolsun hakkını ödeyemem
Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah şekerlerim....
başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?
başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?
hayırdır tatlım yasmin neden acab bu kadar etkı yaptı sende yaa bende cok korkuyorum adet azalıyomus,lekelenmeler oluyomus,bazılarında 15-20 gun bıtmıyomus off yaa tam karar verdim diyorum bişey daha cıkıyo,:18::18::18:
bu arada canım endokrine neden gidiyorsun sen ?
aha işte beeeennnvallahi bende öleyim...şimdiden düşünüyorum.. ya zaten 2 kişiyiz napcaz evde okdar. ev işlerini belli döneme sıkıştırırım gerisi bize kalsın... filmleri not alıyoruz.. evde sinema keyfleri yapıcaz biz daha... güzel sofralar kurcaz.. oyunlar oynucaz evde ev işi nankördür yapsan da arkanı dön aynısı.. ama bu yaşlarda evimin kadını olmaktansa eşimin karısı olmayı tercih ederim çoluk çocuğa karışınca çokca evle boğuşcaz zaten
ooooohhh canımmmmmm ne güzel bitirmişsin sen ve en güzellerine geçmişsin....bunları da tek tek biizmle paylaşşş haaa... ayyyyy ne güzelll ..Allah yardım etsinnn şekerim
her sabah günaydın mesajı yada telefonu birbirimize.. öğlenleri de fırsat bulursak.. her akşam mutlakaaaa görüşürüz.. çok nadirdir bi akşam grüşmediğimiz. ya o bize gelir ya da dışarda buluşurz.. nadirende ben onlara giderim..çok şükür ama akşamları mutlaka görüşmeye çalışırzzz
cuma günü nişanlımın teyzesnin kızının düğünü var ona gidecem bakalım napcaklar süslenmem lazım yeni geliniz yaaa pek sevmyuorum teyzesigili ama mecburgood heart kaynansı gille aynıbinada oturuyodu onlar yapıyosa cnm ondandır eğer yanlış hatırlamıyosam oh ne güzel yemek yapmıyooo
Canım senin ütün nasıl kazanlı falan mı??
Ben kazansız aldım yaa evim hap kadar olacak bi de koca kazanlıyı almayım dedim bi de acil bi eşarp ütülemek istesem koca kazan ısınmaz falan diye vazgeçtim iyi bi tane kazansız ütü aldım
Ütüm birikince nasıl olacak acaba ben onu düşünüyorum bu ütüyle:26:
zorluk değil de güzelim bunları konusmak bile evet esmerin dediği gbi annem moduna girmek gibi geliyo,zaten kalmaz yapılır ama ütü yapıcam oleyy diye sevinmem ben yaa gıyerken ütüler veririrm kocama ama bunları bu kadar cabuk düşünmem galiba
ooooohhh canımmmmmm ne güzel bitirmişsin sen ve en güzellerine geçmişsin....bunları da tek tek biizmle paylaşşş haaa... ayyyyy ne güzelll ..Allah yardım etsinnn şekerim
her sabah günaydın mesajı yada telefonu birbirimize.. öğlenleri de fırsat bulursak.. her akşam mutlakaaaa görüşürüz.. çok nadirdir bi akşam grüşmediğimiz. ya o bize gelir ya da dışarda buluşurz.. nadirende ben onlara giderim..çok şükür ama akşamları mutlaka görüşmeye çalışırzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?