2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????

ben cevap vereyim tatlım,

biz yakınız su bı haftadır her aksam görüşüyoruz evdi esyaydı derken,telefonla ise sürekli mesajlasırız,,günaydın dan iyi gecelere kadar,ben nişanlımı aramam ama o öğle arasında ve aksamları mesaj yazmaya usenınce arar beni

arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????

ben söyleyim önce cnm sabah ebn kalkmadan arar sonra işteyken 4 ,5 kere arar akşam beraberis zaten eve giderken buluşuyorus 30 dk filan sonra otobüste arar arar akşam eve gidince bidaha arar akşam yatakta konusurus 1 saat filanda çokmu yaa yazarken yoruldummm

hoşgeldin canımcım....nasılsın bakalım..ne var ne yok...seninde işin zor canım yahuuu

kafam kulağım rahat olsa iş bana vız gelir tırıs giderde huzrsuzum hem özel hem tüzel tam toparlanıyorum derken yine patlak verebiliyorum dua istiyorum sizden yine geçen haftalardaki gibi şikayet moduna girmek hiç istemiyorum negatifliği çekiyorum o şekilde ama boğazıma kadar doluyum ve belli etmemek zorundayım ....dua istiyorum kızlar bana dua edin lütfen

aha işte beeeennn vallahi bende öleyim...şimdiden düşünüyorum.. ya zaten 2 kişiyiz napcaz evde okdar. ev işlerini belli döneme sıkıştırırım gerisi bize kalsın... filmleri not alıyoruz.. evde sinema keyfleri yapıcaz biz daha... güzel sofralar kurcaz.. oyunlar oynucaz evde ev işi nankördür yapsan da arkanı dön aynısı.. ama bu yaşlarda evimin kadını olmaktansa eşimin karısı olmayı tercih ederim çoluk çocuğa karışınca çokca evle boğuşcaz zaten

Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah şekerlerim....

ooooohhh canımmmmmm ne güzel bitirmişsin sen ve en güzellerine geçmişsin....bunları da tek tek biizmle paylaşşş haaa... ayyyyy ne güzelll ..Allah yardım etsinnn şekerim

her sabah günaydın mesajı yada telefonu birbirimize.. öğlenleri de fırsat bulursak.. her akşam mutlakaaaa görüşürüz.. çok nadirdir bi akşam grüşmediğimiz. ya o bize gelir ya da dışarda buluşurz.. nadirende ben onlara giderim..çok şükür ama akşamları mutlaka görüşmeye çalışırzzz

başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?

Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah şekerlerim....

valla çok konusyorus önceden daha fazla konsurduk askere gitmeden önce ama askerdeykende konsutuk epey telde hatta asker arkadaşları oğlum telefın kulağına yapışacak die kızıyolardı nebilim sonraadan işte askerrden geldi bana kızıyodu sen beni aramıyosun unuttunmu die ya sorma diyotrum evlenince uyur kalırıs telde konusmuycz diyorum gülüyoo

Canım valla ben hemen sorunu çözebilen çiftlere hayranımdır
Biz öyle olamıyoruz yaa
Genelde bi kaç saat trip yapmakla geçiyor en son işte yumuşamaya başlıyoruz falan ancak zorla çözebiliyoruz
Evlilere mi sordun ben direk atladım ama

valla kuzum konudan konuyya değişir bizde...ama genelde sinirli iken çok konuşmayız...sinirimiz geçincede oturur konuşup hallederiz...o konu bir dahada açılmaz bizde

Endokrin metobolizma hastalıklarına bakıyormuş canım, dahiliye doktorları birşey bulamayınca oraya yönlendirdiler...

ben yasmin kullanırken dengem iyice gitti zaten, çok su içmem gerekiyordu o zamanda midem bulanıyor yemek yiyemiyordum.. su içmesem gözüm kararıyor başım dönüyor.. hap yan etki yapar dediler biraz bekle geçer dediler ama geçmedi.. 2. ayın ortasında hapı bıraktım ama aynı devam sadece şimdi daha az su iiçiyorum.. Çok zor yaa çok güçsüz kaldım, kilo verdim.. dışarı tek başıma çıkamadım.. Şimdi daha iyiyim ama hapın metebolizmam da neyi etkilediklerini bulamadılar.. şimdi kanımdaki minarel değerlerime bakacaklarmış başka birşeylerde dediler ama doktorların dediğini anlamak çok bilirsiniz..

belki denk gelmiştir başka birşeyden etkilenmişimdir ama inan ben günde 1 lt bile su içmezdi, şimdi su içemediğim de tansiyonum düşüyor bayılıp kalıcam bir yerde ..

herkese aynı etkiyi yapmaz sonuçta çok kullanan arkadaşım var benim yasmini alışıncaya kadar mide bulantısı yapıyor dediler hep.. Umarım sizde sorun olmaz sonuçta bir ka ay kullanacakmışsınız..

Evet cok haklısın sekerim,bizde gecen konusuyoduk eve ınetrnet ıstemıyoruz ikimizde,play statıon alırız dıyo askım,ben filmlerdeki gibi ronamtık sofralar hazırlarım,filmler izleriz sonra dah abaska yapacak cok seyım var yaa camasır utu su sekılde olur:askım dur yarım saat sonra hazırım ve ben o gazla ıslerı halalderım hem makınalar var buyutmeyelım o işleri,sonra daa evliliğimize eşimize bakalım dimi ama yoksa ilk günlerdencamasır utu dersem nişanlım da tipik aile erkegi moduna girer ben isteniyorum öyle ye iç,tv izle sey yap,yat azıcık sıradısı olmak lazım dimi ama

ben sorunu biraz sakinleşince çözmek iterim ama sevgilim hemen konuşulsun ister hoş birazda sevgilim daha alttan alır eğer ben sinirliysem ama bir sorun varken çözülmesi taraftarıyım ve birdaha bunu ısıtıp ısıtıp önümüze gelmesin deriz ikimizde.konuşup halledip öyle düzelmeliyiz diye düşünüyorum.eğer telefonda çözemediysek muhakkak yüzyüze konuşuruz kırıldığım noktaları söylerim oda üzüldüğü noktaları söyler mantıklı bir yol bulduk şimdiye kadar.

inşAllah hep böyle olur

paylaşırım tabiki canım

ben kavga esnasında sinirlerime hakim olamıorum kapatıorum pat die telefonunu nişanlım çok sabırlı saatlerce açıklama yapar durumu toparlar ama fıtratımda var ara ara sunarım yine aynı meseleri önüne yanlız o zaman çok sinirlenio

evet kuzum aynı binadayızz yemeğimi yiyorum çıkyorum evime eve gidip yemek telaşın girmiyorum sabah kahvaltımıda saolsun hazırlıyo allah razı olsun ben nişanlıyken evde hiç bilmem kahvaltı yptığımı annem ben seni aç aç gönderemem işe diyo ve kızlar işten gelme saatimde geçiyo balkon camına gelişimi gözlüyo maşallah maşallah

benim evim büyük ben kazanlı almak istemedim çok kalabalık oluyo bana göre ütümün resmini eklemiştim tefalden aldım ben çok memnunum

bilmem ben seviyorum ondan böyleyim harelde

eğer kalabalık biyerdeysek susarım.. gözlerimle belli etmeye çalışırım.. ama ayrıysak mutlaka çözmeye çalışırım.. aklımda kaldıkça kendimi yerim ben...nişanlım sinrliyken çok konuşur ben o anın geçmesini bekler sonra ben başlarım vır vır diye...onun hiç ısıtma gibi bi huyu yok ama aynı hatalara düşmesin die ben hatrlatırım.. ama çok piştik bu nişanlılık dönminde yaa... sevgili olunca başkaymış.nişanlılık başka. bakalım evlilik nasıl olcak..

eğer kalabalık biyerdeysek susarım.. gözlerimle belli etmeye çalışırım.. ama ayrıysak mutlaka çözmeye çalışırım.. aklımda kaldıkça kendimi yerim ben...nişanlım sinrliyken çok konuşur ben o anın geçmesini bekler sonra ben başlarım vır vır diye...onun hiç ısıtma gibi bi huyu yok ama aynı hatalara düşmesin die ben hatrlatırım.. ama çok piştik bu nişanlılık dönminde yaa... sevgili olunca başkaymış.nişanlılık başka. bakalım evlilik nasıl olcak..

paylaşırım tabiki canım

ben kavga esnasında sinirlerime hakim olamıorum kapatıorum pat die telefonunu nişanlım çok sabırlı saatlerce açıklama yapar durumu toparlar ama fıtratımda var ara ara sunarım yine aynı meseleri önüne yanlız o zaman çok sinirlenio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…