2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kızlar doğum kontrol haplarını doktora gitmeden sakın almayın...doktorlar tüm değelerinize bakmalı...zaten bir sorun yaratacak birşey varsa size ilaç kullandırtmazlar..

haklısınız kızlar ama cok az vaktım kaldı 25 guncuk ve ben ıseyenı gırdım ya ızın aldım kac kez tekrar alamam o yuzden yaa 15gün-1 ay kullanıp etkısıne gore hareket edıcem yada mecbur riskli yöntemlere razı olucam yaa

hahahah salihaaaaaaaaa.bendensin ben şuanda da öleyim.. akşamları adamı nasıl karşılasam derdindeyim.. ozamn nolur bilmem..şimdiden çokca planım var adama yapcaklarım listelendi hayatımız gzel olsun die evlenioz.. yoksa ne zorum var.. sevgili haline devm ederdim... ama dedim bidenemleee aynı çatıda nefes alarak onu delirtmem lazım monoton hayatı sevmem

bende aynıyım ya kocamı nasıl delirtsem diye düşünüyorummmmm

Evet canım bende seviyorum sakin, güzel

İstanbul karmaşık geliyor bana ama nişanlımla heryer cennet bana alışıcam bir şekilde
aslen nerelisin canım

boşver sen sabır çek allah yardımcın olsun bu görümceler yokmu ah benim ki de arada sinsi sinsi sokuyo lafı

waowwww,ben de ben de söyle bi parfüm sıksam saclarımı acsam yanında ölüyo bitiyo zor olan hep guzeldır yaa,yakın olcam ama yıne suprızler,oyunlar,sınavlar yaparım ben farklı fantazilerim var hayal bıle kurarım sımdıden film gibi yanı evın ıcınde ne farklı anılarımız olacak kımbılır bızde bu kafa varken oooo hiç sıkılmayız inşaalh

Bizimde haftada bir görüştüğümüzden şunu da yapalım bunu da dediğimiz liste o kadar uzun ki

İnşallah hepsini istediğimiz zaman yapmak nasip olur

bende aynıyım ya kocamı nasıl delirtsem diye düşünüyorummmmm

hahahah adaşım vallahiiiiii okdar çok şey varki... gıcık oluo ama içten içten nasıl gülüo.. onla uğraşıyorum çocuk gbi.. okdar hoşuna gidiyoki.. delirtiom tabiiiii sık sık... vallahi dedim ben nişanlıma sen kendin kaşındın..yoksa hayatın ne güzel rahattı.. beni buldunn bittin ah ahhh geri dönüşü yok diyoo gıcık

aslen nerelisin canım

boşver sen sabır çek allah yardımcın olsun bu görümceler yokmu ah benim ki de arada sinsi sinsi sokuyo lafı

sagol cnm. sanada sabır versın. ınsanlar sankı dunyaya can sıkmak ıcın gelmısler. bızım perde muhabbetımız oldu babam daha zamanında almıcam dedıgı halde bı takım aksılık cıktı bılmem bılıomusun. gecen aksam nısanlıma dıyomus kı o nıye perde almıyo sanane be kadın sana ucu mu dokunuyo senın cebınden mı cıkıyo senı ne ılgılendırıyo. oda bı gusel paylamıs ama onu oh olsun

hahahah adama yazık yaaaaa isim şehir bile oynuyoruz biz,adam asmaca..... onla tekrar çocukluguma döndüm.. tabi oyunun ödülleride bi acayip oluyooo bende her gece yatağa girdğmde kurarım kafamda... gece yatmadan konuşurz zaten.. bazen anlatıom.. vay bnm halime diyooo

Bizimde haftada bir görüştüğümüzden şunu da yapalım bunu da dediğimiz liste o kadar uzun ki

İnşallah hepsini istediğimiz zaman yapmak nasip olur

inşallaaaaah onlarla yaşamak çok güzel gerçekten... bizi aldıkları içinde yaşadılar mütavazi olamıcam onunla aynı evde tekrardan başlıcam hayata... hayrlısıylaaaaaaaa emeklerimizi yerini bulur

biliyorum o muhabbetlerini ya bende onu anlamıorum siz mi veriyorsunuz arkadaş parayı siz size düşen
kısmını halledin gerisini bize bırakın valla benim tek ümidim altınları
bize ödetmemeleri

allahım mutluluklarımızı sonuna kadar gitmesini nasip eder inş. tek dileğim bu ya şimdiki gibi mutlu olmak sevgimiz hiç bitmez inş.

kızlar soru sorcam yarın rapor alcaz da sağlık ocağından para verdinizmiii

kızlar kendınıze ıyı bakın ben sımdılık cıkıyorum opuldunuz hepınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…