- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.081
teşekkür ederim canım, tsh ıma baktılar canım normalmiş hiç bir sorun çıkmadı şükür onda.. Sen mutlaka uzmanla görüşüp öyle hap kullanmaya başla, sonuçta hormonel bir hastalığın var, ve hapda hormonları etkiliyor.. Kadın doğumcuya danış, netten de araştır.. Sağlık şakaya gelmiyor.. Dikkat et kendine tatlım..
kızlar doğum kontrol haplarını doktora gitmeden sakın almayın...doktorlar tüm değelerinize bakmalı...zaten bir sorun yaratacak birşey varsa size ilaç kullandırtmazlar..
ayy kız sen tam benım kafadansın hee aynen,zaen bu kadar gün sayıyoruz ahhh bı evlensek diyoruz hkkını vermek laazım ben hergun farklı seylerle gıderım eve heralde sunu yapayım,supriz yapayım bugun kocamı sasırtmak ıcın ne yapsam felan dıye aynı sekılde nısanlımda bana yapar hayat daha güzel gecer emınım
kızlar doğum kontrol haplarını doktora gitmeden sakın almayın...doktorlar tüm değelerinize bakmalı...zaten bir sorun yaratacak birşey varsa size ilaç kullandırtmazlar..
hahahah salihaaaaaaaaa.bendensinben şuanda da öleyim.. akşamları adamı nasıl karşılasam derdindeyim.. ozamn nolur bilmem..şimdiden çokca planım var adama yapcaklarım listelendi hayatımız gzel olsun die evlenioz.. yoksa ne zorum var.. sevgili haline devm ederdim... ama dedim bidenemleee aynı çatıda nefes alarak onu delirtmem lazım monoton hayatı sevmem
haklısın leyla bende öle yapıcam
aslen nerelisin canımEvet canım bende seviyorum sakin, güzel
İstanbul karmaşık geliyor bana ama nişanlımla heryer cennet bana alışıcam bir şekilde
slm tatlım gecmısı okumaya calısıodum :)))
dun gece konustuk anlattık karsılıklı ama bu zaten genelde hep yaptıgımız sey oldugu ıcın kafam hala cok rahat degıl
zaman lazım bakalım ısler nasıl yoluna gırıcek.
esyaları beklıyoruz bu hafta yetısmıomus haftaya gelıceklermıs.
bu gece tv ıcın servıs gelıcek onu kurucaklar.
nısanlım dalga gecıo yemekten sonra gecelerı eve gıderım artık tv orda ızlerım dıye:)))
ama hala bı durgunluk va ustumde hakkımızda hayırlısı olsun.
babam habıre tenkıtlerde bulunuyo bılıo huyumu sakınlestırmeye calısıyo
gercı ona bısı anlatmadım ama farkında habıre sorun mu var ıyı mısın dıye soruyo adamcagız :)))
ve gorumcem gorumcelıgını yapmaya baslamıs ama agzının payını da alıvermıs. onuda ogrendım aksam
bu arada ceyızımı goturmeyı 4 gozle beklıyorum
gorsunler ceyız nasıl oluyormus hepsıne o zmn lafımı sölıcem ben
sımdı sabır cekıyorum
hahahah salihaaaaaaaaa.bendensinben şuanda da öleyim.. akşamları adamı nasıl karşılasam derdindeyim.. ozamn nolur bilmem..şimdiden çokca planım var adama yapcaklarım listelendi hayatımız gzel olsun die evlenioz.. yoksa ne zorum var.. sevgili haline devm ederdim... ama dedim bidenemleee aynı çatıda nefes alarak onu delirtmem lazım monoton hayatı sevmem
bende aynıyım ya kocamı nasıl delirtsem diye düşünüyorummmmm
aslen nerelisin canım
boşver sen sabır çek allah yardımcın olsun bu görümceler yokmu ah benim ki de arada sinsi sinsi sokuyo lafı
valla kuzum konudan konuyya değişir bizde...ama genelde sinirli iken çok konuşmayız...sinirimiz geçincede oturur konuşup hallederiz...o konu bir dahada açılmaz bizde
waowwww,ben de ben de söyle bi parfüm sıksam saclarımı acsam yanında ölüyo bitiyo zor olan hep guzeldır yaa,yakın olcam ama yıne suprızler,oyunlar,sınavlar yaparım ben farklı fantazilerim var hayal bıle kurarım sımdıden film gibi yanı evın ıcınde ne farklı anılarımız olacak kımbılır bızde bu kafa varken oooo hiç sıkılmayız inşaalh
Bizimde haftada bir görüştüğümüzden şunu da yapalım bunu da dediğimiz liste o kadar uzun ki
İnşallah hepsini istediğimiz zaman yapmak nasip olur
sagol cnm. sanada sabır versın. ınsanlar sankı dunyaya can sıkmak ıcın gelmısler. bızım perde muhabbetımız oldu babam daha zamanında almıcam dedıgı halde bı takım aksılık cıktı bılmem bılıomusun. gecen aksam nısanlıma dıyomus kı o nıye perde almıyo sanane be kadın sana ucu mu dokunuyo senın cebınden mı cıkıyo senı ne ılgılendırıyo. oda bı gusel paylamıs ama onu oh olsun
hahahah adaşım vallahiiiiii okdar çok şey varki... gıcık oluo ama içten içten nasıl gülüo.. onla uğraşıyorum çocuk gbi.. okdar hoşuna gidiyoki.. delirtiom tabiiiii sık sık... vallahi dedim ben nişanlıma sen kendin kaşındın..yoksa hayatın ne güzel rahattı.. beni buldunn bittinah ahhh geri dönüşü yok diyoo gıcık
kızlar kendınıze ıyı bakın ben sımdılık cıkıyorum opuldunuz hepınız
kızlar soru sorcam yarın rapor alcaz da sağlık ocağından para verdinizmiii
allahım mutluluklarımızı sonuna kadar gitmesini nasip eder inş. tek dileğim bu ya şimdiki gibi mutlu olmak sevgimiz hiç bitmez inş.
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn.... rabbim nasip eder inşallahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?