2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ya ne güzel ben çok severim ütü yapmaya bayılırımmm

Temizliği acaba kaç günde bir yapıcaz ki evlenince:44:
Yeni ev diye ben her gün temizlik yaparım galibaa

bende çok severim ütü yapmayı bu akşam ütülerimi yapacam cumartesi evimi temizlicem pazar yatacamm evde dursam hergün temzilerim ama çalışyorum akşamları yapmak istemiyorum zaten yorgun oluyorum

keşke olsa bulursan beni de haberdar et

keşke cuma olsa tuğçe

bide benim ki sürekli klasik giyinmek zorunda

şükürrr öyle bir derdim yokk eşim hep spor giyiniyoo

hayırdır tatlım yasmin neden acab bu kadar etkı yaptı sende yaa bende cok korkuyorum adet azalıyomus,lekelenmeler oluyomus,bazılarında 15-20 gun bıtmıyomus off yaa tam karar verdim diyorum bişey daha cıkıyo,:18::18::18:

bu arada canım endokrine neden gidiyorsun sen ?

sen naptın senin hazırlıklar ne alemde

canım çoğu şeyim bitti aslında.. mutfakta kahvaltı takımım bide plastikler(leğen falan) kaldı.. tabi ıvır zıvır bitmez de.. gerekli olanlar tamam.. yatak odamda da kendi kullancağım nevresmleri bikaçtane daha alıcam.. misafrleri annem çokca almış zaen sağolsun.. görmcelerime ve damadıma bohçam kaldı.. çok özenmem lazım onlara.. bizm nişandan sonra hemen gitti ailesi nişanlımın.. damat bohçası nişanda vermedim.. düğüne yakın vericem.. ama yatak odam çamaşır-bulaşk makinam babm alcak düğüne yakın.. yani çok yok gibi ama ne bilim istediğim gibi bi işe girsem bi çırpıda halletsem rahatlıcam valla bebeğim yaaaaa

acanımmm adaşımm nikah yaptınız mı siz yaaa.. okadr geride mi kaldım ben ya:2: canım sorunlar bitmez.. önmli olan uzatmamak.. okdar stresli bi dönemdeyzki normal bunlar yaa.. vallahi kendime şaşıyorum. kimseye göstermediğim anlayışı alttan almayı nişanlıma gösteriom.. bu dönemlerde mecburuz... sıkma o güzel canını... sabır sabır sabır... sorunlar çok mu karışık???

merhaba canlarım sabahtandır toplantı şantiye derken daha yeni masama oturdum neler yaptınız bakim şimdiden öyle yorgunumki akşam olsun

ahh bi hafta sonu gelsede evimi temizleyebilsem ütülerim çoğaldı şimdiden :18::18::18:
kız sen de ne yaptın daha bı hafta da çamaşır ütü moduna girdin yaa,ben boyle olmak istemıyorum sen daha 1 haftalık evlısın ne camasırın cıktı ıkı makına kızz, ama boyle ilk haftadan sen hep evliliğin zor yanlarındn bahsediyosun bize yaa evlilik boyle camasır utu dusunerek mi gececek yaniben aralara sıkıstırıp gece yatmadan ya da cumartesi aksam yaparım heralde

cuma günü nişanlımın teyzesnin kızının düğünü var ona gidecem bakalım napcaklar süslenmem lazım yeni geliniz yaaa pek sevmyuorum teyzesigili ama mecbur good heart kaynansı gille aynıbinada oturuyodu onlar yapıyosa cnm ondandır eğer yanlış hatırlamıyosam oh ne güzel yemek yapmıyooo

bende çok severim ütü yapmayı bu akşam ütülerimi yapacam cumartesi evimi temizlicem pazar yatacamm evde dursam hergün temzilerim ama çalışyorum akşamları yapmak istemiyorum zaten yorgun oluyorum
Canım senin ütün nasıl kazanlı falan mı??
Ben kazansız aldım yaa evim hap kadar olacak bi de koca kazanlıyı almayım dedim bi de acil bi eşarp ütülemek istesem koca kazan ısınmaz falan diye vazgeçtim iyi bi tane kazansız ütü aldım
Ütüm birikince nasıl olacak acaba ben onu düşünüyorum bu ütüyle:26:

evet ya hak veriyorum saliha'ya... hemen ütü çamaşır moduna girilir mi yaaaaa.. kasar benii.. aşkımla daha güzel vakitler geçirmek isterim ya.. hemen annem haline bürünmek istemiyorum....

wooowwww kayınvalideye bak beeee benimki yapsada istemem artık her akşam kocişime yemek yaparım ben

ay yok bende aynı yerde oturmak istemezdim ya kendim yapmak daha ,yi allahtan uzaktalar gecen ev aramaya giderken diyokine aynı evde oturalım akşam yemek yiyin yatın diyolar gerisine karışmayın diyolar yok ben böle daha iyiyim ne kaldı şurda herşey tamam dedimmmm

merhaba canlarım sabahtandır toplantı şantiye derken daha yeni masama oturdum neler yaptınız bakim şimdiden öyle yorgunumki akşam olsun

ahh canım benim hoşgeldin dinlen biraz eve gidncede hemen yat dinlen kuzum

neden zorluk olsun tatlım bunlar çok güzel şeyler bence düşünsenize eşinizin kıyafetlerini ütüleyeceksin ben severim ütü yapmayı temizlik yapmayıı zor gelmiyo bana en güzeli cumartesi yapmak kuzum pazarde dinlenirsin ohh ne güzell

evet ya hak veriyorum saliha'ya... hemen ütü çamaşır moduna girilir mi yaaaaa.. kasar benii.. aşkımla daha güzel vakitler geçirmek isterim ya.. hemen annem haline bürünmek istemiyorum....

aynen öyle yaa bunları görünmez işler gibi araya köşeye sıkıstırıp yaparız ama ben güzel anlardan hoş yemeklerden,sonraa romantik gecelerden hoşlanıyorum ne bu dah a1 haftalık evlıyım dur kocacım çamaşır bırıkmış yıkayıp gelcem felan sartmı hepsini bir ütülemek ben giyerken ütülerim mesela,hem haftasonumu daha özel işlere ayırırım hele ki yeni evliyken

zorluk değil de güzelim bunları konusmak bile evet esmerin dediği gbi annem moduna girmek gibi geliyo,zaten kalmaz yapılır ama ütü yapıcam oleyy diye sevinmem ben yaa gıyerken ütüler veririrm kocama ama bunları bu kadar cabuk düşünmem galiba

benim
ıvır zıvır ev eşyaları mutfak yok vitrin süsleri tabaklar çanaklar bardaklar hazır bunlar beni hiç korkutmadı zaten
beyaz eşyaları aldık
düğün salonunu dün tuttu nişanlım
kalan artık gelinlik davetiye mobilya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…