- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.021
Ya ne güzel ben çok severim ütü yapmaya bayılırımmm
Temizliği acaba kaç günde bir yapıcaz ki evlenince:44:
Yeni ev diye ben her gün temizlik yaparım galibaa
keşke olsa bulursan beni de haberdar et
keşke cuma olsa tuğçe
bide benim ki sürekli klasik giyinmek zorunda
ah kuzum bir renkli bir beyaz 2 makina ütüm varr evimi temizlemem lazım benim eve gidince yemek yapma derdim olmuyor
öyle diyorlar genelde ama sen hapa başlarsın nişanlında korunur bir sorun çıkmaz ..
Ben hap kullanmıyacağım .. Bende senin gibi rahatsızlığımdan dolayı kullandım alt üst oldum resmen 3-4 kilo verdim midem bulantı tansiyonun saçmaladı inanılmaz bir susama hissi .. Hatta ilacı bıraktıktan sonra da devam etti.. Hala çekiyorum yasmin kullanmıştım.. bıraktıktan sonra susama hissim geçmedi, bir ara günde 4-5 lt su içiyordum.. şimdi de sürekli suyuyorum ama kendimi tutuyorum 3 lt falan su içiyorumdur.. kilo vermeye de devam ettim toplamda 5 kilo vermiş oldum.. şeker yüklemesi yapıldı hormanlarıma bakıldı, troidime bakıldı.. Birşey çıkmadı ama haptan sonra böyle oldu haftaya yine kontrolüm var endokrin bölümüne gidiyorum..Bir daha mı asla doğum kontrol hapı kullanmam..
ne yapıyorsunuz kız yemek yapmıyorsun...dışardanmı yiyorsunuz
ne yapıyorsunuz kız yemek yapmıyorsun...dışardanmı yiyorsunuz
sen naptın senin hazırlıklar ne alemde
acanımmm adaşımm nikah yaptınız mı siz yaaa.. okadr geride mi kaldım ben ya:2: canım sorunlar bitmez.. önmli olan uzatmamak.. okdar stresli bi dönemdeyzki normal bunlar yaa.. vallahi kendime şaşıyorum. kimseye göstermediğim anlayışı alttan almayı nişanlıma gösteriom.. bu dönemlerde mecburuz... sıkma o güzel canını... sabır sabır sabır... sorunlar çok mu karışık???benimde çoğu hazırlıklarım bitti nışanlımla uğraşıyorum işte gerçi artık kocam oldu ama hala sorunlarımız bitmiyo hayırlısıyla şu düğünü atlatırsam iyi olcak vallahi çok bunaldım esmerim yaaaa
yok kuzum ben kayınvalidemde yiyorum sonra evime çıkıyorum saolsun hakkını ödeyemem
kız sen de ne yaptın daha bı hafta da çamaşır ütü moduna girdin yaa,ben boyle olmak istemıyorum sen daha 1 haftalık evlısın ne camasırın cıktı ıkı makına kızz, ama boyle ilk haftadan sen hep evliliğin zor yanlarındn bahsediyosun bize yaa evlilik boyle camasır utu dusunerek mi gececek yaniahh bi hafta sonu gelsede evimi temizleyebilsem ütülerim çoğaldı şimdiden:18::18::18:
wooowwww kayınvalideye bak beeeebenimki yapsada istemem artık her akşam kocişime yemek yaparım ben
Canım senin ütün nasıl kazanlı falan mı??bende çok severim ütü yapmayı bu akşam ütülerimi yapacam cumartesi evimi temizlicem pazar yatacammevde dursam hergün temzilerim ama çalışyorum akşamları yapmak istemiyorum zaten yorgun oluyorum
kız sen de ne yaptın daha bı hafta da çamaşır ütü moduna girdin yaa,ben boyle olmak istemıyorum sen daha 1 haftalık evlısın ne camasırın cıktı ıkı makına kızz, ama boyle ilk haftadan sen hep evliliğin zor yanlarındn bahsediyosun bize yaa evlilik boyle camasır utu dusunerek mi gececek yaniben aralara sıkıstırıp gece yatmadan ya da cumartesi aksam yaparım heralde
wooowwww kayınvalideye bak beeeebenimki yapsada istemem artık her akşam kocişime yemek yaparım ben
merhaba canlarım sabahtandır toplantı şantiye derken daha yeni masama oturdum neler yaptınız bakim şimdiden öyle yorgunumki akşam olsun
kız sen de ne yaptın daha bı hafta da çamaşır ütü moduna girdin yaa,ben boyle olmak istemıyorum sen daha 1 haftalık evlısın ne camasırın cıktı ıkı makına kızz, ama boyle ilk haftadan sen hep evliliğin zor yanlarındn bahsediyosun bize yaa evlilik boyle camasır utu dusunerek mi gececek yaniben aralara sıkıstırıp gece yatmadan ya da cumartesi aksam yaparım heralde
evet ya hak veriyorum saliha'ya... hemen ütü çamaşır moduna girilir mi yaaaaa.. kasar benii.. aşkımla daha güzel vakitler geçirmek isterim ya.. hemen annem haline bürünmek istemiyorum....
merhaba canlarım sabahtandır toplantı şantiye derken daha yeni masama oturdum neler yaptınız bakim şimdiden öyle yorgunumki akşam olsun
neden zorluk olsun tatlım bunlar çok güzel şeyler bence düşünsenize eşinizin kıyafetlerini ütüleyeceksin ben severim ütü yapmayı temizlik yapmayıı zor gelmiyo banaen güzeli cumartesi yapmak kuzum pazarde dinlenirsin ohh ne güzell
canım çoğu şeyim bitti aslında.. mutfakta kahvaltı takımım bide plastikler(leğen falan) kaldı.. tabi ıvır zıvır bitmez de.. gerekli olanlar tamam.. yatak odamda da kendi kullancağım nevresmleri bikaçtane daha alıcam.. misafrleri annem çokca almış zaen sağolsun.. görmcelerime ve damadıma bohçam kaldı.. çok özenmem lazım onlara.. bizm nişandan sonra hemen gitti ailesi nişanlımın.. damat bohçası nişanda vermedim.. düğüne yakın vericem.. ama yatak odam çamaşır-bulaşk makinam babm alcak düğüne yakın.. yani çok yok gibi ama ne bilim istediğim gibi bi işe girsem bi çırpıda halletsem rahatlıcam valla bebeğim yaaaaa
acanımmm adaşımm nikah yaptınız mı siz yaaa.. okadr geride mi kaldım ben ya:2: canım sorunlar bitmez.. önmli olan uzatmamak.. okdar stresli bi dönemdeyzki normal bunlar yaa.. vallahi kendime şaşıyorum. kimseye göstermediğim anlayışı alttan almayı nişanlıma gösteriom.. bu dönemlerde mecburuz... sıkma o güzel canını... sabır sabır sabır... sorunlar çok mu karışık???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?