- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.061
ben sorunu biraz sakinleşince çözmek iterim ama sevgilim hemen konuşulsun ister hoş birazda sevgilim daha alttan alır eğer ben sinirliysem ama bir sorun varken çözülmesi taraftarıyım ve birdaha bunu ısıtıp ısıtıp önümüze gelmesin deriz ikimizde.konuşup halledip öyle düzelmeliyiz diye düşünüyorum.eğer telefonda çözemediysek muhakkak yüzyüze konuşuruz kırıldığım noktaları söylerim oda üzüldüğü noktaları söyler mantıklı bir yol bulduk şimdiye kadar.
inşAllah hep böyle olur
Endokrin metobolizma hastalıklarına bakıyormuş canım, dahiliye doktorları birşey bulamayınca oraya yönlendirdiler...
ben yasmin kullanırken dengem iyice gitti zaten, çok su içmem gerekiyordu o zamanda midem bulanıyor yemek yiyemiyordum.. su içmesem gözüm kararıyor başım dönüyor.. hap yan etki yapar dediler biraz bekle geçer dediler ama geçmedi.. 2. ayın ortasında hapı bıraktım ama aynı devam sadece şimdi daha az su iiçiyorum.. Çok zor yaa çok güçsüz kaldım, kilo verdim.. dışarı tek başıma çıkamadım.. Şimdi daha iyiyim ama hapın metebolizmam da neyi etkilediklerini bulamadılar.. şimdi kanımdaki minarel değerlerime bakacaklarmış başka birşeylerde dediler ama doktorların dediğini anlamak çok bilirsiniz..
belki denk gelmiştir başka birşeyden etkilenmişimdir ama inan ben günde 1 lt bile su içmezdi, şimdi su içemediğim de tansiyonum düşüyor bayılıp kalıcam bir yerde ..
herkese aynı etkiyi yapmaz sonuçta çok kullanan arkadaşım var benim yasmini alışıncaya kadar mide bulantısı yapıyor dediler hep.. Umarım sizde sorun olmaz sonuçta bir ka ay kullanacakmışsınız..
arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????
başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?
canım çoğu şeyim bitti aslında.. mutfakta kahvaltı takımım bide plastikler(leğen falan) kaldı.. tabi ıvır zıvır bitmez de.. gerekli olanlar tamam.. yatak odamda da kendi kullancağım nevresmleri bikaçtane daha alıcam.. misafrleri annem çokca almış zaen sağolsun.. görmcelerime ve damadıma bohçam kaldı.. çok özenmem lazım onlara.. bizm nişandan sonra hemen gitti ailesi nişanlımın.. damat bohçası nişanda vermedim.. düğüne yakın vericem.. ama yatak odam çamaşır-bulaşk makinam babm alcak düğüne yakın.. yani çok yok gibi ama ne bilim istediğim gibi bi işe girsem bi çırpıda halletsem rahatlıcam valla bebeğim yaaaaa
acanımmm adaşımm nikah yaptınız mı siz yaaa.. okadr geride mi kaldım ben ya:2: canım sorunlar bitmez.. önmli olan uzatmamak.. okdar stresli bi dönemdeyzki normal bunlar yaa.. vallahi kendime şaşıyorum. kimseye göstermediğim anlayışı alttan almayı nişanlıma gösteriom.. bu dönemlerde mecburuz... sıkma o güzel canını... sabır sabır sabır... sorunlar çok mu karışık???
Evet cok haklısın sekerim,bizde gecen konusuyoduk eve ınetrnet ıstemıyoruz ikimizde,play statıon alırız dıyo askım,ben filmlerdeki gibi ronamtık sofralar hazırlarım,filmler izleriz sonra dah abaska yapacak cok seyım var yaa camasır utu su sekılde olur:askım dur yarım saat sonra hazırım ve ben o gazla ıslerı halalderım hem makınalar var buyutmeyelım o işleri,sonra daa evliliğimize eşimize bakalım dimi ama yoksa ilk günlerdencamasır utu dersem nişanlım da tipik aile erkegi moduna girer ben isteniyorum öyle ye iç,tv izle sey yap,yat azıcık sıradısı olmak lazım dimi ama
herkesin durumu farklıdır tabi benim nişanlım aynı zamanda benim komşum da oluyor :) aklıma birşey gelse akşam 10 - 11 de bile gidebiliyorum yanına çoğunlukla da işten dönüşte önce bize gelir beraber yemek yeriz.. o iş yerindeyken de 3-4 defa telefonlaşırız.. ama uzak olsaydı bu kadar sık görüşemezdik anca telefonla.. Biz hiç mesaj yazmayız bir de.. zor iş aklıma gelince ararım hemen.. Bazen özel bişiler olduğunda mesaj yazarım değişiklik oluyor.. yada evine girerim o yokken mektup, not falan bırakırım..
Hep ben trip yaparım, kızdığım birşey olduğunda sindirmeden o konuyu konuşamam çünkü biliyorum dilimi tutamıyacam onu daha fazla kıracağım.. ben genelde beklerim bir içim soğusun diye.. Nişanlımda tam tersi hemen konu kapanacak.. konuşcaz, halledemediğimiz bir sorunumuz olamazmış ona göre.. çok canı sıkılıyo ben ona tavırlı olduğumda ama yapacak bir şey yok.. o da beni üzmesin o zaman dimi
evet tatlım nikahım oldu ben sana özelden msj atıyım burda anlatamıyorum
arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????
ooooohhh canımmmmmm ne güzel bitirmişsin sen ve en güzellerine geçmişsin....bunları da tek tek biizmle paylaşşş haaa... ayyyyy ne güzelll ..Allah yardım etsinnn şekerim
her sabah günaydın mesajı yada telefonu birbirimize.. öğlenleri de fırsat bulursak.. her akşam mutlakaaaa görüşürüz.. çok nadirdir bi akşam grüşmediğimiz. ya o bize gelir ya da dışarda buluşurz.. nadirende ben onlara giderim..çok şükür ama akşamları mutlaka görüşmeye çalışırzzz
başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?
evet tatlım nikahım oldu ben sana özelden msj atıyım burda anlatamıyorum
gecmiş olsun canım dikkat et bende kansızlık hazlsizlikten dolayı dahiliyeye hep gittim bulamadılar hıcbısey endokrıne yonlendırdıler, vee sonuc troid cıktı bende yavas calısıyormus doktor sok oldu degerlerımı gorunce hap kullanıyorum ,send de cıkabılır tshlarına baktır gecmeden canım,simdi korktum acıkcası troidi olanlara bu yasmın ters etkı yaparmı acaba hamılekte felan kontrol altında olmam gerekıyomus benım:26::26::26:
Canım ben Tekirdağdayım o İstanbulda, haftaiçi görüşemıyoruz, haftasonu birlikteyız, genelde 2 günü de birarada olmaya ayırıyoruz, en az 1 gün birlikteyiz.
İşyeri haricinde telefon elimizden düşmüyor hala ilk gün aşıkları gibi chat yapıyormışçasına mesajlaşıyoruz, kalktığımda onun günaydın tavuğum mesajını görmezsem uyuyakaldı demektir yani rutin alışkanlıklarımız bitmedi hiç sıklıgıda azalmadı allaha sukur
sen benim memleketimdesin yani tekirdağğ çok güzeldir çoook
canım eve not bırakmalar çok güzel.. bende yapıom bunu.. yada gizliden giysilerinin cebine bişeyler yerleştiririm hahhaha
tamam adaşımm bekliyorum.. yaz cnımmm
hahahhahahahhaha canım yaaaaaa.....he yaaaaaaaa ben napcam o kocayı... bana kıpır kıpır bi adam lazım...zaten tv zevki maç keyfi falan yoktur.. artık şekillendirmek güzelleştrmek de bize kaldıı
Ben de bayılıyorum bazen görmediği falan oluyor, hiç olmayacak bir zamanda karşısına çıkıyor çok mutlu oluyor, o mutlu olunca ben de mutlu oluyorum..
O evime gizlice mektup falan bırakmaz iki kız kardeşim var ev kalabalık kesin birinin eline geçer ama Mektup yazıp mail atar..
Ben alıştırdm onu mektuba biz uzakta kalmadık hiç birbirimizden.. Ama ben çok özenirim küçüklüğümden beri mektuplaşan sevgililere ben hep yazdım o da mecbur bir süre sonra cevap vermek zorunda kaldı :)
Benim annemle babam hala saklarlar eski mektuplarını.. çok romantik yaa, bir sürü mektupları var..
çiğdem naptın dzüelltinmi arayı eviniz noldu düzelttinizmi eşyaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?