2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

benm yapım sinirlidir yani bianda keser atarım ama benimki öle deil ya sanki ben psikologlar gibi konusur uzmanı sanki ince ince anlatır ama ben bu durumdanda sıkılıyorum valla ya bağırıp çağırmazz sakin sakinnn ama ebn ölemiyim hayırr konsusmam epey süre o yaklaşır barışırıs garibiz valla

canım tartıstıysak eger bız ben hemen baslarım tartısmaya unutamam,bekleyemem cok tez canlıyım hemen koparırım ipleri nişanlımda benım tutumuma gore alevlenır felan ama genelde alttan o alır,ya da ben hatamı farkedersem en gec 1-2 saat sonra özür dilerim oda hemen yumusayıverir,o hatalıys o özür diler biz sık sık Aşkım özür dilerim kırdıysam modundayız,bazen cok mu özür diliyoruz diye gülüyoruz hatta sonunda

gecmiş olsun canım dikkat et bende kansızlık hazlsizlikten dolayı dahiliyeye hep gittim bulamadılar hıcbısey endokrıne yonlendırdıler, vee sonuc troid cıktı bende yavas calısıyormus doktor sok oldu degerlerımı gorunce hap kullanıyorum ,send de cıkabılır tshlarına baktır gecmeden canım,simdi korktum acıkcası troidi olanlara bu yasmın ters etkı yaparmı acaba hamılekte felan kontrol altında olmam gerekıyomus benım:26::26::26:

arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????

herkesin durumu farklıdır tabi benim nişanlım aynı zamanda benim komşum da oluyor :) aklıma birşey gelse akşam 10 - 11 de bile gidebiliyorum yanına çoğunlukla da işten dönüşte önce bize gelir beraber yemek yeriz.. o iş yerindeyken de 3-4 defa telefonlaşırız.. ama uzak olsaydı bu kadar sık görüşemezdik anca telefonla.. Biz hiç mesaj yazmayız bir de.. zor iş aklıma gelince ararım hemen.. Bazen özel bişiler olduğunda mesaj yazarım değişiklik oluyor.. yada evine girerim o yokken mektup, not falan bırakırım..

Hep ben trip yaparım, kızdığım birşey olduğunda sindirmeden o konuyu konuşamam çünkü biliyorum dilimi tutamıyacam onu daha fazla kıracağım.. ben genelde beklerim bir içim soğusun diye.. Nişanlımda tam tersi hemen konu kapanacak.. konuşcaz, halledemediğimiz bir sorunumuz olamazmış ona göre.. çok canı sıkılıyo ben ona tavırlı olduğumda ama yapacak bir şey yok.. o da beni üzmesin o zaman dimi

evet tatlım nikahım oldu ben sana özelden msj atıyım burda anlatamıyorum

hahahhahahahhaha canım yaaaaaa.....he yaaaaaaaa ben napcam o kocayı... bana kıpır kıpır bi adam lazım...zaten tv zevki maç keyfi falan yoktur.. artık şekillendirmek güzelleştrmek de bize kaldıı

canım eve not bırakmalar çok güzel.. bende yapıom bunu.. yada gizliden giysilerinin cebine bişeyler yerleştiririm hahhaha

tamam adaşımm bekliyorum.. yaz cnımmm

arkadaşlar nişanlılarınızla telefonla ve yüz yüze ne sıklıkla görüşüyorsunuz????

Canım ben Tekirdağdayım o İstanbulda, haftaiçi görüşemıyoruz, haftasonu birlikteyız, genelde 2 günü de birarada olmaya ayırıyoruz, en az 1 gün birlikteyiz.

İşyeri haricinde telefon elimizden düşmüyor hala ilk gün aşıkları gibi chat yapıyormışçasına mesajlaşıyoruz, kalktığımda onun günaydın tavuğum mesajını görmezsem uyuyakaldı demektir yani rutin alışkanlıklarımız bitmedi hiç sıklıgıda azalmadı allaha sukur

benimde resmi nikahıma 3 ay kaldı

Biz uzak olduğumuzdan her an her dakka telefon kulağımızda yaşıyoruz malesefff
Görüşmek de ayda yada 45 günde bir oluyor yaa nişanlılıkta böyle..
Çıkarken 1 yıl görüşemediğimiz bile oldu
Çok şükür bugünlerimize

Babamın gözü önünde sürekli telefonla gezmek istemediğimden, konuşmadığımız zaman da mesajla hallediyoruz :))))
Adamcağızı gıcık etmeye lüzum yok ne de olsa

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım, tsh ıma baktılar canım normalmiş hiç bir sorun çıkmadı şükür onda.. Sen mutlaka uzmanla görüşüp öyle hap kullanmaya başla, sonuçta hormonel bir hastalığın var, ve hapda hormonları etkiliyor.. Kadın doğumcuya danış, netten de araştır.. Sağlık şakaya gelmiyor.. Dikkat et kendine tatlım..

sen benim memleketimdesin yani tekirdağğ çok güzeldir çoook

kızlar doğum kontrol haplarını doktora gitmeden sakın almayın...doktorlar tüm değelerinize bakmalı...zaten bir sorun yaratacak birşey varsa size ilaç kullandırtmazlar..

Eğer küçücük bir sorun bile olduysa oturup birdaha olmasın diye ne yapalım konusuyoruz, anlaşıp kapatıyoruz, evlenınce sevgılı triplerini yaşamamak için, evlilik bambaşka birşey, yer kalmasın istiyoruz böyle saçmalıklara.

Zaten ben ilişkimiz başladıgından beri haklı oldugum bir tartışma görmedim, hem suçlu hem güçlü oldum o da anlayışlı oldu çözdük birşekilde,

Maşallah uzun zamandır herşey yolunda, arıza çıkarmıyorum

canım eve not bırakmalar çok güzel.. bende yapıom bunu.. yada gizliden giysilerinin cebine bişeyler yerleştiririm hahhaha

tamam adaşımm bekliyorum.. yaz cnımmm

Ben de bayılıyorum bazen görmediği falan oluyor, hiç olmayacak bir zamanda karşısına çıkıyor çok mutlu oluyor, o mutlu olunca ben de mutlu oluyorum..

O evime gizlice mektup falan bırakmaz iki kız kardeşim var ev kalabalık kesin birinin eline geçer ama Mektup yazıp mail atar..

Ben alıştırdm onu mektuba biz uzakta kalmadık hiç birbirimizden.. Ama ben çok özenirim küçüklüğümden beri mektuplaşan sevgililere ben hep yazdım o da mecbur bir süre sonra cevap vermek zorunda kaldı :)

Benim annemle babam hala saklarlar eski mektuplarını.. çok romantik yaa, bir sürü mektupları var..

good heart cnm sana bişi sorcm yeni gelini korkutur derler uykudayken sendede oldumu böle şeylerr

hahahhahahahhaha canım yaaaaaa.....he yaaaaaaaa ben napcam o kocayı... bana kıpır kıpır bi adam lazım...zaten tv zevki maç keyfi falan yoktur.. artık şekillendirmek güzelleştrmek de bize kaldıı

ayy kız sen tam benım kafadansın hee aynen,zaen bu kadar gün sayıyoruz ahhh bı evlensek diyoruz hkkını vermek laazım ben hergun farklı seylerle gıderım eve heralde sunu yapayım,supriz yapayım bugun kocamı sasırtmak ıcın ne yapsam felan dıye aynı sekılde nısanlımda bana yapar hayat daha güzel gecer emınım

Son düzenleme:

ayy aman aman nazarlardan korunsn....

bnm aşkım hiç msj çekmezdi.. ben tıkır tıkır yazardım ona.. okdar alıştıki sonra.. şuan her anımızı dakikamızı yazarız.. evdeykn şu filmi izliom.. aha bak adam naptı falan.. yani yanyanıaymış gibi her anımızı paylaşırız.. olmadık yerlerde süprizler yaparımm.. evet o da bana fazla yapamıo çnkü ben onların evnde daha rahatım.. o bnm odama giremio tabi

sizin mektup halinizde çok güzelmiş.. biz birbirimize çok sık yazarız ama tam mektup anlamında değil..... annen babanın haline de bayıldımmmmmm....çok çok güzel yaaaaaa..bende başlıyorum artık

çiğdem naptın dzüelltinmi arayı eviniz noldu düzelttinizmi eşyaları

slm tatlım gecmısı okumaya calısıodum :)))
dun gece konustuk anlattık karsılıklı ama bu zaten genelde hep yaptıgımız sey oldugu ıcın kafam hala cok rahat degıl
zaman lazım bakalım ısler nasıl yoluna gırıcek.
esyaları beklıyoruz bu hafta yetısmıomus haftaya gelıceklermıs.
bu gece tv ıcın servıs gelıcek onu kurucaklar.
nısanlım dalga gecıo yemekten sonra gecelerı eve gıderım artık tv orda ızlerım dıye:)))

ama hala bı durgunluk va ustumde hakkımızda hayırlısı olsun.
babam habıre tenkıtlerde bulunuyo bılıo huyumu sakınlestırmeye calısıyo
gercı ona bısı anlatmadım ama farkında habıre sorun mu var ıyı mısın dıye soruyo adamcagız :)))

ve gorumcem gorumcelıgını yapmaya baslamıs ama agzının payını da alıvermıs. onuda ogrendım aksam
bu arada ceyızımı goturmeyı 4 gozle beklıyorum
gorsunler ceyız nasıl oluyormus hepsıne o zmn lafımı sölıcem ben
sımdı sabır cekıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…