- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.281
hatunun gözü döndü kaçınnnn :)
kızlar sizlere bi soru ben bu pazar kayınvalidemleri ve görümcemleri kahvaltıya çağıracam sizce nasıl bişeyler yapmalıyım değişik ve kolay yapabileceğim bir menü istiyorum:44::44::44::44:
kızlarrrr şimdik kadın doğum uzmanından geldim, regl dönemim tam düğün tarihine denk geliyordu, ayarlamaları hesaplamaları yaptı düğünden bir hafta öncesine göre ayarladı balayımda zehir olmaktan kurtuldu, sizinde böyle denk geliyorsa 2 ay önceden gidin aklınızda bulunsun ben 1 ay önceden gittim ama 2 ay önce olsaydı daha kesin olurdu tarih, şimdi yinede korkuyorum inşallah ayarladığı gibi olur :26:
1 ay önceden yeterli olur heralde. o 2. adet dönemine gelicek çünkü. Arada 23-24 günlük bi zaman var dert etme.
Ben de regl çok sancılı oluyo. Ayaga kalkamıyorum nerdeyse ve belirtileri 2-3 gün önceden başlıyo.Benim korkum hap kullandığım zamanda o günlerde yine perişan olmam. :18:
yap kızz yap güzel olur
Ben krepşn arasına çikolata sürüp yiyorum süper oluyor,
ablanın dediğigi gibi arasına çikolata koyup rulo yappı kürdan yaparsanda güzel olur ama bence, herkes sevmeyebilir
yemekyetim kızlar,
ikisini bir ara da da çağırabilirsin iyi ise araları hem görüşmüş olurlar hemde tek kez yemekle geçirirsin. ama çok yemek yapmak zahmetli olabilir.
menü hazırla onun üzerinden git canım hazır mı menü ?
aşk kavanozau güzel aslında ama hediye olarak daha kalıcı bişey olsun istiyorumsürekli baktıkça hatırlayacak bişey ona benzer başka 1 şey yapacağım çünkü.
1 aspirin 1 yılda başını ağrıttığım için
2 şekerler çikolatar birlikte geçirdiğimiz tatlı anlar için
3 bebek patiği ileri de baba olacağın ayaklar için gibi tabi daha romantik yazılar yazacağım sizinle de paylaşırım
Selammm.
Ben geçmişi okuyana kadar sayfa attı yaa.
Artık kaynanaların moralleri bozamayacağı güneşli günler gelsin istiyorum.
Aklıma ilk havuç salatası ve közlenmiş biber geldi. Konserve olarak alır kayık tabaklarda servis yaparsın. :44:
Ben çok severim.
ooo forum baya çoşmuş...bende yemek yedim...keyfim yerine geldi...şimdi yedikleri eritme zamanı
aşk kavanozau güzel aslında ama hediye olarak daha kalıcı bişey olsun istiyorumSürekli baktıkça hatırlayacak bişey ona benzer başka 1 şey yapacağım çünkü.
1 aspirin 1 yılda başını ağrıttığım için
2 şekerler çikolatar birlikte geçirdiğimiz tatlı anlar için
3 bebek patiği ileri de baba olacağın ayaklar için gibi tabi daha romantik yazılar yazacağım sizinle de paylaşırım
geldim kızlar.. Herkes nerede yahu
[ı]ben buradayımmmm [/ı]
[ı]ben buradayımmmm [/ı]
afiyet olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bende burdayımmm
Kızlar şimdi diyorum ki
bende yatak örtüsü olarak bundan var, önceden almıştım,
Eki Görüntüle 419163
birde bu beyazdan almayı düşünüyorum yatak örtüsü olarak kullanırım diyorum
Eki Görüntüle 419167
ama bunları günlük olarak kullanamam dimi ben yaaa
Kızlar şimdi diyorum ki
Eki Görüntüle 419163
Eki Görüntüle 419167
afiyet olsun.
çok yedik fazla geldi galiba hepimize
ooo forum baya çoşmuş...bende yemek yedim...keyfim yerine geldi...şimdi yedikleri eritme zamanı
Kızlar şimdi diyorum ki
Eki Görüntüle 419163
Eki Görüntüle 419167
tatlım aslında kullanabilirsin ama zor olur gibime geliyor...ben günlükleri daha rahat bişiler aldım...ama bunlarda çok güzelmiş...özellikle beyaz olana bayıldım...markası ve ne kadara aldın tatlım?
kuzum kullanırsın bende günlük için buna benzer var çok şık duruyoo ama ben daha açmadım bile hala gelin yakat örtümü kullanıyorum her sabah cebelleşiyorum örteyim diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?