2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selammm.
Ben geçmişi okuyana kadar sayfa attı yaa.
Artık kaynanaların moralleri bozamayacağı güneşli günler gelsin istiyorum.

kızlar sizlere bi soru ben bu pazar kayınvalidemleri ve görümcemleri kahvaltıya çağıracam sizce nasıl bişeyler yapmalıyım değişik ve kolay yapabileceğim bir menü istiyorum:44::44::44::44:

Aklıma ilk havuç salatası ve közlenmiş biber geldi. Konserve olarak alır kayık tabaklarda servis yaparsın. :44:
Ben çok severim.

kızlarrrr şimdik kadın doğum uzmanından geldim, regl dönemim tam düğün tarihine denk geliyordu, ayarlamaları hesaplamaları yaptı düğünden bir hafta öncesine göre ayarladı balayımda zehir olmaktan kurtuldu, sizinde böyle denk geliyorsa 2 ay önceden gidin aklınızda bulunsun ben 1 ay önceden gittim ama 2 ay önce olsaydı daha kesin olurdu tarih, şimdi yinede korkuyorum inşallah ayarladığı gibi olur :26:

1 ay önceden yeterli olur heralde. o 2. adet dönemine gelicek çünkü. Arada 23-24 günlük bi zaman var dert etme.
Ben de regl çok sancılı oluyo. Ayaga kalkamıyorum nerdeyse ve belirtileri 2-3 gün önceden başlıyo. Benim korkum hap kullandığım zamanda o günlerde yine perişan olmam. :18:

inşallah canım yhaaa, önceden benimde çok sancılı oluyordu regl dönemim doktora gitmiştim onun içinde 6 aylık bir tedavi uyguladı şimdi rahat geçiyor öyle feci ağrılarım olmuyor, birde doktorların dediği genelde evlenince ağrılar azalır oluyor ayyy hayırlısıyla inşallah düğünümüzü bal ayımızı güzel güzel rahat bir şekilde geçiririz mutluluklar canım

yap kızz yap güzel olur

Ben krepşn arasına çikolata sürüp yiyorum süper oluyor,

ablanın dediğigi gibi arasına çikolata koyup rulo yappı kürdan yaparsanda güzel olur ama bence, herkes sevmeyebilir

yemekyetim kızlar,

ohhh afiyet bal şeker olsun kuzummmm bilmem o şekilde yerlermi bilemiyorum ama kıymalıyı denemek istiyorum açıkcası amaaaa ben sevmem krepi

canım yemek değil kahvaltıya çağıracm zaten alt katımda oturuyo annem (kayınvalidem) yemek için sonra çağırmayı düşünüyorum biraz daha alıştırmam lazım kendimi misafir konusunda

üzerine birde yogurt döktünmü harikaaaaa oluyoo yemede yanında yat

ooo forum baya çoşmuş...bende yemek yedim...keyfim yerine geldi...şimdi yedikleri eritme zamanı

aynen kuzum yemek yedim bende şimcikkk gözlerim açıldııı

süper fikir
Kesinlikle çok duygulanacak

Kızlar şimdi diyorum ki

bende yatak örtüsü olarak bundan var, önceden almıştım,

birde bu beyazdan almayı düşünüyorum yatak örtüsü olarak kullanırım diyorum

ama bunları günlük olarak kullanamam dimi ben yaaa

Son düzenleme:

Tatlım aslında kullanabilirsin ama zor olur gibime geliyor...ben günlükleri daha rahat bişiler aldım...ama bunlarda çok güzelmiş...özellikle beyaz olana bayıldım...markası ve ne kadara aldın tatlım?

afiyet olsun.

çok yedik fazla geldi galiba hepimize

kuzum kullanırsın bende günlük için beyaza benzer var çok şık duruyoo ama ben daha açmadım bile hala gelin yakat örtümü kullanıyorum her sabah cebelleşiyorum örteyim diee

Son düzenleme:
ooo forum baya çoşmuş...bende yemek yedim...keyfim yerine geldi...şimdi yedikleri eritme zamanı

Afiyet olsunnn,

Canım bence beyazı kullanabilriisn çoookkk şık

tatlım aslında kullanabilirsin ama zor olur gibime geliyor...ben günlükleri daha rahat bişiler aldım...ama bunlarda çok güzelmiş...özellikle beyaz olana bayıldım...markası ve ne kadara aldın tatlım?

sarı olanı daha önce almıştım, ama almasaydım şimdi spor bişey alırdım birde beyazı alıcam iyi olurdu.
Beyaz olanı daha almadım canım markafonide satılıyor. Arsima markası 199 tl idi indirime girsin alıcam.takip ediyorum onu. Taktım kafama

kuzum kullanırsın bende günlük için buna benzer var çok şık duruyoo ama ben daha açmadım bile hala gelin yakat örtümü kullanıyorum her sabah cebelleşiyorum örteyim diee

ya zaten beyazıda alınca 2 tane olacak ya başka almayım diyorum gereksiz olacak ama napcamı bilemedim.
Kullan diosan kullanım Boşver bir dahamı gelicez dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…