- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.261
iyiyim canım çalış dur bide grip oldum keyfim çok yok.
bende ilk yemeğimde annemler ve kayınvalidemleri çağırmıştım
ben de 1 yılımıza hediye düşünüyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor
En çok da sen istiyorsun gitmemi
Az kaldı yaa hayırlısı ile inşallah bir yuvamı kursaydım
En çok da sen istiyorsun gitmemi
Az kaldı yaa hayırlısı ile inşallah bir yuvamı kursaydım
benim annem ve babam memlekette
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
olsun bigün gelirlermutlaka.
sağolasın
oooooooooo süpersiniz evet bu defa güzel gelişmeler olmuş sevindim kınalar yapmışınız ıslmışınız süper :) o menüde çok hoş bende krep yapabilirsin dicektim çıkmadan vaktim yoktu üzerine bak reçelle çok güzel oluyor hepsi tuzlu üzeri olmayabilir mesela
2 hafta sonra inş gelecekler bakalımbende bu arada 2. anne va babamı çağırayım dedim menümü hazırladım
cumartesi evimi temizlicem canım çok sıkılıyo evimde toz gördükce ve şimdiden tozlanmaya başladı
olsun bigün gelirlermutlaka.
sağolasın
[video]http://www.izlesene.com/video/tulay-yakalarsam-tik-tik-yalan-dunya/5716113[/video]
Bu şarkıya bitiyorum
hahahah
oooooooooo süpersiniz evet bu defa güzel gelişmeler olmuş sevindim kınalar yapmışınız ıslmışınız süper :) o menüde çok hoş bende krep yapabilirsin dicektim çıkmadan vaktim yoktu üzerine bak reçelle çok güzel oluyor hepsi tuzlu üzeri olmayabilir mesela
varmı sende bi gelişme
ablamlardan görmüştüm krep yapıyosun sonra içi içinde kıymay, sogan, biber kavurup koyuyorsun daha sonra bohça gibi katlayıp kürdanla tutturuyorsun üstüne yoğurt sos yapıyorsun harika oluyomuş
ayyy kızlarr bende yapayım bundannnnnn
yok canım sahaya çıkmadan önce aramıştı işte soğuk bir şekilde kısa konuştum sonrada şantiyeye çıkıyorum diyip kapadım daha ses yok o maden mühendisi gün içinde sık sık madene giriyor madende zaten telefonları çekmiyor ...ben alıştım ondan ses çıkmamasına
senin işin zor be tatolım hem titizsin hem çalışıyorsun hem yeni evlisin dert etme tozu mozu bu kadar bu günleri iyi değerlendir wallaaa evlenmicem ha habire ütü temizlik diyip duruyon
ablamlardan görmüştüm krep yapıyosun sonra içi içinde kıymay, sogan, biber kavurup koyuyorsun daha sonra bohça gibi katlayıp kürdanla tutturuyorsun üstüne yoğurt sos yapıyorsun harika oluyomuş
Ayyy kızlarr bende yapayım bundannnnnn
2 hafta sonra inş gelecekler bakalımbende bu arada 2. anne va babamı çağırayım dedim menümü hazırladım
cumartesi evimi temizlicem canım çok sıkılıyo evimde toz gördükce ve şimdiden tozlanmaya başladı
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. bende aşk kavanozlarından yap yapmadıysan , beraber geçen 1 yıllık hayatınızda hergün içn bir yazı yaz kağıtlara
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?