2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
oooooooooo süpersiniz evet bu defa güzel gelişmeler olmuş sevindim kınalar yapmışınız ıslmışınız süper :) o menüde çok hoş bende krep yapabilirsin dicektim çıkmadan vaktim yoktu üzerine bak reçelle çok güzel oluyor hepsi tuzlu üzeri olmayabilir mesela

"yoldan geçti bir fıstık
kafadan biraz kaçık
fazla kıvırma kızım
bak yakalarsam tık tık

seni gidi karpuz kıran
hıyarı tarladan çalan
sonra da götürüp yutan
bak yakalarsam tık tık

manitam kırmızı nokta
tek çilemsin sen fıstık
ne yorgan kaldı ne yastık
bak yakalarsam tık tık

seni gidi karpuz kıran
hıyarı tarladan çalan
sonra da götürüp yutan
bak yakalarsam tık tık

sana nenni dinletirim
inim inim inletirim
üfletirim gümletirim*
bak yakalarsam tık tık

seni gidi karpuz kıran
hıyarı tarladan çalan
sonra da götürüp yutan
bak yakalarsam tık tık"

varmı sende bi gelişme

senin işin zor be tatolım hem titizsin hem çalışıyorsun hem yeni evlisin dert etme tozu mozu bu kadar bu günleri iyi değerlendir wallaaa evlenmicem ha habire ütü temizlik diyip duruyon

ablamlardan görmüştüm krep yapıyosun sonra içi içinde kıymay, sogan, biber kavurup koyuyorsun daha sonra bohça gibi katlayıp kürdanla tutturuyorsun üstüne yoğurt sos yapıyorsun harika oluyomuş
ayyy kızlarr bende yapayım bundannnnnn

varmı sende bi gelişme

yok canım sahaya çıkmadan önce aramıştı işte soğuk bir şekilde kısa konuştum sonrada şantiyeye çıkıyorum diyip kapadım daha ses yok o maden mühendisi gün içinde sık sık madene giriyor madende zaten telefonları çekmiyor ...ben alıştım ondan ses çıkmamasına

hatunun gözü döndü kaçınnnn :)

sıkma da canını gerisi önemli değil

yap kızz yap güzel olur

Ben krepşn arasına çikolata sürüp yiyorum süper oluyor,

ablanın dediğigi gibi arasına çikolata koyup rulo yappı kürdan yaparsanda güzel olur ama bence, herkes sevmeyebilir

ikisini bir ara da da çağırabilirsin iyi ise araları hem görüşmüş olurlar hemde tek kez yemekle geçirirsin. ama çok yemek yapmak zahmetli olabilir.
menü hazırla onun üzerinden git canım hazır mı menü ?

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. bende aşk kavanozlarından yap yapmadıysan , beraber geçen 1 yıllık hayatınızda hergün içn bir yazı yaz kağıtlara
[/B]

aşk kavanozau güzel aslında ama hediye olarak daha kalıcı bişey olsun istiyorum sürekli baktıkça hatırlayacak bişey ona benzer başka 1 şey yapacağım çünkü.

1 aspirin 1 yılda başını ağrıttığım için
2 şekerler çikolatar birlikte geçirdiğimiz tatlı anlar için
3 bebek patiği ileri de baba olacağın ayaklar için gibi tabi daha romantik yazılar yazacağım sizinle de paylaşırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…