2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
benimde 8-9 eylül ama artık gelsin yaaaaaaaa

BİR 9 EYLÜL GELİNİ DAHA
HOŞGELDİN CANIM, HAYIRLI OLSUN

bende öle yapıcam galiba forever, boşuna almayım bir tane daha , sonra alarım dimi

Sonra alırsın tabii kuzum...zaten yeni gelinken zor gelmez hiçbirşey bize...o günleri bir görelimde ben hergün örterim yatak örtümü

kan tahlili oluyormuş, sağlık raporu alıyormuşsun.

Benım bildiğim bu, detay bilen varsa öğrenmek isterım bende kızlar?

öncelikle aile hekimine gidiyorsun. Sonra oradan sizi verem savaş dispanserine yolluyorlar orada kan tahlili ve akciğer röntgenlerinizi çekiyorlar. Sonra sonucu yani sağlık raporunu direk aile hekiminden alıyorsunuz.(1'er resimle gidilecek sağlık raporununu almaya)
bu arada nüfus müdürlüğünden evlilik ehliyetide alıyorsunuz.
Kimlik fotokopisi ve resmide evraklara ekleyip evlendirme müdürlüğünden nikah gününüzü alıyorsunuz.

beyaz olan çok hoşuma gitti benimm al derim ve kullanırsın kuzum
ama şunu anlamadım sarı olanı daha önce aldım bu beyazıda almak istiyorsun şimdi neden vazgeçtin yada ben karıştırdım :44::44::44:

şuan çok sinirliyim 1 ay kala ayrılmayı düşünecek kadar hemde öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum allahım sabırr

beyaz olan çok hoşuma gitti benimm al derim ve kullanırsın kuzum
ama şunu anlamadım sarı olanı daha önce aldım bu beyazıda almak istiyorsun şimdi neden vazgeçtin yada ben karıştırdım :44::44::44:

yok vazgeçmedim canım sarı olan zaten var çok önceden almıştım, beyaz olanı alayımmı diye sizinle paylaşmıştım ama daha almadım kesin alıcam onu da. başka spor alamam artık bunu da alırsam diye dedim günlük kullanılır mı acaba diye sorayım dedim

şuan çok sinirliyim 1 ay kala ayrılmayı düşünecek kadar hemde öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum allahım sabırr

dur bi sakinleş ne o ayrılık sözlerii anlat hele bakalım bizlere:26:

ee yeni gelin olarak hepimiz öyle yapıcaz çok heveslendim şimdi.

canım hayırdır neler oldu? dur bir sakin ol bakalım

şimcik anlaşıldı kuzum bunu al bence daha sonra alırsın spor bişi yeni geliniz kuzum tabi kullanacazz

yok bi trlü sakinleşemiyorum arıyıp ayrılıyorum diycem kendimi zor tutuyorum

hayırdır balım ne oluyor yinee:44::44:

doğum kotrol hapları adet sancısına iyi gelir farketmezsin bile canım oınu kafana takma sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…