- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.301
benimde 8-9 eylül ama artık gelsin yaaaaaaaa
Afiyet olsunnn,
Canım bence beyazı kullanabilriisn çoookkk şık
BİR 9 EYLÜL GELİNİ DAHA
HOŞGELDİN CANIM, HAYIRLI OLSUN
bende öle yapıcam galiba forever, boşuna almayım bir tane daha , sonra alarım dimi
Sonra alırsın tabii kuzum...zaten yeni gelinken zor gelmez hiçbirşey bize...o günleri bir görelimde ben hergün örterim yatak örtümü
Sonra alırsın tabii kuzum...zaten yeni gelinken zor gelmez hiçbirşey bize...o günleri bir görelimde ben hergün örterim yatak örtümü
kan tahlili oluyormuş, sağlık raporu alıyormuşsun.
Benım bildiğim bu, detay bilen varsa öğrenmek isterım bende kızlar?
sarı olanı daha önce almıştım, ama almasaydım şimdi spor bişey alırdım birde beyazı alıcam iyi olurdu.
Beyaz olanı daha almadım canım markafonide satılıyor. Arsima markası 199 tl idi indirime girsin alıcam.takip ediyorum onu. Taktım kafama
ya zaten beyazıda alınca 2 tane olacak ya başka almayım diyorum gereksiz olacak ama napcamı bilemedim.
Kullan diosan kullanımBoşver bir dahamı gelicez dünyaya
aynen öle libertem o günleri görelim de zor gelmez bizee evelallah
beyaz olan çok hoşuma gitti benimm al derim ve kullanırsın kuzum
ama şunu anlamadım sarı olanı daha önce aldım bu beyazıda almak istiyorsun şimdi neden vazgeçtin yada ben karıştırdım :44::44::44:
şuan çok sinirliyim 1 ay kala ayrılmayı düşünecek kadar hemde öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum allahım sabırr
o kadra cebelleşmeme rağman hiçç sıkılmadan örtüyorum çok hoşuma gidiyo
şuan çok sinirliyim 1 ay kala ayrılmayı düşünecek kadar hemde öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum allahım sabırr
yok vazgeçmedim canım sarı olan zaten var çok önceden almıştım, beyaz olanı alayımmı diye sizinle paylaşmıştım ama daha almadımkesin alıcam onu da. başka spor alamam artık bunu da alırsam diye dedim günlük kullanılır mı acaba diye sorayım dedim
ee yeni gelin olarak hepimiz öyle yapıcazçok heveslendim şimdi.
canım hayırdır neler oldu? dur bir sakin ol bakalım
yok bi trlü sakinleşemiyorum arıyıp ayrılıyorum diycem kendimi zor tutuyorum
Son 36
1 ay önceden yeterli olur heralde. o 2. adet dönemine gelicek çünkü. Arada 23-24 günlük bi zaman var dert etme.
Ben de regl çok sancılı oluyo. Ayaga kalkamıyorum nerdeyse ve belirtileri 2-3 gün önceden başlıyo.Benim korkum hap kullandığım zamanda o günlerde yine perişan olmam. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?