2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Biz en iyisi millete değil kendimize bakalım, belki de kendini çok şartlandırdığın için kilo veremiyorsundur.. Benim annem 80 kilo ama benim yediğimin yarısı kadar bile yemek yemez.. kilo da veremez, o da düğün için kıyafet aldı kilo vermeye çalışıyor :)

Bende kilo alayım diye yedikçe yiyorum, ama işe yaramıyor..

En iyisi çok kafaya takmamak sanırım.. Vucudumuzla inatlaşmamak gerek sanırım

bencede yaaa katılıyorum

bende acayip sinir oluyorum enazından sadece üye olanlar okuyabilsinn

ben kendimi kilolu beğeniyomki :) hiç komplex yapmadım diyette ömrümce yapmadım işte bu 10 gündür epey azalttım öğünümü harekette yapıyorum veremeyince şaşırdım yoksa takmam aslıına baksan pek barışığım kendimle hani o kadarda olmaz neyse zaten ben tosun gibi nişanlım tosun gibi birbirimize yakışıos görümcem aman sakın kilo verme tuba diyo yoksa abimin yanında hoş durmazsın gülüyom böyle görümce dost başına az önce kayınvalidemide aradım moralim iyi değil diye epeydir aramıyodum nişanlımın dedesi hala hastanede yatıyo kayınvalidemde refakatçi çünkü başkası yanında kalsın istemiyo dede, kadın benle konuşurken sesi doldu hiç ilgilenemedik birşey yapamadık dedi üzülüyor kadıncağaz bende dert etme dedim biz halediyoruz allah dedeye şifa versin gerisi önemli değil dedim ama üzüldüm ya...

kanatlı tüle örnek göstreeblirmisin tatlım
Tül Perde Resimleri

EN SONDA Kİ TÜL CANIM

HİÇ SORMA YAA BENİ EN ÇOK SİNİR EDEN BU SİTEDE BU ÇOK SAÇMA

bencede yaaa katılıyorum

canım o neden oluyormuş biliyomsunuz

şimdi bu googlenin yeni versiyonu bu

tarayıcı chrome kullanıyorsanız yada arama motoru google kullanıp kk ya giriyorsanız, birde en son bu sayfaya giriyoruz ya hepimiz otomatik olarak en son girilen sayfada arama yapıyormuş tarayıcı. çıkış yaparken geçmişi falan temizleyin şekerler,

birde farkettiyseniz biz kk'deyken başka hangi sitelere giriyorsak alışveriş v.s. Onun reklamları kk'nın reklamlarında yer alıyor

çok teşekkürler tatlım o kanadı prde tokasımı ne var onunla yapıyorlar sanırım dimi ...abooooo ne kadar çok perde çeşidi varmış hepsinin adını ilk defa duyuyorum

bunun altında bir daha tül geçeni var onlarda çok şık ama ondan bulamadım canım toka yapılar kanatlara süper duruyor

canım ben onunla alakalı olduğunu sanmam adının geçtiği yer varsa direk çıkartır önemli olan adı soyadı kullanmamak
ben size şunu önereyim cclear diye bir program var kurulumu çok basit bilgisayarınızı haftalık yada 3 günde bir temizleyin derim

her akşam siliyorum geçmişi

KIZLAR BİR MESAJ FORMATI HAZIRLAYIP HEPİMİZ ONU GÖNDERELİM
FORUMDA GİRDİĞİMİZ BAŞKA KONULARDAKİ KIZLARA YAZALIM HERKESİ SEFERBER EDELİM DUYY SESİMİZİ KK.

arkadaşlar yaaa sabah müdürle tartışmıştık onun üzerine sabahtandır hiç iş yapamadım bi türlü kafamı toparlayamadım kendime sinir oldum şimdi bak ..... adam tabi bana ters gitmsinde kime gitsin geçen bikaç arkadaşla müdürün yanındaydım bende birşey söylemek istiyorum dedim bi kaç şey söyledim sonrada siz iş yoğunluğum arasında bana baskı yaptıkça çalışma şevkimi kaçırıyorsunuz ve performansım düşüyor dedim adamın bana cevabı daha komik konuyu bulandırmayın dedi hahahahahhaha ama ben dürüst davrandım gidip müdür diye yalakalık yapamam ki içimdekini söyledim

KIZLAR BİR MESAJ FORMATI HAZIRLAYIP HEPİMİZ ONU GÖNDERELİM
FORUMDA GİRDİĞİMİZ BAŞKA KONULARDAKİ KIZLARA YAZALIM HERKESİ SEFERBER EDELİM DUYY SESİMİZİ KK.

KESİNLİKLE HAKLISIN NE GEREKİYORSA YAPALIM BİZ BİRBİRİMİZİ YAKIN GÖRDÜK PAYLAŞIM YAPIYORUZ NEDEN DIŞARIDAN
İNSANLAR ÖZEL HAYATIMIZI İZLİYOR.

düğün kaç kişilikse nişanlında sende bir liste çıkaracaksınız canım ona göre davetiye bastıracaksınız ben posta işiyle uğraşmıcam akrabaları annem arayarak davet edecek ankaradaki arkadaşlarıma davetiye vericem biz 250 adet bastırdık 100 tane bende kalıcak 150 tane nişanlıma vericem sivasa yolla kayınvalidemgil dağıtırlar zaten düğünümüz 250 kişilik bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…