2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
arkadşlar bu hafta sonu perde yada halı işimizden birini halletmeyi düşünüyorum ama ikisi hakkındada hiç birşey bilmiyorum fikrimde yok mobilyalarımı paylaşmıştım özellikle salona halı ve perde seçimim sizce nasıl olmalı ? cinsi modeli falan ?? aranızda araştıran alan varsa yardımınızı bekliyorum.....

hayırlı olsun canım çok güzel yarın alda paylaş bakalım :)

canım sende mobilyanı paylaş tekrar taze taze fikir verelim çünkü ben görmedim

canımm çok sevindim hayırlı olsun inşş resmi varmı

canım mobilyaların beyaz turkuazdı sanırım benim mobilyam tarzında beyaz turkuaz halı bakabilşrsin çok boğmasın tukuazları perde olarakta bi bakınayım :44::44:

hani hangi model gider o tarz mobilyaya yada cinsi ne olacak kir göstermemesi tüy atmaması falan

kızlarr davetiyem ben çok sevdim:))

Eki Görüntüle 421037

Canım davetiyen çok güzelmiş.. Ben seviyorum bu tarz davetiyeleri.. Davetiye verdiğin herkesin yüzü gülecek :)

Ayyy çok heyecanlı bende gün sayıyorum 5 gün sonra benim de gelinliğim teslim edilecek ..İnş. tam hayallerindeki gibi bir gelinlik olmuştur..

hani hangi model gider o tarz mobilyaya yada cinsi ne olacak kir göstermemesi tüy atmaması falan

sanaaa çok güzel bir halı beğendimmmmm pierre cardin halı frezya modeli turkuazlı bikaç halı var bak netten

Eklentiler

• $pierrecardin_hali_0958C.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $pierrecardin_hali_0955C.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 22

kafama bişi takıldı gelinliği düğünden bi hafta önce teslim almıyormusunuz belki kilo alıp verirsiniz düğüne kadar :S benim gelinliğim şuan hazır sanırım son provama bugün gidecektim önümüzdeki hafta içine aldım bildiğim kadarıyla sırtını şimdi kapatmayacaklar düğüne 1 haffta 10 gün kala gidicem son olarak o zaman sırtını kapatacaklar kilo alıp verebilirim diye

canım mobilyaların baya ağırdı...zaten turkuaz sandayeler ve dinlenme koltuğu olacak bu yüzden halında bence turkuaz renk olmasın..düz beyaz üstüne gümüş simleri olan halılar var çok şık..bunlar tam senin salonun için olur..
perde ise salonuna ortası beyaz kenarlıkları turkuaz ve gümüş karışımı olan bir perde bulabilirsin canım

evet gerçekten çok güzelmiş ama bunlarında fiyatları çok yüksek

canlarım beğenmenize çokk sevindim..canım fiyat kısmını hiç sorma hala vicdan muhasebesi yapıyorum...güya davetiye nasılsa atılacak diye ucuz bişey alcaktım..bunun tanesi 1L: bizde basım 500 adet yapıcaktık..400 adete indirdik:))) birde indirim yaptılar 350ye hallettik...çok mu oldu be ya:)))

bunlar sence olurmu kuzum :44::44:

Eklentiler

• $pierrecardin_hali_3309A.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $pierrecardin_hali_3304A.webp
    8 KB · Görüntüleme: 26

bu perde halı işi mobilyadan zor geldi uyduramıyorum kafamdan birde halıda çok açık renk istemiyrum şuan evimde krem rengi üzerine saç düşse kirli gözüküyo başka bi halım var üzerine bişi döküldümü o an temizlendi gözüküyo sonra kuruyunca kir yukarı çıkıyo nasıl bi halı anlamadım :) sonuçta ev hanımı değilimki elimde bezle dolaşıpsürekli sileyim görsellikten öte kullanışlı olmasıda önemli bu defada hiç anlamadığımdan neye bakacağımı bilemedim şimdide kafamda bişi oluşturmam lazım çünkü nişanlımda anlamıyo herşeyi bana bırakıyo kullanışlılık açısındanda bildiklerinizi paylaşırsanız perde ve halı da stor perde seviyorum ama kiracı çıktığımdan onu yaptırmayacam ilerde inşallah kendi evime yaparım...

ohhhh afiyet olsunnnn kuzumaa....mercimek köfteside güzelmiş

sağol kuzum, çok güzeldi valla sorma

kızlarr davetiyem ben çok sevdim:))

Eki Görüntüle 421037

ba---yılll--dımmmm , aşık oldum resmen
Nereye , ne kadar yaptırdın canım? Bende böyle bir şey istiyorum

hoşgeldin canım, çok merak ettim gelinliğini ,

canım yukarıdada yazdım 400 tane yaptırdık biz fazla tuzlu olmasın diye....428 tutmuştu..350ye indirdi..

Canım, ben zaten bu provalar sırasında sürekli kilo verdim, ölçü bir kaç defa değişti sonunda sırtını ipli yaptık modelin, birazda pay bıraktık kilo alırsam diye ama hiç umudum yok alamıyorum daha vermeyeyim diye dua ediyorum.. İstersen ben de dursun ama paketleyip veririm sana gönderirsin dedi, memleketime göndericem gelinliği 10 gün sonra annemlerle kendim uğraşmayayım diye.. Benim gelinlikçim sorun olmaz dedi öyle yani..

Hem gelinlikçi de durmasın daha alayım işi bitsin

ya benim metabolismik sorunlarım var 10 gündür kendi kendime yemeğimi yarı yarıya hatta üçte bire indirdim zaten şantiyeyede çıktığımdan öyle hareketsiz değilim normalde ben böyle yemeğimi kıssam 10 günde 3-4 kilo veririm bu hareketlilikle ülk üç günde 2 kilo verdim geri kalan 7 gündür gram vermedim çok üzülüyorum bende kendimce provada vermiş olurum diyordum ama aklımda almıyo üçte bir yemek yiyip gram verememek :S hastalığım yakın onunla alakalı olabilirmi diyom kendime ama o kadar hareketle hiçmi kalori yakmıyorum of offfffffffffffff

bende kese yaptırmak istiyorum hoşgeldin bu arada

hosbuldum tatlım :))) ben gelınlıkcıyle ılk anlastıgımda hepsı paket fıyatı verdı bana sımdı secme kısmına sıra gedı :)))

çiğdem nerelerdesin sen yahuuu
hoşgeldin...çok merak ettim gelinliğini

tatlım emın ol bnde cok merak edıyorum yarın alayım pazartesı soz paylasıcam. dun gırdım bı ara okuyup cıktım tadım yoktu pek.

hayırlı olsun canım çok güzel yarın alda paylaş bakalım :)

saol cnm bı alayım da bakalım nasıl bısı oldu :)))

tatlım saol alayım cekıp pazartesı hemen paylasırıım soz

ıns olmustur cnm en son provaya gıttıgımde o kadr kotuydum kı pek hosuma gıtmemıstı gelınlıgım ıns yarın etkılenırım. bakalım ne olcak

sağol kuzum, çok güzeldi valla sorma

hoşgeldin canım, çok merak ettim gelinliğini ,

hosbuldum cnm. bnde merak ıcındeyım bıran once kavusmak ıstıyorum gelınlıgıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…