- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.581
slm kızlar nasılsınız?? ben sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum bı slm vereyım once dedım
bu arada gelınlıgım bıtmıs aradılar yarın gıdıp
hem onu alıcam hemde cıcegımı duvagımı kesemı falan secıcem.
heyecan bastı hafıften :))
arkadşlar bu hafta sonu perde yada halı işimizden birini halletmeyi düşünüyorum ama ikisi hakkındada hiç birşey bilmiyorum fikrimde yok mobilyalarımı paylaşmıştım özellikle salona halı ve perde seçimim sizce nasıl olmalı ? cinsi modeli falan ?? aranızda araştıran alan varsa yardımınızı bekliyorum.....
slm kızlar nasılsınız?? ben sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum bı slm vereyım once dedım
arkadşlar bu hafta sonu perde yada halı işimizden birini halletmeyi düşünüyorum ama ikisi hakkındada hiç birşey bilmiyorum fikrimde yok mobilyalarımı paylaşmıştım özellikle salona halı ve perde seçimim sizce nasıl olmalı ? cinsi modeli falan ?? aranızda araştıran alan varsa yardımınızı bekliyorum.....
canım sende mobilyanı paylaş tekrar taze taze fikir verelim çünkü ben görmedim
canımm çok sevindim hayırlı olsun inşşresmi varmı
canım mobilyaların beyaz turkuazdı sanırım benim mobilyam tarzında beyaz turkuaz halı bakabilşrsin çok boğmasın tukuazlarıperde olarakta bi bakınayım :44::44:
hani hangi model gider o tarz mobilyaya yada cinsi ne olacak kir göstermemesi tüy atmaması falan
Canım davetiyen çok güzelmiş.. Ben seviyorum bu tarz davetiyeleri.. Davetiye verdiğin herkesin yüzü gülecek :)
Ayyy çok heyecanlı bende gün sayıyorum 5 gün sonra benim de gelinliğim teslim edilecek ..İnş. tam hayallerindeki gibi bir gelinlik olmuştur..
evet gerçekten çok güzelmiş ama bunlarında fiyatları çok yüksek
canım mobilyaların baya ağırdı...zaten turkuaz sandayeler ve dinlenme koltuğu olacak bu yüzden halında bence turkuaz renk olmasın..düz beyaz üstüne gümüş simleri olan halılar var çok şık..bunlar tam senin salonun için olur..
perde ise salonuna ortası beyaz kenarlıkları turkuaz ve gümüş karışımı olan bir perde bulabilirsin canım
canım mobilyaların baya ağırdı...zaten turkuaz sandayeler ve dinlenme koltuğu olacak bu yüzden halında bence turkuaz renk olmasın..düz beyaz üstüne gümüş simleri olan halılar var çok şık..bunlar tam senin salonun için olur..
perde ise salonuna ortası beyaz kenarlıkları turkuaz ve gümüş karışımı olan bir perde bulabilirsin canım
ohhhh afiyet olsunnnn kuzumaa....mercimek köfteside güzelmiş
slm kızlar nasılsınız?? Ben sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum bı slm vereyım once dedım
Heyecan bastı hafıften :))
kafama bişi takıldı gelinliği düğünden bi hafta önce teslim almıyormusunuz belki kilo alıp verirsiniz düğüne kadar :S benim gelinliğim şuan hazır sanırım son provama bugün gidecektim önümüzdeki hafta içine aldım bildiğim kadarıyla sırtını şimdi kapatmayacaklar düğüne 1 haffta 10 gün kala gidicem son olarak o zaman sırtını kapatacaklar kilo alıp verebilirim diye
Canım, ben zaten bu provalar sırasında sürekli kilo verdim, ölçü bir kaç defa değişti sonunda sırtını ipli yaptık modelin, birazda pay bıraktık kilo alırsam diye ama hiç umudum yok alamıyorum daha vermeyeyim diye dua ediyorum.. İstersen ben de dursun ama paketleyip veririm sana gönderirsin dedi, memleketime göndericem gelinliği 10 gün sonra annemlerle kendim uğraşmayayım diye.. Benim gelinlikçim sorun olmaz dedi öyle yani..
Hem gelinlikçi de durmasın daha alayım işi bitsin
bende kese yaptırmak istiyorum hoşgeldin bu arada
çiğdem nerelerdesin sen yahuuu
hoşgeldin...çok merak ettim gelinliğini
hayırlı olsun canım çok güzel yarın alda paylaş bakalım :)
canımm çok sevindim hayırlı olsun inşşresmi varmı
canım mobilyaların beyaz turkuazdı sanırım benim mobilyam tarzında beyaz turkuaz halı bakabilşrsin çok boğmasın tukuazlarıperde olarakta bi bakınayım :44::44:
Canım davetiyen çok güzelmiş.. Ben seviyorum bu tarz davetiyeleri.. Davetiye verdiğin herkesin yüzü gülecek :)
Ayyy çok heyecanlı bende gün sayıyorum 5 gün sonra benim de gelinliğim teslim edilecek ..İnş. tam hayallerindeki gibi bir gelinlik olmuştur..
sağol kuzum, çok güzeldi valla sorma
ba---yılll--dımmmm , aşık oldum resmen
Nereye , ne kadar yaptırdın canım? Bende böyle bir şey istiyorum
hoşgeldin canım, çok merak ettim gelinliğini ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?