2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

gördüm canım çok iyi yaptırmışsınız
Rica etsem bana özel mesajla bana yaptırdığnız yeri atarmısın
çok şey istedim galiba

evet bak benim sandalyem gibi çok uyumlu durmuş :) güzelmiş tülüde kırıl beyaz olurda dantelli falan mı olsun

bunlar güzelde çok açık renk şu nasıl sence Eki Görüntüle 421051

bu halıda güzel olur canım...turkuazları çok sırıtmıyor o yüzden boğmaz bence...
good-heartın ekledikleride çok hoş ama bembeyaz istemiyorsun...bu halı bence güzel...

fiyat süper olmuş ya

bu halıda güzel olur canım...turkuazları çok sırıtmıyor o yüzden boğmaz bence...
good-heartın ekledikleride çok hoş ama bembeyaz istemiyorsun...bu halı bence güzel...

yani salon takımınla uyumlu olur dimi :) ben kodunu yanıma alayım da hangi markalara bakim perde ve halıda birde çok şey soruyorum ama napim annem tek var sorabileceğim ondanda duyduğum tekşey kızım ucuz olsun başka bişi demediğinden ona sormak istemiyorum ne yalan diim :) kadında bizi düşündüğünden öyle diyor aslında çok masrafımız olmasın die ama ben yeni ev kuruyorum özeniyorum hiç anlamıyo o konuda babam çok daha anlayışlı anneme kızıyo karışma sen dio :)

Canım ben de pek olmaz ama kardeşlerimin regl dönemine yakın vucutları su tutar, şişkinlikleri olur.. çoğu kişi de görünüyor bu durum.. Düğün zamanında regline az zaman kalacaksa bunu da düşün.. eğer çok vaktin varsa adet bitiminden 3-4 sonra git..arkanı kapattır.. Bozma moralini diyeceğim ama ben de çok sıkıntı yapıyorum bu kilo meselesini, her gören çok zayıfsın biraz kilo al gelinliğin güzel dursun diyo Kına için abiye bindallı bakıyorum 36 beden bile büyük geliyor, bindallımı kiralayacam ama tadilatına izin vermiyorlar..
Ayy bende senden dertliymiş, nasıl anlattım bir çırpıda

Kızlar size bir fikir danışmak istiyorum..kına gecesi için:

şöyle bir magnet mi goodheart paylaşmıştı... Ki ben ararken:)) bunu kınada dağıtmak mı??

Yoksa öncesinde şöyle bir şey görmüştüm:

bunu nasıl yapabilirim.onuda bilmiyorum tabi::::

Fikir verin bana....

koltuklarına şu kanatlı tüllerler varya onlar çok güzel olur sanırım tülün ve krem olursa güzel olucaktır gibi

ikimizi toplayıp ikiye bölelm ikimizde ideal oluruz banada az kilo versen gelnilik çok yakışır diolar yok nasıl oluyo cidden kafam bulandınormalde ben bu kadarcık yemek yesem hareket etsem hemen veririm şimdi vermeyi bırak nerdeyse alacam cidden aç gezip aç yatıyorum :) bari mükafatını alsam yaw

canım benim tüm halılarım royal halı

kullanışlı canım memnunum halılarımdan çok beğenerek aldım ben halılarımı 2 halıya 1000 tl para verdimm:26::26::26:

fiyatıda iyiymiş hani nişanlım duymasın yazık fiyatlardan haberi yok eşya işine girişmeden halı ve perde bütün ev için en fazla 2-3 bin tutar demişti tabi bende fiyatları bilmediğimden itiras etmemiştim şimdi duysa yüreciğine iner yaa alıştıra alıştıra sölemek lazım

Geçmişi okumadan birşey söyleyeceğim kızlar
adımı soyadımı yazıyorum şak burası çıkıyor
eski kullanıcı adımı yazıyorum burası çıkıyor
vee üye olmadan da okunuyor
Bi konumun silinmesini istedim silinmedi
fotoğraf sildirmek istedim silinmedi
gizlilik nerde yahuuu??
Bari üre olmayan dışardan okuyamasın

gizlilik yok ki o silememe işine bende sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…