- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.601
evet bak benim sandalyem gibi çok uyumlu durmuş :) güzelmiş tülüde kırıl beyaz olurda dantelli falan mı olsun
bunlar güzelde çok açık renk :d şu nasıl sence Eki Görüntüle 421051
Canlarım beğenmenize çokk sevindim..canım fiyat kısmını hiç sorma hala vicdan muhasebesi yapıyorum...güya davetiye nasılsa atılacak diye ucuz bişey alcaktım..bunun tanesi 1l: Bizde basım 500 adet yapıcaktık..400 adete indirdik:))) birde indirim yaptılar 350ye hallettik...çok mu oldu be ya:)))
ba---yılll--dımmmm , aşık oldum resmen
Nereye , ne kadar yaptırdın canım? Bende böyle bir şey istiyorum
canım yukarıdada yazdım 400 tane yaptırdık biz fazla tuzlu olmasın diye....428 tutmuştu..350ye indirdi..
benim halımın farklı modelinden bu
evet bak benim sandalyem gibi çok uyumlu durmuş :) güzelmiş tülüde kırıl beyaz olurda dantelli falan mı olsun
bunlar güzelde çok açık renkşu nasıl sence Eki Görüntüle 421051
canlarım beğenmenize çokk sevindim..canım fiyat kısmını hiç sorma hala vicdan muhasebesi yapıyorum...güya davetiye nasılsa atılacak diye ucuz bişey alcaktım..bunun tanesi 1L: bizde basım 500 adet yapıcaktık..400 adete indirdik:))) birde indirim yaptılar 350ye hallettik...çok mu oldu be ya:)))
gördüm canım çok iyi yaptırmışsınız
Rica etsem bana özel mesajla bana yaptırdığnız yeri atarmısın
çok şey istedim galiba
bu halıda güzel olur canım...turkuazları çok sırıtmıyor o yüzden boğmaz bence...
good-heartın ekledikleride çok hoş ama bembeyaz istemiyorsun...bu halı bence güzel...
kalplerarası
bende bu halıyı çok beğenmiştim. bilgisayarıma kaydetmiştim canım...bir ara turkuaz düşünüyordum sanada fikir olsun
Eki Görüntüle 421077
ya benim metabolismik sorunlarım var 10 gündür kendi kendime yemeğimi yarı yarıya hatta üçte bire indirdim zaten şantiyeyede çıktığımdan öyle hareketsiz değilim normalde ben böyle yemeğimi kıssam 10 günde 3-4 kilo veririm bu hareketlilikle ülk üç günde 2 kilo verdim geri kalan 7 gündür gram vermedim çok üzülüyorum bende kendimce provada vermiş olurum diyordum ama aklımda almıyo üçte bir yemek yiyip gram verememek :S hastalığım yakın onunla alakalı olabilirmi diyom kendime ama o kadar hareketle hiçmi kalori yakmıyorum of offfffffffffffff
kullanışlımı bari gelin sultan :dBu modelleri seviyorum zaten
arkadşlar bu hafta sonu perde yada halı işimizden birini halletmeyi düşünüyorum ama ikisi hakkındada hiç birşey bilmiyorum fikrimde yok mobilyalarımı paylaşmıştım özellikle salona halı ve perde seçimim sizce nasıl olmalı ? Cinsi modeli falan ?? Aranızda araştıran alan varsa yardımınızı bekliyorum.....
Canım ben de pek olmaz ama kardeşlerimin regl dönemine yakın vucutları su tutar, şişkinlikleri olur.. çoğu kişi de görünüyor bu durum.. Düğün zamanında regline az zaman kalacaksa bunu da düşün.. eğer çok vaktin varsa adet bitiminden 3-4 sonra git..arkanı kapattır.. Bozma moralini diyeceğim ama ben de çok sıkıntı yapıyorum bu kilo meselesini, her gören çok zayıfsın biraz kilo al gelinliğin güzel dursun diyoKına için abiye bindallı bakıyorum 36 beden bile büyük geliyor, bindallımı kiralayacam ama tadilatına izin vermiyorlar..
Ayy bende senden dertliymiş, nasıl anlattım bir çırpıda
koltuklarına şu kanatlı tüllerler varya onlar çok güzel olur sanırım tülün ve krem olursa güzel olucaktır gibi
yani salon takımınla uyumlu olur dimi :) ben kodunu yanıma alayım da hangi markalara bakim perde ve halıda birde çok şey soruyorum ama napim annem tek var sorabileceğim ondanda duyduğum tekşey kızım ucuz olsun başka bişi demediğinden ona sormak istemiyorum ne yalan diim :) kadında bizi düşündüğünden öyle diyor aslında çok masrafımız olmasın die ama ben yeni ev kuruyorum özeniyorum hiç anlamıyo o konuda babam çok daha anlayışlı anneme kızıyo karışma sen dio :)
kullanışlı canım memnunum halılarımdançok beğenerek aldım ben halılarımı 2 halıya 1000 tl para verdimm:26::26::26:
Geçmişi okumadan birşey söyleyeceğim kızlar
adımı soyadımı yazıyorum şak burası çıkıyor
eski kullanıcı adımı yazıyorum burası çıkıyor
vee üye olmadan da okunuyor
Bi konumun silinmesini istedim silinmedi
fotoğraf sildirmek istedim silinmedi
gizlilik nerde yahuuu??
Bari üre olmayan dışardan okuyamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?