2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar iyi akşamlar
Hafta sonum yoğun olcak
iyi tatiller öpüldünüzz

Pakizecim beni yanlış anlmadın umarım
Öpüyorum tatlımmmm
Pzt görüşrüz

Selam kızlar ben geldimmm lazer seansım vardı öldüm bugün resmen:18:
Geçmişi okumaya gidiyorum gene yazıcam

Bu keseler ne işe yarıyor bana açıklayabilir misiniz lütfeen daha önce de sormuştum cvp vermediniz amaaa

o keseye gelen altınları koyuyorlar yanlış değilsem tatlım :)

Kızlar bugun gizlilik konusunu konusmussunuz bende size katılıyorum herkesin bizim oZel sohbetlerimizin okunması cok saçma resimlerin silinememesi konuların kapatilamamasi cok saçma gerektiğinde yapılacak seyler herkes istediğinde mesajına konusuna müdahale edebilme gibi bı hakkı neden yok ki sonuçta geniş ve bilinen bir site üyelerinin gizliliğini ve taleplerini ön planda tutmaları mantıklı değilmi? Bende cok büyük bir zamanımı burda geçiriyorum sitede harika bilgiler paylaşımlar var cok guZel arkadaslar edindim sadece ozel olsun istiyoruz bence aşılamicak veya sağlanamıcak bir durum degil diye düşünüyorum
:18:

iyidir kuzum yaa..akşam üzeri konuşuoduk...sitede hiç gizllilik yokmuş yahuuu..herşey apaçık ortada bende ne olmuş diye bakıodum ama sonuca varılmamış

Evet tatlim bende cok şaşırdım her yazdığımız hem kalıcı hem herkes görüyor bu kadar yaygın ve büyük bir sitede

öyleymiş kuzum yaaa..bende googledan baktım bulamadım ismimle falan aradım bulamadım ama yinede içime kurt düştü yaniii..

Ben siteyi Google'da bı konu ararken buldum tesadüfen konuyu okudum okudum sonra üye olayım bende yazayım dedim
Her msj okunuyor Canim ben okudum sayfa sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…