2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tuğçe inanmıorum hepsi çıkıyor yazdıklarımızın

napacaz tuğçee bu hiç adil değil

Merhaba
Bakin israrla isimle hitab ederek gizliligi bozan sizsiniz. Konuyu Kadinlar Hamami kategorisine tasisak (bu kisim disaridan okunmamaktadir) dedigim gibi 30 sn icinde uyelik alip gene okunacaktir. Bu baslikta gizliligi yaptik diyelim gidip baska baslikta ayni hatayi yaparsaniz ne olacak ? Kullanici adinizdan sizin kim oldugunuzu bulmalari mumkun degil ama boyle sim soy isim verirseniz bu bizim sucumuz degil.

Konu silinmesi gundeme gelmis konu acarken hemen uzerinde 3 punto ile her ne olursa olsun ne konularin ne de mesajlarin silinmeyecegi yazmaktadir. Buna ragmen simdi bu konulari sildirmek istemenizi de anlamakta gucluk cekiyorum.

yazılan cevaplar da silinmiyor sanırım

Hiç birşey silinmiyorrrrrrrr

benimkide mühendis ne edek buldum kocişlerimize nete girmeyi yasaklayalım offf ifrit oldum yaaaa essah daha içten bir muhabbet paylaşım yapamıycas sağolsun site yöneticileri....

Daha da anlatmam zaten imkanı yok yaa
Mahvolurum yuvam yıkılır Allah korusun daha şimdiden oyy oyyy

Kazen Bey,
İlginize teşekkür ederiz
Çözüm yolları sundunuz çooookkkkkk teşekkürler minnetarız!!!!!
İyi akşamlar

şunu mu diyorsunuz sn yönetici bey bizim kurallar bu ya uyarsınız ya uyarsınız ??? mı hiç mi burdaki kullanıcıların şikayetleri doğrultusunda değişiklik yapılmaz ben anlamadım gerçekten evet isim kullanmamız bizim hatamız ama şu var konu açmak istiyoruz mecburen kabul ediyoruz o mesaj silinmemesi hususunu başka bir alternatifimiz var da mı kabul ediyoruz size sorarım beyfendi ???

bizde sizin bu YAPICI(!) tavrınızı anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz bizden esirgediğiniz yardımınız içinde teşekkürler... iyi akşamlar beyfendi.

Son düzenleme:
yaa kızlar bence bu durumu gözünüzde fazlaca büyütüyorsunuz...
Erkekler biraz farklı bizim gibi incik gıncık incelemezler.. sadece dikkat etmemiz gereken nokta sayfayı kapatırken çıkış düğmesine basmak.
Binbir çeşit konu var yok kayınvalide ile ilgili sorunlar nişanlımızla ilgili yazdıklarımız bunları bulmalarının ihtimali yok..
yada üye ismini değiştirip kimseye bu isimden bahsetmemek olucak...

Pakize yazdıklarımızı takip ediyormusun şekerim sen???
Google de aratınca çıkıyor diyorum
sen rahatsız olmaya bilirsin biz rahatsızız olabilirleri sunuyoruz
Bu kadar büyütmüyorsun madem ilgilenme güzelim
Biz büyütüyoruz gözümüzde sorunun üstüne gidiyoruz
Yapılabilir belki
Koyun olmaya alıştık yaa her konuda koyun mu olalım
Belki yapılabilcek nerden biliyorsun?

sorun isim değil aynı isimden milyonlarca var adımızı soyadımızı içeren eski kullanıcı adından bahsediyoruz biz daha sonra zaten isim değişikliği yaptık bilseydim bu kk nın bağımlılık yapacağını hiç adım soyadım ile açmazdım eski adımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…