- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.741
tuğçe inanmıorum hepsi çıkıyor yazdıklarımızın
yaaaa naberrrr demedim mi
Şimdi anlamadım da olcak mı gizlilik olmayacak mı*
yaaaa naberrrr demedim mi
Şimdi anlamadım da olcak mı gizlilik olmayacak mı*
napacaz tuğçee bu hiç adil değil
kızlar ama şöyle bir açıklamada yaptı güncellemede eski haline geri deönecektir gibisindenn
bende ona tutuşuyorum yaa
. ve , kadar çıkıyor yani
kayınvalidem konusnu silmek çeyizimi sildirmek istedim ama mümkün değil dediler
napcas nişanlılarımız kk ya üye olduğumuzu asla bilmeyecekbulursa bunları hayır o ben değilim yazımontaj dices
peki üyelik iptali yapsak o isimler silinir mi
bende ona tutuşuyorum yaa
. ve , kadar çıkıyor yani
kayınvalidem konusnu silmek çeyizimi sildirmek istedim ama mümkün değil dediler
neyse artık battı balık yan gider
Daha da derdimi anlatmam burda
Nişanlım çeyiz topiğimi duydu evin adresini de verseydin dedi:26::26:
eyvah eyvahh napacazzzzz
Benimde mühendis olan kocam bunu yutar yaa
Anlamaz sanki hiç
tuğçe inanmıorum hepsi çıkıyor yazdıklarımızın
yazılan cevaplar da silinmiyor sanırım
benimkide mühendis ne edekbuldum kocişlerimize nete girmeyi yasaklayalım offf ifrit oldum yaaaa essah daha içten bir muhabbet paylaşım yapamıycas sağolsun site yöneticileri....
Merhaba
Bakin israrla isimle hitab ederek gizliligi bozan sizsiniz. Konuyu Kadinlar Hamami kategorisine tasisak (bu kisim disaridan okunmamaktadir) dedigim gibi 30 sn icinde uyelik alip gene okunacaktir. Bu baslikta gizliligi yaptik diyelim gidip baska baslikta ayni hatayi yaparsaniz ne olacak ? Kullanici adinizdan sizin kim oldugunuzu bulmalari mumkun degil ama boyle sim soy isim verirseniz bu bizim sucumuz degil.
Konu silinmesi gundeme gelmis konu acarken hemen uzerinde 3 punto ile her ne olursa olsun ne konularin ne de mesajlarin silinmeyecegi yazmaktadir. Buna ragmen simdi bu konulari sildirmek istemenizi de anlamakta gucluk cekiyorum.
Merhaba
Bakin israrla isimle hitab ederek gizliligi bozan sizsiniz. Konuyu Kadinlar Hamami kategorisine tasisak (bu kisim disaridan okunmamaktadir) dedigim gibi 30 sn icinde uyelik alip gene okunacaktir. Bu baslikta gizliligi yaptik diyelim gidip baska baslikta ayni hatayi yaparsaniz ne olacak ? Kullanici adinizdan sizin kim oldugunuzu bulmalari mumkun degil ama boyle sim soy isim verirseniz bu bizim sucumuz degil.
Konu silinmesi gundeme gelmis konu acarken hemen uzerinde 3 punto ile her ne olursa olsun ne konularin ne de mesajlarin silinmeyecegi yazmaktadir. Buna ragmen simdi bu konulari sildirmek istemenizi de anlamakta gucluk cekiyorum.
yaa kızlar bence bu durumu gözünüzde fazlaca büyütüyorsunuz...
Erkekler biraz farklı bizim gibi incik gıncık incelemezler.. sadece dikkat etmemiz gereken nokta sayfayı kapatırken çıkış düğmesine basmak.
Binbir çeşit konu var yok kayınvalide ile ilgili sorunlar nişanlımızla ilgili yazdıklarımız bunları bulmalarının ihtimali yok..
yada üye ismini değiştirip kimseye bu isimden bahsetmemek olucak...
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?