- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.041
Evet esmam aynen doğru anladın, bende tüllü havlu keseleri var hazır satılıyorr eminönünden almıştım, bide aynılarının küçüklerini satıyolarr kına felan koymk içinn, aynı desenden bi büyük birer küçük alırım hoş olur diyee düşündümm
Pullu yapay çiçek de bulabilir miyim ki ucuza
Bende şans yok zaten
Bizim mahellede senelerce pullu yapay çiçek yaptılar imalatçılardı.
Sonra taşındılar. Ben sözlendim
Günaydın kızlaar
evet şu nişanları atlatsaydınız diğer hazırlıklara geçseydik sizi bekliyoruz
ya bişe sorcam sizde okudukça bohça yapmamam oluyomu diye düşünmeye başladım :44:
nişan olmucaksa bohça gelmesi gitmesi gerekli mi bilemedim sizin düşünceler nedir???
benim ismim esra bu arada :80:
Hayır ben baştan söLedim bızımkıLere de onLara da istemıorum ne nişan alışverişi ne bohça..
Erkek arkadasımLa yüzük,eLbise,ayakkabı,ne varsa kafamıza gore beraber aLdık...
BeLki düğünde yapıLır biLmıorum ama benım istemedıgım kesin =)
Bizde çeyiz hazırlamak için sabırsızlanıyoruzz ama daha vakitt varr onlarıda yaşıycaz inş..
Canım nişan olmaz diye bişey yokki yüzük taktığınızdaa nişanlanmış oluyosunuz zaten, isteme söz nişan aynı olsun dersen sözlü- nişanlı- evli olursun
ama söz nişan ayrı yapmıyorum diyosan direk nişanlı olursun, nişan olmadan düğün olurmu salonda yada evde kendi aranızda fark etmess
vee bencede bohça olmalıı küçük büyük detaylı detaysızz şimdi istemezsiniz belki ama gün gelirr içinizde kalırr
yüzüklerimiz takıldı nişanlı sayılıyorum tabi, aslında benim bohça istemeyişimden değil de onların getirmesi bizim götürmemiz sorun biraz sanırım, yoksa zevkle hazırlarım bitaneme bende
Dugun istemior musun?ben mi yanls anladm?
tşk ederim esma, benim ablamların hepsinin büyük nişanı oldu alışverişe çıkıldı alındı bişeyler ve nişan yerine geldi bohça ordan eve.. Şimdi benim söz nişan bir oldu aceleye geldi alışverişe gidilmedi, 1 ay geçti. Nişanlım gidelim alışverişe diye çok söyledi ama gerek yok gibi geldi bana düğünde alınacakların hepsini alırız dedim, hadi yine de şimdi gidelim desem gider alırız kayınvalidemde hazırlar yapar bohçamı getirirler ama annemlerde yoklar burda kışa kadar.. Damadın bohçasıda çeyizle beraber gidiyo bizde sanırım. Off karmakarışık işler yaa
Günaydın Esra bende Funda memnun oLdum =)
Ben yapanLara saygı duyuyorum hep dıorum ama bence oLsada oLur oLmasada oLur şu nişan bohçası..içerisine zaten koyuLan şeyLer ekstra farkLı bişiLer deilkii..Gerekıosa ben aLırım nişanLıma da annesine de kıyafet parfum saat terLik vs..Bunu böLe zorunLu karşıLıkLı bohça şekiLciLiğine sokmak bana tuhaf geLio açıkçası =) öLe oLunca ıkı tarafta en mukemmeLi oLsun die gösteriş çabasına gırıp hem maddi hem manevi acıdan kasıo bence...
Gerçi benım annem de yapıcaz fLn dedi ama ben istemedim karşı tarafa da söLedım..o zaman düğünden önce yaparız dedı bende bakarız dedım =)
tşk ederim esma, benim ablamların hepsinin büyük nişanı oldu alışverişe çıkıldı alındı bişeyler ve nişan yerine geldi bohça ordan eve.. Şimdi benim söz nişan bir oldu aceleye geldi alışverişe gidilmedi, 1 ay geçti. Nişanlım gidelim alışverişe diye çok söyledi ama gerek yok gibi geldi bana düğünde alınacakların hepsini alırız dedim, hadi yine de şimdi gidelim desem gider alırız kayınvalidemde hazırlar yapar bohçamı getirirler ama annemlerde yoklar burda kışa kadar.. Damadın bohçasıda çeyizle beraber gidiyo bizde sanırım. Off karmakarışık işler yaa
YanLış anLamışssın düğün tabiki yapıcaz istiorum hemde davuLLu zurnaLı
Bohça oLayını istemıorum demek ıstedım =) düğünden önce götürürüz nişanda yapmiicaksak dedı de annem ben istemeyınce..
canım madem öyle şimdilik bekleyin bohça için
olmazsa düğünde yaparsınız
benim nişanlımın adetlerine göre düğünde gidiyomuş bohça, ama biz nişanda yaptık
yüzüklerimiz takıldı nişanlı sayılıyorum tabi, aslında benim bohça istemeyişimden değil de onların getirmesi bizim götürmemiz sorun biraz sanırım, yoksa zevkle hazırlarım bitaneme bende
hımm sen bence gene de heves ettiğin şeyleri aldır derim. Nişan bohçası gibi değilde. Nişanlın hediye alıyormuş gibi olsun. Ya da kendin al kendine.. Yani demek istediğim boşluğunu hissetme
bende memnun oldum canım, aynen hadi hazırladık kim kim getircek nası bi merasim olcak, biz kim kim götürcez kimleri ayaklandırım telaşa sokayım vs. bunları düşünüyorum ben ve vazgeçesim geliyo.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?