2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Selincim fiyatları ne kadar peki? bende ona göre gidiyim alıyım :) eminönüne gitsen her şey ne kadar ucuz ve rahat kendini hiç sıkmadan halledebiliyorsun[/QUOTE]

Canım tüllü keseleri ben taneyle almıştım tanesi 2 liraya ama toplu alırsan 10-20 tane felan en fazla 1 lira ama 0.50 kuruş olur gibii küçükleri zaten demiyorum 50 tane kese 5 tl mi neydii

Pullu yapay çiçek de bulabilir miyim ki ucuza
Bende şans yok zaten
Bizim mahellede senelerce pullu yapay çiçek yaptılar imalatçılardı.
Sonra taşındılar. Ben sözlendim

Pullu yapay çiçek de bulabilir miyim ki ucuza
Bende şans yok zaten
Bizim mahellede senelerce pullu yapay çiçek yaptılar imalatçılardı.
Sonra taşındılar. Ben sözlendim

Varr cnm varr eminönünde odaa varrr, 10 tanesi 1 liraaaa sen bi git oraya gitmeden olmasss

Canım tüllü keseleri ben taneyle almıştım tanesi 2 liraya ama toplu alırsan 10-20 tane felan en fazla 1 lira ama 0.50 kuruş olur gibii küçükleri zaten demiyorum 50 tane kese 5 tl mi neydi

En az 10 tane alırım ben ya gitmişken dursun kenarımda

Günaydın Esra bende Funda memnun oLdum =)

Ben yapanLara saygı duyuyorum hep dıorum ama bence oLsada oLur oLmasada oLur şu nişan bohçası..içerisine zaten koyuLan şeyLer ekstra farkLı bişiLer deilkii..Gerekıosa ben aLırım nişanLıma da annesine de kıyafet parfum saat terLik vs..Bunu böLe zorunLu karşıLıkLı bohça şekiLciLiğine sokmak bana tuhaf geLio açıkçası =) öLe oLunca ıkı tarafta en mukemmeLi oLsun die gösteriş çabasına gırıp hem maddi hem manevi acıdan kasıo bence...
Gerçi benım annem de yapıcaz fLn dedi ama ben istemedim karşı tarafa da söLedım..o zaman düğünden önce yaparız dedı bende bakarız dedım =)

Dugun istemior musun?ben mi yanls anladm?

Anladım benim mutlaka ama mutlaka gitmem gerekiyor Eminönüne olmazsa olmaz
Bu tarafta onlarca para dökceğime gider ordan işimi halleder dönerim

canım madem öyle şimdilik bekleyin bohça için
olmazsa düğünde yaparsınız
benim nişanlımın adetlerine göre düğünde gidiyomuş bohça, ama biz nişanda yaptık

bende memnun oldum canım, aynen hadi hazırladık kim kim getircek nası bi merasim olcak, biz kim kim götürcez kimleri ayaklandırım telaşa sokayım vs. bunları düşünüyorum ben ve vazgeçesim geliyo.. :)

hımm sen bence gene de heves ettiğin şeyleri aldır derim. Nişan bohçası gibi değilde. Nişanlın hediye alıyormuş gibi olsun. Ya da kendin al kendine.. Yani demek istediğim boşluğunu hissetme

Anldm cnm sasirdm bende :) bende hic istememistm bohca fln ama aileler isteynce yapildi..cok gereksiz buluorum..sanki ewdr tuylu terlikle dolasicam...

canım madem öyle şimdilik bekleyin bohça için
olmazsa düğünde yaparsınız
benim nişanlımın adetlerine göre düğünde gidiyomuş bohça, ama biz nişanda yaptık

evt bekliyim araştırım soruşturum ben biraz daha acelesi yokya dimi..

yüzüklerimiz takıldı nişanlı sayılıyorum tabi, aslında benim bohça istemeyişimden değil de onların getirmesi bizim götürmemiz sorun biraz sanırım, yoksa zevkle hazırlarım bitaneme bende

Canım düğünde yaparsınız sıkma canını, bazı yörelerde nişanda bazı yörelerde düğüne yakın çeyizlee, sende düğünden önce bohçalarını sercekken yaparsın,
Biz nişanda rahat rahat yaaprız düğünde telaş olcak, yeni evdi, perdesiydi halısıydı, kınasıydı, çeyiz eksikleriydi, düğünüydü diye o yüzden nişanda yapmayı tercih ettik.

hımm sen bence gene de heves ettiğin şeyleri aldır derim. Nişan bohçası gibi değilde. Nişanlın hediye alıyormuş gibi olsun. Ya da kendin al kendine.. Yani demek istediğim boşluğunu hissetme

o şekilde alırız ikimiz çokta eğleniriz alışveriş yaparken ama yengeyle ablayla gidilir olmadık şeylere olmadık paralar verilir onada uyuz oluyorum..
çok düşünüyorum galiba amaan sallayın gitsin

bende memnun oldum canım, aynen hadi hazırladık kim kim getircek nası bi merasim olcak, biz kim kim götürcez kimleri ayaklandırım telaşa sokayım vs. bunları düşünüyorum ben ve vazgeçesim geliyo.. :)

Sen sıkma canını önemLi oLan sizin mutLuLugunuz maddi şeLer ıkıncı pLan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…