2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
benim de iştahım yok.. Nişanlımla telefon trafiği yapıyoruz ev tadilatı son aşamada... Bir de Adet oldum bugün

Nedir bu sessizlik kızlar... Nerelerdesiniz? İnsan giderken haber verir dimi.. şu zaman gelicem vs diye

topik canlandı valla,
bende yetişemiom artık bu cadı kızlar yordu bizi yaaa
hemen hemen hergün aktif en az 10 kişi oluyoruz

Nedir bu sessizlik kızlar... Nerelerdesiniz? İnsan giderken haber verir dimi.. şu zaman gelicem vs diye

off offf tam azcık müsait olup buraya bakıom o zamanlardada kimsecikler olmuyo

kıslar ne alemdesiniz bnde bugün adet oldum ve tansiyonum 8,6 çok fenayim yaaaa

nazar deydi kızlar topiğe ama herkes yemektedir gelirler birazdan
eksi okumadığınız konular varsa onları okuyun ben öyle yapıom

nazar deydi kızlar topiğe ama herkes yemektedir gelirler birazdan
eksi okumadığınız konular varsa onları okuyun ben öyle yapıom

allah seni inandırsın öyle pili bitik haldeyimki geçmişi okumaya mecalim yok birde bu halde şimdi şantiyeye gitme durumum var sonum hayır ola bi gün bi kaldırımda yığılıp kalacam

sağol cnm bnm izin almaya çekiniyorum bide ev uzak üşeniyorum ya

anladım canım sende benim gibisin benimde müdürümle sorunum var geçen çok hastayım saha çık dedi bende müdürüm çok rahatsızım hastayım dedim adamın bana cevabı şimdi değil demek oldu hastalanmam içinde belli zamanlar varmış böyle idarecinin taaaaaaaaaa.... zaten evimde uzak o yolu çekmeyede aciz oluyorum iş yerinde müsait bir yer varsa git dinlen o zaman tatlım

inşallah canım

kısss bu kıslar nereye gitti yaaaaa,

herkes kaybolmuş, libertem nerdesin yoğunmusun?

yemek yedim...bir geldim bir sürü rapor varrrr...biraz kolayladım ama elimden bir kaçan bir uçan kurtulur....yerim işini

Topik ne kadar kalabalık oldu farkındamısın
Eskilerden kimseyle konuşamıyrum yaa
Özledim sizi ben

Liberte11,Beautiful_Life1907,Troubledoll357357,good_heart

Ayyy evet baya kalabalık oldu....seni hiç göremiyorum zaten terk etttin burayı kuzum yaaa

yaaa ne yoğun bigünnnn hala biton işim var beş dakika baktım napıyosunuz diyee daha yemekte yiyemedim acıktımmmmm

öle dinlenecek bi yer yok ta inş. akşama kadar idare ederim

benide özle benide :)

İsmini yazmayı unuttuklarım var senide özledimmmmm

yemek yedim...bir geldim bir sürü rapor varrrr...biraz kolayladım ama elimden bir kaçan bir uçan kurtulur....yerim işini

Ayyy evet baya kalabalık oldu....seni hiç göremiyorum zaten terk etttin burayı kuzum yaaa

Yetişemiyorum yaa oku oku
Şu ara tamamen işe verdim kendii yoğunduk
masamda evrak var dolu
Birde anlattığım şeylerden ötürü biraz kafam dalgın tam veremiyorum kendimi
Duş almak bile şu ara bana eziyet geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…