2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
oyy kuzum kıyamam sanaaa olurmu öyle şeyy bugün heralde herkes yoğunki pek ilgilenemiyoruz topiklee

ben de kınaydı düğündü bıseyler arastırmaktan cok yazamıyorum bazen ama ne bıleyım hıc gırmesem unutulup gıdcekmısım gıbı gelıyobazen cok seyım oluyo yazıcak ama yazmk gelmıyo içimden,bazen de sohbete dahıl olamıyorum

kuzum burde öyle bişi olmazzçok güzel sohbetlerimiz oluyoo herkes eşit burda

dimi kızlarrrr

kuzum kazene özel mesaj at...kullanıcı adımın değiştirilmesini istiyorum diye...ancak o şekilde oluyor
öyle mııııı o zaman kazen e mesaj atalım nerden bulcaz bu kaze bey i bı yeri yuru var mıdır
aşk olsun saliha.
kuzum sende benim gibi geldiğinde geldim yazzz, yoğunluktan görünmeyebiliyoruz bazen

haklsıın galiba tatlışım ben de gelınce ceee'ee yapayım o halde unuturmayım kendımı hele bı evlenemlım su sıkıntılar bıtsın hıç kopmuycam toopikten

kuzum burde öyle bişi olmazzçok güzel sohbetlerimiz oluyoo herkes eşit burda

dimi kızlarrrr
öyle tabı tatlım ben çekingenım yaa sanal alemde bıle geriden takıp ediyorum ama söz artık çok az bı zaman sonra bambaşka bi s... görceksiniz

ben de geldümmm hafta sonu aşk la biraz mobilya bakcaz kına için yer bakcaz....bide pierre cardin in leopar iççamaşır takımları var onları alcazzzzzzzz

inşş kuzummm sende şimdi düğün stresi var ondanda böylesindir

Kızlar napıyonuzzzzzzzzzzzz

canım sıkılıyo yaaa pöfffff

valla canım ben şuanda alışveriş sitelerinde geziniyorumm

Kızlar nişanlıma bohça için araştırmalara girdim
Kozmetik ve tıraş takımlarını aldım
Çorap aldık
ayakkabı-saat aldım
Şort t-shirt aldım

Terlik, pantolon,gömlek, iç çamaşırı ve tıraş mak alcam
Unuttuğum birşeyler var mı?
Deri sandık alıp orta boy içine yerleştiricem

Son düzenleme:
Ayyy benim de canım sıkılıyor bugün (
Weswing.com dan aldıklarımı iptal ettim nisanda verdiğim siparişler hala elime ulaşmadı....
İptal ettirdim

bnmde cnm sıkılıyo ıs quc bıttı oturuyorum öle bos boss dondurma aldım onu yıyorum sıkıntıdan yemek mı yapsam acep canımın sıkıntısı qecmsı ıcın

pijama takımı aldınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…