- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.901
bu topik de yokluğumu kimse farketmıyo ben de okuyorum okuyorum cıkıyorum
oyy kuzum kıyamam sanaaa olurmu öyle şeyy bugün heralde herkes yoğunki pek ilgilenemiyoruz topiklee
tatlım olurmu öyle şey yahuuuu...senin ismin niye değişmedi hala? :44::44::44:
bilmiyorum yaa kac gun oldu geğişmedi bi link vardı oraya yenı ısmımı yazdım neden yazdım yolladım ama tıkyok daha
hoşgeldin şekerimmmmmmafiyet olsun kuzum
anladım canım ama 2 seçenek var kuzum pudra pembe - krem
hoşgeldin tatlımmm
ben de kınaydı düğündü bıseyler arastırmaktan cok yazamıyorum bazen ama ne bıleyım hıc gırmesem unutulup gıdcekmısım gıbı gelıyobazen cok seyım oluyo yazıcak ama yazmk gelmıyo içimden,bazen de sohbete dahıl olamıyorum
öyle mııııı o zaman kazen e mesaj atalım nerden bulcaz bu kaze bey i bı yeri yuru var mıdırkuzum kazene özel mesaj at...kullanıcı adımın değiştirilmesini istiyorum diye...ancak o şekilde oluyor
aşk olsun saliha.
kuzum sende benim gibi geldiğinde geldim yazzz, yoğunluktan görünmeyebiliyoruz bazen
öyle tabı tatlım ben çekingenım yaa sanal alemde bıle geriden takıp ediyorum ama söz artık çok az bı zaman sonra bambaşka bi s... görceksinizkuzum burde öyle bişi olmazzçok güzel sohbetlerimiz oluyoo herkes eşit burda
dimi kızlarrrr
öyle mııııı o zaman kazen e mesaj atalım nerden bulcaz bu kaze bey i bı yeri yuru var mıdır
haklsıın galiba tatlışım ben de gelınce ceee'ee yapayım o halde unuturmayım kendımı hele bı evlenemlım su sıkıntılar bıtsın hıç kopmuycam toopikten
öyle tabı tatlım ben çekingenım yaa sanal alemde bıle geriden takıp ediyorum ama söz artık çok az bı zaman sonra bambaşka bi s... görceksiniz
Kızlar napıyonuzzzzzzzzzzzz
canım sıkılıyo yaaa pöfffff
kuzum burde öyle bişi olmazzçok güzel sohbetlerimiz oluyoo herkes eşit burda
dimi kızlarrrr
ben de geldümmm hafta sonu aşk la biraz mobilya bakcaz kına için yer bakcaz....bide pierre cardin in leopar iççamaşır takımları var onları alcazzzzzzzz
ayy o takımın sabahlıgını ve iç ç. tk.ını ben de almıstım bohçaya cok cuzeller sen de gule gule gıy
inşş kuzummm sende şimdi düğün stresi var ondanda böylesindir
valla canım ben şuanda alışveriş sitelerinde geziniyorumm
Kızlar napıyonuzzzzzzzzzzzz
ben de geldümmm hafta sonu aşk la biraz mobilya bakcaz kına için yer bakcaz....bide pierre cardin in leopar iççamaşır takımları var onları alcazzzzzzzz
Kızlar nişanlıma bohça için araştırmalara girdim
Kozmetik ve tıraş takımlarını aldım
Çorap aldık
ayakkabı-saat aldım
Şort t-shirt aldım
Terlik, pantolon,gömlek, iç çamaşırı ve tıraş mak alcam
Unuttuğum birşeyler var mı?
Deri sandık alıp orta boy içine yerleştiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?