- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.821
daha secmedik canım yaa nısanda ıstedık tuttugumuz salonda o muzık yokmus çala çala Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta yı caldılar,bunu da ayarlamadık kı yıne uzulmeyelım bu salon daha organızsyonlu gıbı ınsallah her muzik vardır da istediğimizi seceriz,ben türkçe anlamı olan bı şey olsun ıstıyorum varmı tavsıye edeceğiniz,giriş ve dans müziği
KUZUMMM ELLERİNE SAĞLIKKK
1. bal_bocegine 2. sana teşekkürler kuzumm
prenses_84 canım benim de 2 düğünüm olucak.biri samsunda biri elazığda.eşim elazığlı.ordaki düğün yemekli olacak.geçen hafta düğün yerine falan gittik.bi de ne öğreneyim bizim düğünde soğuk,ara sıcak diye bi kavram olmayacakmış.direk yemek verilcekmiş.yemeğin üstüne de meyve ya da dondurma.oranın adetinde bu varmış ben direnince (belki nişanlımın ailesi deseydi inanmazdım:) )sahibi 'hanfendi burası elazığ,burda kimse o penir tabağıyla ezmelere bakmaz' dedi:)))ben tabii şoklarda...sonra akşamına öğrendim ki, pasta kesimi var ama pasta davetlilere servis edilmiyor...pasta kola düğünler kuru pasta ile oluyormuş...kendim bizim salonda olacak bi düğüne de bakamk için gittiğimde gördüm.kesilen pasta gelin damada veriliomuş evlerine götürüyormuş:)
evet komik bir durum...2 ayrı kültür...2ayrı düzen...orada biraz şok olsam da.benim tarafımın ne diyeceğini ne kadar ayıplayacağını düşünüp düşünüp yemeklere saldırsam da ben kendi tontiş kocamı çok seviyorum...:)
canlarım bugün çok yoğunumm:126::126::126::126: aranıza katılamıyorum kaçırıyorum
ara ara girip bakarım sonra toplu cvp yazarım kuzucuklarımm fazla kaynatmayın ama olurmuu
canım ben yeni üye olduğum için özel msj atamıyorumtabi ekleriz,
canım konu başındaki liste için bal_bocegi ne mesaj at o eklicek seni.
ıslatma için ben ekliyim hangi aydı canım
günaydınnnnnnnnnn güzellllll gelinlerrrrrr
Günaydınnnnn mutluuu günlerrr
Günaydın canlarım
bulbabur tatlım hayırlı olsun
hazırımmmmmmmmmmmmm ıslatınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
SON : 30 Gün
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrr
kabuslarla dolu bir geceden sonra güzel bi gün olması dileğiyle.
GÜNAYDIN BALLI KAYMAKLARIM nasılsınızzzzzz
Tamam arabanın ön kısmına '' KEM GÖZLERE ŞİŞŞ''
arka kısmına '' SONUNDA'' yazdıralım
canlarım bugün çok yoğunumm:126::126::126::126: aranıza katılamıyorum kaçırıyorum
ara ara girip bakarım sonra toplu cvp yazarım kuzucuklarımm fazla kaynatmayın ama olurmuu
KUZUMMM ELLERİNE SAĞLIKKK
1. bal_bocegine 2. sana teşekkürler kuzumm
daha secmedik canım yaa nısanda ıstedık tuttugumuz salonda o muzık yokmus çala çala Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta yı caldılar,bunu da ayarlamadık kı yıne uzulmeyelım bu salon daha organızsyonlu gıbı ınsallah her muzik vardır da istediğimizi seceriz,ben türkçe anlamı olan bı şey olsun ıstıyorum varmı tavsıye edeceğiniz,giriş ve dans müziği
aynen canım ilk ıslatma my_everythingte aklımıza geldi, ondan öyle oldu ama sıraya koydum iyi oldu
bu listede en fazla bal_boceğinin emeği var, onun yaptığı liste
önce ona teşekkürler
ben sadece ufak düzenlemeler yaptım
günaydın herkese elfmmmm my_everything çok az kaldı kızlar sizin
sen ne yaptın bakalım hiç konuşmadık herşey yolunda inşallah
ay hakkaten süper yaa
Ben selami şahin/burcu güneş ben bir tek kadın/adam sevdim şarkısına bitiyorum onu yapıcam ilk dans müziği kısmetse
Bilmiyorum bu şarkıyı hemen bakıcam sözlerine... EWET Sözleri çok güzel düet de eminim güzel olmuştur...
Canım dün ben de yazmıştım ayrıldığımızı görünce baya kötü oldum uyanınca kendime gelemedim. Bütün gün aklımdaydı. Allah kimseye yaşatmasın.ayyyy korkunctu benim bu ikinci nişanım ilki bozuldu 8 senelk uzun bişeydi neyse...rüyamda aynı sıkıntıları nişanlımla yaşıyorum benden ayrılmak istiyor ama nasıl ağlıyorum sanki gerçekten ağladım öyle bitkinimkiiibide normalde gidene yol orda kimse için ağlamam falan diyen bi tipim ayy kızlar allah bozmasın hiçbirimizin ilişkisini...Rabbim hayrlısını nasip etsnnnn...yazdımda yazdım bende
Eminönüü. Kızlar yazmış zaten normalde 2 katı fiyat eminönü baya uygun. Mısır çarşısından çıktığında içine düşüyosunuz zatenKızlar özellikle İstanbulda yaşayanlar kına için alışveriş yapmaya geleceğim nerelere gidebilirim
Ben de döküm istiyorum. Eti harika pişiriyooo.Kızlar kusuruma bakmayın, dün aniden çıktım, bir türlü akşamda bakmaya fırsat bulamadım.
Kısaca sizlere şöyle yanıtlar vereyim (düne dair)...
Teflon derken canım, aşağıdaki ürünlerden bahsediyorum.
Modellerini de yazıyorum ki araştırma yaparken gider bakarsın, dökümler biraz ağır olur ama 1 tane bile bulunsa müthiş işini görür.
Annemde aşağıdaki Korkmaz'ın modeline benzer bir tane var, babam çok sefer et yapsın, tavuk yapsın falan filan... Babam gidip almıştı hatta bu tavayı
Bu tarz tavalar ben sadece korkmaz markasından foto ekledim ama, esse gibi yerlerde ve tencere-tava bulabileceğin hemen hemen heryerde bu ürünlerden farklı model ve markalarda bulabilirsin...
Korkmaz Castyle döküm tava.
Korkmaz Gusto Döküm Tava
Ay canım benim, valla erkekler bir enteresan oluyor bu konuda.
Ama neyse ki nişanlımda benim istediğim modellerden istiyor.
Onun fikri eğer gri alınacaksa herşey gri olmalı, neymiş çamaşır makinasının grisi yokmuş, farklı duracakmış...
Çok alem çookkkk....
Ben yönetici asistanıyım... Normalde bu kadar boş vaktim olmaz ama son zamanlarda iş yerinde bazı sıkıntılarımız mevcut.
Bakalım mayıs sonu gibi belli olacak, dua edin kızlarda inşallah iş değişimi olursa yine iyi bir işim olsun... Bu konuda çok müzdaribim...
Hayırlısı Allah'tan artık.
Nişanlım muhasebeci...
Vallahi ben de bayıldım bunlara, nasıl şey bunlar...
Bunlardan mı alacaksın?
Aynen katılıyorum... Herşey malesef ki paraya bakııyor...
Allah o günleri de bizlere nasib eder inşallah...
Veren el olmayı nasib etsin...
Amiiiiiinn.Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın arkadaşlar hem nişanlılıkta hem evlilikte
Sinirden çatlarlar valla.kızlar slm gunaydın hepınıze gecmısı okuyorum demınden berı sımdı anca yazabıldım:)))
dun kayınvalıdemlere gıttım yemege eltımler gorumcemler falan. herhangı ıyı yada kotu bısı olmadı sıradan bı gundu
nısanlımın damatlık ayakkabılarını aldık bı tek camasırlar kaldı
dun evıme gusel bı cerceve aldım sımdı resım secıp onu batırıcam bakalım
bu arada ark grubu arasında olan bı kac olay sonrası nısanlım gelın arabasına
ELE İNAT yazdırmaya karar vermıs aksam bana onu anlattı cok guldum valla :)))))
yarın aksam cok sevdıgım bı kız ark bende kalıcak bıraz kaynatalım dıyoruz bakalım
eveeeeeetttt 1 ay kaldıııııııııııı
ohh ıslatıldın ne güzel tadını çıkar
günaydın canım az kalmış seninde
Allah korusun ben bi gün öle ayrıldığımız bi rüya görmüştüm uyanıncada ağla ağla şişmiştim sonra kalkıp şükür namazı kıldım o kadar etkilenmiştim
kesinlikle eminönüüüüüüü
günaydın canım
aynennnn ben nişanda da bütün alışverişimi ordan yaptım kınada da oraya gitcem
eveeeeeeeeeeet az kaldı şükür şu son 1 ayı da kazasız belasız atlatsam yaa
merhaba canımm
cidden çok güzel tesadüf olmuş hayırlısı olsun canım
canım almasan bile ilk giydiğin gelinlik çok acayip etkiliyo insanı ani bana öyle oldu
ohhhh liste başında ıslandım ben ilk ıslanan benim
ıslatsınlar canım senide tabi gelenek bozulmasın
canım bu döküm tavalar nasıl kullanışlımı neler pişiriyorsunuz anlatsana bana biraz zahmet olmazsa seramikten sonra bunuda soktunuz aklıma
günaydın bitaaaanemmmm nasılsın bakalım?
biter biter
Canım dün ben de yazmıştım ayrıldığımızı görünce baya kötü oldum uyanınca kendime gelemedim. Bütün gün aklımdaydı. Allah kimseye yaşatmasın.ayyyy korkunctu benim bu ikinci nişanım ilki bozuldu 8 senelk uzun bişeydi neyse...rüyamda aynı sıkıntıları nişanlımla yaşıyorum benden ayrılmak istiyor ama nasıl ağlıyorum sanki gerçekten ağladım öyle bitkinimkiiibide normalde gidene yol orda kimse için ağlamam falan diyen bi tipim ayy kızlar allah bozmasın hiçbirimizin ilişkisini...Rabbim hayrlısını nasip etsnnnn...yazdımda yazdım bende
Eminönüü. Kızlar yazmış zaten normalde 2 katı fiyat eminönü baya uygun. Mısır çarşısından çıktığında içine düşüyosunuz zatenKızlar özellikle İstanbulda yaşayanlar kına için alışveriş yapmaya geleceğim nerelere gidebilirim
Ben de döküm istiyorum. Eti harika pişiriyooo.Kızlar kusuruma bakmayın, dün aniden çıktım, bir türlü akşamda bakmaya fırsat bulamadım.
Kısaca sizlere şöyle yanıtlar vereyim (düne dair)...
Teflon derken canım, aşağıdaki ürünlerden bahsediyorum.
Modellerini de yazıyorum ki araştırma yaparken gider bakarsın, dökümler biraz ağır olur ama 1 tane bile bulunsa müthiş işini görür.
Annemde aşağıdaki Korkmaz'ın modeline benzer bir tane var, babam çok sefer et yapsın, tavuk yapsın falan filan... Babam gidip almıştı hatta bu tavayı
Bu tarz tavalar ben sadece korkmaz markasından foto ekledim ama, esse gibi yerlerde ve tencere-tava bulabileceğin hemen hemen heryerde bu ürünlerden farklı model ve markalarda bulabilirsin...
Korkmaz Castyle döküm tava.
Korkmaz Gusto Döküm Tava
Ay canım benim, valla erkekler bir enteresan oluyor bu konuda.
Ama neyse ki nişanlımda benim istediğim modellerden istiyor.
Onun fikri eğer gri alınacaksa herşey gri olmalı, neymiş çamaşır makinasının grisi yokmuş, farklı duracakmış...
Çok alem çookkkk....
Ben yönetici asistanıyım... Normalde bu kadar boş vaktim olmaz ama son zamanlarda iş yerinde bazı sıkıntılarımız mevcut.
Bakalım mayıs sonu gibi belli olacak, dua edin kızlarda inşallah iş değişimi olursa yine iyi bir işim olsun... Bu konuda çok müzdaribim...
Hayırlısı Allah'tan artık.
Nişanlım muhasebeci...
Vallahi ben de bayıldım bunlara, nasıl şey bunlar...
Bunlardan mı alacaksın?
Aynen katılıyorum... Herşey malesef ki paraya bakııyor...
Allah o günleri de bizlere nasib eder inşallah...
Veren el olmayı nasib etsin...
Amiiiiiinn.Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın arkadaşlar hem nişanlılıkta hem evlilikte
Sinirden çatlarlar valla.kızlar slm gunaydın hepınıze gecmısı okuyorum demınden berı sımdı anca yazabıldım:)))
dun kayınvalıdemlere gıttım yemege eltımler gorumcemler falan. herhangı ıyı yada kotu bısı olmadı sıradan bı gundu
nısanlımın damatlık ayakkabılarını aldık bı tek camasırlar kaldı
dun evıme gusel bı cerceve aldım sımdı resım secıp onu batırıcam bakalım
bu arada ark grubu arasında olan bı kac olay sonrası nısanlım gelın arabasına
ELE İNAT yazdırmaya karar vermıs aksam bana onu anlattı cok guldum valla :)))))
yarın aksam cok sevdıgım bı kız ark bende kalıcak bıraz kaynatalım dıyoruz bakalım
eveeeeeetttt 1 ay kaldıııııııııııı
ohh ıslatıldın ne güzel tadını çıkar
günaydın canım az kalmış seninde
Allah korusun ben bi gün öle ayrıldığımız bi rüya görmüştüm uyanıncada ağla ağla şişmiştim sonra kalkıp şükür namazı kıldım o kadar etkilenmiştim
kesinlikle eminönüüüüüüü
günaydın canım
aynennnn ben nişanda da bütün alışverişimi ordan yaptım kınada da oraya gitcem
eveeeeeeeeeeet az kaldı şükür şu son 1 ayı da kazasız belasız atlatsam yaa
merhaba canımm
cidden çok güzel tesadüf olmuş hayırlısı olsun canım
canım almasan bile ilk giydiğin gelinlik çok acayip etkiliyo insanı ani bana öyle oldu
ohhhh liste başında ıslandım ben ilk ıslanan benim
ıslatsınlar canım senide tabi gelenek bozulmasın
canım bu döküm tavalar nasıl kullanışlımı neler pişiriyorsunuz anlatsana bana biraz zahmet olmazsa seramikten sonra bunuda soktunuz aklıma
günaydın bitaaaanemmmm nasılsın bakalım?
biter biter
günaydın herkese elfmmmm my_everything çok az kaldı kızlar sizin
sen ne yaptın bakalım hiç konuşmadık herşey yolunda inşallah
ay hakkaten süper yaa
Ben selami şahin/burcu güneş ben bir tek kadın/adam sevdim şarkısına bitiyorum onu yapıcam ilk dans müziği kısmetse
:)hayırlı olsun canım,ben ferhat göçerden biri bana gelsin'i çok istedim o yok dediler sonra bu sarkıyı caldılar,biliyomusun hiç sevmezdım bu şarkıyı ama şimdi dinkledikçe nişan anı dans edişimiz aklıma gelıyo hemen o nı yaşıyor gıbı oluyorum tekrar o yuzden artık sevıyorumBen de ilk dans için Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta düşünüyordum hatta karar verdik :)
Ya kızlar oturma odam bu biliyorsunuz...nişanlım beğendi diye aldık...ama ben bunu nasıl bir halı-perde ile kombin edeceğimi şaşırdım...bu arada sarı olan kısımlar bizde turuncu olacak
Eki Görüntüle 425626
bubu hiç dinlemedim canım bakıcam ben de nasılmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?