2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
taksitim bitmedi onun için alamadıktan sonra alışveriş sitelerine bakarak iç geçirmeyim şimdi ama canımda sıkılıyo yaaaaa

bende bakınıyorum sadecee

bnmde cnm sıkılıyo ıs quc bıttı oturuyorum öle bos boss dondurma aldım onu yıyorum sıkıntıdan yemek mı yapsam acep canımın sıkıntısı qecmsı ıcın

ayyyy aramızda bebiş bekleyende katıldııııı
nasıl bir duyguuu

Son düzenleme:
HÖNNK,

bu ne yaa pierre cardin felan mı canım cok pahalı yaa,gerci bızım için alınanlarda oyleydı ama nası yetıcek paralar ben de hesap yapıyorum habıre:18::18::18:

Evet pierre cardin canım
Onu annemlere devreidyorum şuan veremem

wauwwwwwwww 320tl mi nasıl merak ettm kuzum cok pahalıymış ya
Saten canım pierre cardin

Kızlarrrr iyi akşamlarr....bugün bitti sonunda...yoğun bir gündü

iyi akşamlar canım

neeeeee 320 tl'miii.....bu pijamamı....altın kaplama falanmı yahuuuuuuu

Röpdeşambırı ile birlikte ama
yine de pahalı yaa

Evet pierre cardin canım
Onu annemlere devreidyorum şuan veremem

Saten canım pierre cardin

iyi akşamlar canım

Röpdeşambırı ile birlikte ama
yine de pahalı yaa
anammm benim paşamda bohça alışveısınde pierre cardın beğenmişti adidasın tras takımıyla beraber ama hıc fıyat sormadımbu ne ya,ama zannetmıyorum o kadar istemez bız gıttıgımız yerden bana 6lı pıerre cardın gecelık set,sabahlık,2 tane iç ç.t. bı tane baybdol takım terlık ayna setı aldık hepsi 400 tuttu canım,normalde sadece 6lı sey 390 felan bazı yerlerde,toptancıymıs orası bence sende oyle bıyerden al sekerım cok pahalı takım

yaaaaaa sıkıldımmmmmmmmmmmmm basam fatura ve fişlerle doldu taştıııııııııııı akşam olmak bilmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
başım çatlıyo resmennnnnnnnn

onu beğendimde daha alamadım yaa 320 Tl

HÖNNK,

bu ne yaa pierre cardin felan mı canım cok pahalı yaa,gerci bızım için alınanlarda oyleydı ama nası yetıcek paralar ben de hesap yapıyorum habıre:18::18::18:

wauwwwwwwww 320tl mi nasıl merak ettm kuzum cok pahalıymış ya

neeeeee 320 tl'miii.....bu pijamamı....altın kaplama falanmı yahuuuuuuu

çok pahalı gerçekten ya, ben eminönünden bi yerden almıştım hürriyet çarşınının içinden, röpteşambr takımı
sabahlığı-pamuk saten pijaması- birde günlük pijaması vardı içinde 120 tl ye almıştım. markasını şimdi unuttum ama çok kaliteli idi.

Almadım zaten bakcam başka yerlerde yaa

kızlar iyi akşamlar ben çıkıcam bıarzdan izin alıcam 7 de kapanıyp gelınlık atolyesı yetısmem ıcın 5 bucukta cıkmam lazım heınızı optum kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…