- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.921
bnmde cnm sıkılıyo ıs quc bıttı oturuyorum öle bos boss dondurma aldım onu yıyorum sıkıntıdan yemek mı yapsam acepcanımın sıkıntısı qecmsı ıcın
pijama takımı aldınmı canım
onu beğendimde daha alamadım yaa 320 Tl
taksitim bitmedi onun için alamadıktan sonra alışveriş sitelerine bakarak iç geçirmeyim şimdi ama canımda sıkılıyo yaaaaa
bnmde cnm sıkılıyo ıs quc bıttı oturuyorum öle bos boss dondurma aldım onu yıyorum sıkıntıdan yemek mı yapsam acepcanımın sıkıntısı qecmsı ıcın
Kızlarrrr iyi akşamlarr....bugün bitti sonunda...yoğun bir gündü
neeeeee 320 tl'miii.....bu pijamamı....altın kaplama falanmı yahuuuuuuu
HÖNNK,
bu ne yaa pierre cardin felan mı canım cok pahalı yaa,gerci bızım için alınanlarda oyleydı ama nası yetıcek paralar ben de hesap yapıyorum habıre:18::18::18:
Saten canım pierre cardinwauwwwwwwww320tl mi nasıl merak ettm kuzum cok pahalıymış ya
Kızlarrrr iyi akşamlarr....bugün bitti sonunda...yoğun bir gündü
iyi akşamlar cnm hiç görünmedn bgn bende yoğundum walla yoruldummmm
bende bakınıyorum sadecee
ayyyy aramızda bebiş bekleyende katıldııııı
nasıl bir duyguuu
anammm benim paşamda bohça alışveısınde pierre cardın beğenmişti adidasın tras takımıyla beraber ama hıc fıyat sormadımbu ne ya,ama zannetmıyorum o kadar istemez bız gıttıgımız yerden bana 6lı pıerre cardın gecelık set,sabahlık,2 tane iç ç.t. bı tane baybdol takım terlık ayna setı aldık hepsi 400 tuttu canım,normalde sadece 6lı sey 390 felan bazı yerlerde,toptancıymıs orası bence sende oyle bıyerden al sekerım cok pahalı takımEvet pierre cardin canım
Onu annemlere devreidyorum şuan veremem
Saten canım pierre cardin
iyi akşamlar canım
Röpdeşambırı ile birlikte ama
yine de pahalı yaa
kim hamileene çabuk ya
HÖNNK,
bu ne yaa pierre cardin felan mı canım cok pahalı yaa,gerci bızım için alınanlarda oyleydı ama nası yetıcek paralar ben de hesap yapıyorum habıre:18::18::18:
wauwwwwwwww320tl mi nasıl merak ettm kuzum cok pahalıymış ya
anammm benim paşamda bohça alışveısınde pierre cardın beğenmişti adidasın tras takımıyla beraber ama hıc fıyat sormadımbu ne ya,ama zannetmıyorum o kadar istemez bız gıttıgımız yerden bana 6lı pıerre cardın gecelık set,sabahlık,2 tane iç ç.t. bı tane baybdol takım terlık ayna setı aldık hepsi 400 tuttu canım,normalde sadece 6lı sey 390 felan bazı yerlerde,toptancıymıs orası bence sende oyle bıyerden al sekerım cok pahalı takım
çok pahalı gerçekten ya, ben eminönünden bi yerden almıştım hürriyet çarşınının içinden, röpteşambr takımı
sabahlığı-pamuk saten pijaması- birde günlük pijaması vardı içinde 120 tl ye almıştım. markasını şimdi unuttum ama çok kaliteli idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?