- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.061
gıdım gıdımı napcam göbeğime dikkat ettin mi
beni taşlıcaksınız şimdi ama bende kilo veriyoru sürekli...nasıl kilo alıcam ben yaaaaa
nayırrrrrrrr ben vermeye çalışıorum sen almamaya mı allahım nasıl güzel bir duygudur kim bilir bu
Çok güzel gelinliğin eminim biraz daha kabarık oldugunda daha dagüzel olacaktır.kızlar merhaba 30 haziran'da düğünüm benimde. gelinliğimin kuyruğunu paylaşayım sizinle dedim. ben bayıldım siz ne diyeceksiniz bkalım. bu kadar uzun olduğuna bakmayın tam ortasından toplayıp gelinliğin arkasına britleniyor öyle de çok güzel duruyorön kısmı henüz bitmedi sırtı da komple belime kadar dantel.
Eki Görüntüle 426562 Eki Görüntüle 426563 Eki Görüntüle 426564
Dikkat etmedim, her türlü güzelsin
gıdını yerimmmmm
kilo almak için her yemekten sonra bir çay kaşığı çörekotu ile balı karıştırılıp yicen balııımmmm
Kaynak: Çörek Otu Tecrübeleri Çörek Otu
Ayy bende keşke almaya çalışsam
İşte düşenemiyor
Napalım yani ses olmadan nasıl tadilat olcak
Kendileri öyle oturuyorlarmış ses olmasın diye
Yani ben ses olmasın diye afedersiniz ama pisliğin içinde mi oturcam dedim
Iyyyaaaaakkkkçörek otu çok fena bir tat bırakıyor ağızda...daha başka bişi söle kuzum yaaa...
kilo almamın nedeni alsında genetik annemde, babamda zayıf ve uzun boylular...
birde kilo almamamın nedeni tatlı hiç sevmiyorum... çikolata, baklava bunlar benim midemi bulandırıyor sevmiyorum
Çok güzel değil emin olablirsin kuzum
aslında kilomdan çok memnunumama işte stresten vermeye başladım..3-4 kilo verirsem çok kötü olur...o yüzden 2-3 kilo falan almam lazımki ramazanda düğüne yakın aldıklarım gitsin daha fazlası gitmesin ama alamıyorum
Dikkat etmedim, her türlü güzelsin
gıdını yerimmmmm
kilo almak için her yemekten sonra bir çay kaşığı çörekotu ile balı karıştırılıp yicen balııımmmm
Kaynak: Çörek Otu Tecrübeleri Çörek Otu
Ayy bende keşke almaya çalışsam
Keşke benimde miğdemi bulandırsa
Çikolataı tablet tablet yiyorum valla
Öğün niyetine yerim
Keşke benimde miğdemi bulandırsa
Çikolataı tablet tablet yiyorum valla
Öğün niyetine yerim
Ayyyy ayda belki bir tane çikolata yerim...onuda nişanlım zorla yediriyor...nişanlımda çok sevmez çikolata ikimizde birbirimizi zorluyoruz
Ayyyy ayda belki bir tane çikolata yerim...onuda nişanlım zorla yediriyor...nişanlımda çok sevmez çikolata ikimizde birbirimizi zorluyoruz
Keşke bnde yemesem
nişanlımda seviyo benim
arıyoruz yokluğunu
markete girdğimiz gibi ilk önce çikolatalar gidiyoruz
tatlı yiyonuz tatlı konuşuyorsunuzdur şekercim
Genelde öyle oluyor canım
salihaaa hoşgeldin
beatiful-life nerde yahuuu bugün
dün kayınvalidemdeydik söle biz sohbet ederken nişanlım gizli gizli biz konuşurken telefonumda not yazma kısmı var
oraya yazı yazıp süpris yaptı banaa fotosunuda eklemiş çok tatlıydı
eşim karım diyo bana
Woowwwwwww....
nişanlımda bana karım olmana az kaldı deyince kalbim küt küt atıyor...sanki içinden fırlayacak yürekcağıızım
dün kayınvalidemdeydik söle biz sohbet ederken nişanlım gizli gizli biz konuşurken telefonumda not yazma kısmı var
oraya yazı yazıp süpris yaptı banaa fotosunuda eklemiş çok tatlıydı
eşim karım diyo bana
salihaaa hoşgeldin
beatiful-life nerde yahuuu bugün
Hepinizin Kandili Mübarek olsun Kızlar,
Çok güzel gelinliğin eminim biraz daha kabarık oldugunda daha dagüzel olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?