2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
acıkkkkktımmmmmmmm
Menümüzde;
haşlama et
pirinç pilavı
cacık , varmış....ben öğle sonu kesin uyurum bu yemeği yedikten sonra

benim işten ayrılasım var çok fena napcam bilmiyorum...düğüne daha olduğu halde çok yoruluyorum...çok sıkışırım o zmn diye nişanlımda sık dişini çıkma diyo evde sıkılırsın diyo...bi yandanda korkuyorum çalışmazsam acaba yeni gelinim diye sürekli misafir falan gelr diye bilmiyorum napcammm

Valla kuzum ben çalışmadan yapamam...tamam evliliğin ilk zamanları evde oturmak güzel olur.. düğüne yakın zamanda da evde durmak iyi olur..ama evlendikten 2-3 ay sonra ben duvarlara, duvarlarda bana baktıkça daralırım...çalışmadan yapabileceğimi düşünmüyorum

Benim gitmem 10 gün etkiliyor kiZ seni
En son gelin kim oluyor :44:

Forever gidecek sıra bana gelecek...ohhh ohhhh...

en sağlıklısı ve en iyisi döküm tava.
Ben tefal aldım biraz pahalı ama.
2 tencere 1 tava aldım döküm.

ay ev aramaktan bıktım artık valla ya şu ev olsunda artık kurtulayım akşama bakcaz artık eve bitsede kurtulsammmm şu düğünden daha gelinlik alczz

acıkkkkktımmmmmmmm
Menümüzde;
haşlama et
pirinç pilavı
cacık , varmış....ben öğle sonu kesin uyurum bu yemeği yedikten sonra

afiyet olsun libertemm
Bende çooookk acıktımmmm

saol kuzum benimmmm
Yawwww çok sıkıcı bu hafta vakit geçiremedim ben..çalışasımda yok hiç...napsam acaba

benimdeeee hiçç çalışasım yokk

ayıptır sorması ne kadar kuzum bende düşünüyorum ama şart koşmadım kendime düğünden sonrada alabilirim

ayy bendemi alsam :44::44::44:

ayıptır sorması ne kadar kuzum bende düşünüyorum ama şart koşmadım kendime düğünden sonrada alabilirim

ben kampanyadan aldım bide tanıdık vasıtasıyla bayağı ucuza getirdim hepsini.
Dediklerime artı olarak wok tava,24 cm tava , 1 derin tencere hepsi toplam 900 tuttu. Ben 600 den aldım hepsini.
Ama tefalde kampanya var 1 alana 1 bedava bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…