2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merhaba bende eylül geliniyimmmm eylül 2 de dugunum :) tanısmamız da eylul deydı nişanımda eyluldeydı dugunumde eylul olcak ınsallahh

hoşgeldin canım hayırlı olsun

geldi ama geri gitti
forever'da yazmıyor...cit'de bakıyor orada öle....kızlar alooooooo...kendinize gelinnnnnnnnn

evett Beautiful_Life1907 de yok ortalıklarda kızzzlarrrr nereye gittiniz huuuhuuuuu
forever1212
Beautiful_Life190
cilt
nerelerdesiniz bırakıp gittiniz biziiiiiii

Benim annemde kayınvalidemi aramış
İşte ben anlatmamıştım olanları anneme anlatmış böyle böyle diye
Annemde benim hiç birşeyden haberim yok filan ne oluyor demiş
Para konusunda
Annemde ben kandil için aradım neler duydum diyo bana
Şimdi annem aradı beni

Tabiki tatlım doğru söylüyorsun...bizde kuzenimin düğününe araba tuttuk dayımlarla falan...mini otobüslerden..25-30 kişi gittik....masrafları biz karşılayacaktık ama sonra dayım bunu görünce hiç para verdirtmedi..siz böyle düşünüp taaa oraya geliyorsanız ben karşılarım masrafı dedi...dayım çok zengindir...maddi durumu iyi koymadı ona yani..
ama şimdi akrabalarının kendileri düşünmeleri lazım..gelmek istiyorlar ize birleşirler..araba tutar ve gelirler düğüne...
hiç takma ailen ne düşünüyor bu konuda o daha önemli

hadi yaaa geçen haftada aynısı bende olmuştu..dejavu gibi oldu...annenin öğrenmesi iyi olmuş kuzum..bundan sonra annenle muhatap olurlarçç
bugüne kadar kayınvalidem annemi 1 kere bile aramamıştı...bak şimdiki duruma

hoşgeldin canım hayırlı olsun

evett Beautiful_Life1907 de yok ortalıklarda kızzzlarrrr nereye gittiniz huuuhuuuuu
forever1212
Beautiful_Life190
cilt
nerelerdesiniz bırakıp gittiniz biziiiiiii

burdayım cnm napım ya nelerle uğtraşıyıorum sorma benmki annemi aramış akndil için benmki sende ara annemi ben aradım anne bile diyemyorum ben nasıl konsuyum kadınla oda anne de deyip baskı yapıyıo bende öle aradan konusmak istemyorummm öle aramak istemyorum nişnalımda arayacaksın diyo ben aramak istemyorum aramızda bişide yok ama anne de diyo benmki arayınca diyo olmuyooooo ya öfff sıkıldım napcam aramazsam kavga etcezzz

Çok gereksiz olmuş zaten orda düğün yapıyorsun neden bida erzurua götürceksin ki

herkez nerden ne koparırsam kardır diyolar kimseye taviz vermeyin kızlarrr benim başıma geldii bak artık akıllandımm

liberte11+, good_heart+,

Telefondaydım yahuuuuuuuuu

hadi yaa inşş hayırlısı olur bi sıkıntı çıkmaz gülümm:26::26:

kusurumuza bakma canımm sandıkki gittiniz

çokk sıkıcı bir gün gerçekten yaaa çalış çalış başım kazan gibide olduu

gelişmeler görüyorum kayınvalidendee

ilk beğenilmenden baktım canım o kadar aşağı inmedim

SONRADAN EKLENDİ YA O BEĞENME İŞİ

hhiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç geçmek bilmiyoooooooooooooooo sıkıldım evime gitmek istiyorummmmmmm

BENDE AKŞAM OLSUN NİŞANLIMA KAVUŞAYIM DİYORUMM

merhaba bende eylül geliniyimmmm eylül 2 de dugunum :) tanısmamız da eylul deydı nişanımda eyluldeydı dugunumde eylul olcak ınsallahh

HAYIRLI OLSUN CANIMM

Annem kızdı vardı zaten sizde bir hal dedi
Kayınvalide annemi arıyo raa o konuda sıkıntı yok
Ama babamı hiç kimse aramıyor
Geçen hafta nişanlıma dedim abin bi kere olsun babamı aramadı diye
yüzü yoktur aramaya dedi
Annem biliyor ya artık şimdi daha çok ilgilenirler
Annemde iyi söylemiş ama
Sizin aile probleminiz ben karışmam oğlunuzla halledin ben üstüme düşeni yapıyorum demiş
Üzüldüğümüzün farkındaymış kayınvalide filan öyle diyormuş

ara canım boşver içinden gelmiyo anlıyorum seni ama eşin için ara olmazsa

bende gelinlik bakıyodum internetten hiç bişey beğenmiyorum nasıl beğenicem bilmiyorummmm

oy oy ! Çok zor yahu ! Anlıyorum seni ! Ben gelinliğimi aldım gerçi Ama çoooooooook uzun zaman beğenemedim , sorun bende sanıyordum . Ama biz haklıyız . En güzel kıyafetimiz gelinlik olmalı o günün önemini veren şeyde o değil mi ?

Kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...

Kızlar iyi akşamlar

sende mi benim gibi anne diyemiyorsun

bu akşam ziyaretler varmı kızlar

kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...

Kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...

Kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

Kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…