- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.341
Kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...
Kızlar iyi akşamlar
bende halaa anne diyemiorum kayınvalidemeburdayım cnm napım ya nelerle uğtraşıyıorum sorma benmki annemi aramış akndil için benmki sende ara annemi ben aradım anne bile diyemyorum ben nasıl konsuyum kadınla oda anne de deyip baskı yapıyıo bende öle aradan konusmak istemyorummm öle aramak istemyorum nişnalımda arayacaksın diyo ben aramak istemyorum aramızda bişide yok ama anne de diyo benmki arayınca diyo olmuyooooo ya öfff sıkıldım napcam aramazsam kavga etcezzz
ziyaret varmı kızlar ben bu akşam gideceğim kayınvalidemeara canım boşver içinden gelmiyo anlıyorum seni ama eşin için ara olmazsa
kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...
Kızlar iyi akşamlar
bende halaa anne diyemiorum kayınvalidemeburdayım cnm napım ya nelerle uğtraşıyıorum sorma benmki annemi aramış akndil için benmki sende ara annemi ben aradım anne bile diyemyorum ben nasıl konsuyum kadınla oda anne de deyip baskı yapıyıo bende öle aradan konusmak istemyorummm öle aramak istemyorum nişnalımda arayacaksın diyo ben aramak istemyorum aramızda bişide yok ama anne de diyo benmki arayınca diyo olmuyooooo ya öfff sıkıldım napcam aramazsam kavga etcezzz
ziyaret varmı kızlar ben bu akşam gideceğim kayınvalidemeara canım boşver içinden gelmiyo anlıyorum seni ama eşin için ara olmazsa
kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...
Kızlar iyi akşamlar
bende halaa anne diyemiorum kayınvalideme
ziyaret varmı kızlar ben bu akşam gideceğim kayınvalideme
iyi akşamlar canım
ara canım boşver içinden gelmiyo anlıyorum seni ama eşin için ara olmazsa
kuzumm ben aynı binada oturuyorumm
aramıycm ya isterse kavga etsin kavga ederim yine
kızlarbenide alın aranıza ama
aramıycm ya isterse kavga etsin kavga ederim yine
KızlarBenide alın aranıza ama
8 haziran 2012 veya 24 haziran :) hazırlıklar ne zaman biterse ... Sizin ?
hadi ya işin kolay o zaman
neden canım aranız bozuk mu
yok bozuk değil utanıyorummmm
neden utanıyosun canım anlayamadım:44::44:
işte anne mi diyemiyorsun
8 haziran 2012 veya 24 haziran :) Hazırlıklar ne zaman biterse ... Sizin ?
28 ekim benim az kalmış senin ne eksiğin var ki
canım sen ara ayıp olur kandil önemli sonuçta..aramazsan daha da utanılacak duruma düşersin..ara bir kandilleş..bende çok hoşlanmasamda yanına bir uğrayıp kandilleşicem...bunu sadece nişanlım hatırı için yapıcam emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?