- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.381
kimsenin olmadığı şu akşam saatlerinde yine yalnız başıma burdayım :)) hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, Allah dualarınızı kabul etsin.
size son aldıklarımın / yaptıklarımın fotoğraflarını eklemek için geldim :)) önce tatlı reçellerim:
Eki Görüntüle 427382
o kadar çok sevdik ki reçellerimizi, dağıtmaya kıyamıycaz nerdeysebunlar gelinlik için aldığım takılar, set takmak istemedim:
Eki Görüntüle 427383 Eki Görüntüle 427384
bunlar kendi dizaynım bağcıklara sahip gelinlik ayakkabım ve araya taraya helak olduğum kurdeleli dantel soket çorabım :)) jartiyer martiyer hak getire bendeneyse ki nişanlım da kafa çocuk, benim böyle abuk subuk isteklerime canla başla destek veriyo :))
Eki Görüntüle 427385 Eki Görüntüle 427386
bunlar kına gecesinde takmak üzere aldığım takılar:
Eki Görüntüle 427388
bunlar da, bekarlığa veda partim için özel siparişle yaptırdığım nedime duvaklarım :) beyaz olan benim için, pembe olan nedimelerime
Eki Görüntüle 427389 Eki Görüntüle 427390
Eki Görüntüle 427391 Eki Görüntüle 427392
hmm, bakayım başka ne kaldı... he evet, kına gecesinde dağıtacağım parfüm şişelerine basacağım etiket:
Eki Görüntüle 427393
gelin buketimi de şöyle bi şey yaptırıcam, aynen bu renklerde:
Eki Görüntüle 427394 Eki Görüntüle 427395
düğünümde saçımı düz bi topuz yaptırmak istediğim için, kınada şöyle bi şey istiyorum. hürrem taçlarına benzer bi taçla kullanıcam: saçım ancak omuzlarıma değiyor, umarım bu boy saçla istediğim topuzları yapabilirler :)
Eki Görüntüle 427400 Eki Görüntüle 427401
ekleyeceğim son fotoğraf da, eylül için geliyor :) facebooktaki gelin buketi yapan kadının "çok doğal" diye satmaya çalıştığı ortancalar. ben numune görmeden yaptırmak istemedim, iyi ki de öyle yapmışım, pişmanlıktan ölürdüm. işte doğal(!) görünümlü ortancalar:
Eki Görüntüle 427405
şimdilik bu kadar kızlar. ben yarın gidiyorum, 1 hafta yokum. hepinizi kocaman öpüyorum, kolaylıklar diliyorum
Canım yaa süper olmuş hepsi ellerine sağlık
Gelin ayakkabıların çok rahat görünüyor reçeller de çok şirin..
Gelin buketin de çoraplarınla çok uyumlu çok beğendimm
Herşey gönlünce olur inşallahh
Git gel bi an önce canım iyi yolculuklar bizim yerimize de gez dubaide vaktin olursa
evet haklısın ben de ilkine annemle 2.ye yalnız ki bence en önemlisi o oluyor sonuncuyu da işte en yakın arkadaşım ve annemle gittim. ya hepimiz bayıldık zaten gelinliğide yine de bir kaç ekleme yaptık ve dışarıdan bi görüş iyi oldu.
duvağım eteğimin kenarlarındaki etek suyu diyorlar galiba ondan olacak o da epey kalın kenarlı ağır olacak yani, kuyrukta çok uzun olduğu için duvağımı kısa istedim bir de sırtı komple belime kadar dantel iniyor çok fazla modeli diye duvağı da abartmadım.
senin nasıl gelinliğin:)
Ama aşkolsun pakizenin dışında bana cevap veren olmamış yok mu fikir verecek kimse
Kızlar niye böle yapıyosunuz sevmiyo musunuz beni
Tekrar yazayım belki bi yardım eden olur
Kızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:
Hoşgeldinn.
Bunu riske atmazdım ben olsam ama tanıdık olmasın terzin. Laf geçiremezsin.
Ben arkasını belime kadar düğme istiyorum mecburen beyfendi açıcak
Gözlerim seni aradı ya nerdeydinn? :26:
Maydonoz kaynatıp suyunu için düzenler o azcık kötü tadı ama hemen düzelirsiniz.
O sahneyi hatırlıyorum çok güzeldii.
Hoşgeldin, çok az kalmış.
Ben de annemle gidiyorum her kafadan bi ses karman çorman oluyorum sıkıntı basıyo. Annem anlar biraz çok daha iyi oluyo.
Şık ve sade bi elbise olmalı bence.
Söylediğini bilmiyorum ama kadeh içerisinde tealight olanlar var ben onlardan alıcam.
Ne güzel olmuşş. Hoşgeldin...
Söyleyemiyodum nişanlım bi gün telefonu uzattı seninle konuşucak diye nasılsınız xyz anne diyebildim sonra öyle söylemeye başladım.
Çok az kalmış ve haal belli değil mi?
Hoşgeldin.
kavacık tema vakfı harikaa, otağtepe olabilir, fethipaşa, salacak, paşa limanı. Buralar güzel
Avr. yakasında da gülhane, emirgan ve yıldız parkı çok güzel oluyo.
kimsenin olmadığı şu akşam saatlerinde yine yalnız başıma burdayım :)) hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, Allah dualarınızı kabul etsin.
size son aldıklarımın / yaptıklarımın fotoğraflarını eklemek için geldim :)) önce tatlı reçellerim:
Eki Görüntüle 427382
o kadar çok sevdik ki reçellerimizi, dağıtmaya kıyamıycaz nerdeysebunlar gelinlik için aldığım takılar, set takmak istemedim:
bunlar kendi dizaynım bağcıklara sahip gelinlik ayakkabım ve araya taraya helak olduğum kurdeleli dantel soket çorabım :)) jartiyer martiyer hak getire bendeneyse ki nişanlım da kafa çocuk, benim böyle abuk subuk isteklerime canla başla destek veriyo :))
Eki Görüntüle 427388
bunlar da, bekarlığa veda partim için özel siparişle yaptırdığım nedime duvaklarım :) beyaz olan benim için, pembe olan nedimelerime
hmm, bakayım başka ne kaldı... he evet, kına gecesinde dağıtacağım parfüm şişelerine basacağım etiket:
Eki Görüntüle 427393
düğünümde saçımı düz bi topuz yaptırmak istediğim için, kınada şöyle bi şey istiyorum. hürrem taçlarına benzer bi taçla kullanıcam: saçım ancak omuzlarıma değiyor, umarım bu boy saçla istediğim topuzları yapabilirler :)
ekleyeceğim son fotoğraf da, eylül için geliyor :) facebooktaki gelin buketi yapan kadının "çok doğal" diye satmaya çalıştığı ortancalar. ben numune görmeden yaptırmak istemedim, iyi ki de öyle yapmışım, pişmanlıktan ölürdüm. işte doğal(!) görünümlü ortancalar:
Eki Görüntüle 427405
şimdilik bu kadar kızlar. ben yarın gidiyorum, 1 hafta yokum. hepinizi kocaman öpüyorum, kolaylıklar diliyorum
Aynen kızlar yaa zaten 2 düğün ayrıca git geller ev yerleştirmeler bi sürü salon paraları bi de üstüne insanların beklenti içinde olması beni çileden çıkarıyor
Benim akrabalarım öyledir çok bencildir hep kendilerini düşünür ama ben de kendimi babamı nişanlımı düşünürüm kusura bakmasınlar
Ailem de zaten benim gibi düşünüyor nasıl başedecez biz sülaleyle aman ya umrumda olmaz
canım fiyatını çok düşük söylemişler. benim bir tanıdığım var oda 750 tl ye kendine göre diktirdi ama kiraladı ben çok beğenmedim gelinliğini. kumaşı falan iyi değildi, kızlar doğru söylüyor bencede güvenme araştır biraz daha
aldım gitti
hoşgeldin tekrardan canım. seni de ıslatılacaklar listesine ekledim ama konu başındaki liste için bal_bocegine mesaj atarsan o eklicek seni konu sahibi o ya
ayyy cidden mi kuzum yaa, bende bi bakayım hemen merak ettim
kıss 2255 derken biz bu konu sayfalarından bahsettik kuzum sen tarih anladın galiba
2239 da geldik bile sayfalarda , 2255 e ne kaldı
canım hoşgeldin aramıza
abiyeye gerek yok bencede elbise giysen yeter canım
ayyy kuzum sne neler çekmişsin gelinlikçinden öyle yaaa, neyseki geçti bitti çok şükür, darısı başımıza inşallah
canım aramıza hoşgeldin
zaten bu dönemde seni ne kadar anlayan insan varsa hepsi anlamaz oluyorlar anlatıyorsun anlamıyorlar canım. düşüncesiz insanlara bende sinir oluyorum, yok şöle yok böle olmaz sanki 5 yaşında çocuğuzonca işimiz yokmuş gibi birde onlarla uğraşıyoruz
Allah yardıcmız olsun canım
aynı liberte gibi olmuş canım seninkide
düzelir inşallah sıkıntılar bir an önce.
canım işlerim vardı çıktım apar topar kusuruma bakmayın.birazda sevgili sevgilimle tartıştık moralim bozuldu
gel canım hoşgeldin tabiki. aramıza hoşgeldin
kızlar siz bugün kopmadınız hiç
Eki Görüntüle 427382
Eki Görüntüle 427388
Eki Görüntüle 427393
Eki Görüntüle 427405
Annem kızdı vardı zaten sizde bir hal dedi
Kayınvalide annemi arıyo raa o konuda sıkıntı yok
Ama babamı hiç kimse aramıyor
Geçen hafta nişanlıma dedim abin bi kere olsun babamı aramadı diye
yüzü yoktur aramaya dedi
Annem biliyor ya artık şimdi daha çok ilgilenirler
Annemde iyi söylemiş ama
Sizin aile probleminiz ben karışmam oğlunuzla halledin ben üstüme düşeni yapıyorum demiş
Üzüldüğümüzün farkındaymış kayınvalide filan öyle diyormuş
güzeller günaydın
gün gece baya sohbetler olmuş hemen okuyım dolmadan sayfalar
günaydın millettttttttt
GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMM
dün akşam gittik...kandil kutlamasına kayınvalidem, annem, ben...inanılmayacak şekilde iyiydi...kayınvalidem anneme çok ama çok saygılı davrandı...demekki herşeyin düzelebilmesi için kötü günleri atlatmamız gerekiyormuş...o bizim bir sınavımızmış...Rabbim inş herşeyi yoluna koyacak...
Dün akşam hoca dua okurken bende bizler için dua etttimmm....Kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlarımın evlilikleri hayırlı olsun rabbim...sen bizi utandırma diye dualar ettim...rabbim kabul etsin inş :26::26::26::26:
GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMM
dün akşam gittik...kandil kutlamasına kayınvalidem, annem, ben...inanılmayacak şekilde iyiydi...kayınvalidem anneme çok ama çok saygılı davrandı...demekki herşeyin düzelebilmesi için kötü günleri atlatmamız gerekiyormuş...o bizim bir sınavımızmış...Rabbim inş herşeyi yoluna koyacak...
Dün akşam hoca dua okurken bende bizler için dua etttimmm....Kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlarımın evlilikleri hayırlı olsun rabbim...sen bizi utandırma diye dualar ettim...rabbim kabul etsin inş :26::26::26::26:
günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım benim çok uykum varrr
canımm libertem rabbim hayırlı dualarımızı kabul eyler inşşşşşş
canım günaydın.çok sevindim,herşey yoluna girdi Allah'ın izniyle ne kadar güzel
anladı kayınvaliden de hatasını
Ağzına sağlık yüreğine sağlık canım bende dün hepimize dualar ettim, Allahım kabul eder inşallah, hepimize hayırlısını nasip etsin
Günaydın şekerim...aminnn inş :26::26::26:
ben bugün iyiyim şükür...uykum falan yok...gece abul subuk rüyalar gördüm...film olur yanii gördüğüm rüyalardan...sabah 5'te uyandım ama tık uyku yok bendehatta bayada enerjiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?