2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr iyi aksamlarr.. herkese cok tesekkur ederim dogum gunumu kutladiginiz iicn :) cok mutluyum bugunn cok mubarek gune denk geldii.. allah dualarimi kabul eder insallahh ... herkesinn dualari kabul olur insallah bu gece.. bol bol dua edelimm

inanmiyorum yaaa::)))))))))))))))))) saka gibiii evlilik safak cizelgem azalmiss:) haftaya dusmus hhahahah saka gibi yaaaa

kimsenin olmadığı şu akşam saatlerinde yine yalnız başıma burdayım :)) hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, Allah dualarınızı kabul etsin.

size son aldıklarımın / yaptıklarımın fotoğraflarını eklemek için geldim :)) önce tatlı reçellerim:

o kadar çok sevdik ki reçellerimizi, dağıtmaya kıyamıycaz nerdeyse bunlar gelinlik için aldığım takılar, set takmak istemedim:

bunlar kendi dizaynım bağcıklara sahip gelinlik ayakkabım ve araya taraya helak olduğum kurdeleli dantel soket çorabım :)) jartiyer martiyer hak getire bende neyse ki nişanlım da kafa çocuk, benim böyle abuk subuk isteklerime canla başla destek veriyo :))

bunlar kına gecesinde takmak üzere aldığım takılar:

bunlar da, bekarlığa veda partim için özel siparişle yaptırdığım nedime duvaklarım :) beyaz olan benim için, pembe olan nedimelerime

hmm, bakayım başka ne kaldı... he evet, kına gecesinde dağıtacağım parfüm şişelerine basacağım etiket:

gelin buketimi de şöyle bi şey yaptırıcam, aynen bu renklerde:

düğünümde saçımı düz bi topuz yaptırmak istediğim için, kınada şöyle bi şey istiyorum. hürrem taçlarına benzer bi taçla kullanıcam: saçım ancak omuzlarıma değiyor, umarım bu boy saçla istediğim topuzları yapabilirler :)

ekleyeceğim son fotoğraf da, eylül için geliyor :) facebooktaki gelin buketi yapan kadının "çok doğal" diye satmaya çalıştığı ortancalar. ben numune görmeden yaptırmak istemedim, iyi ki de öyle yapmışım, pişmanlıktan ölürdüm. işte doğal(!) görünümlü ortancalar:

şimdilik bu kadar kızlar. ben yarın gidiyorum, 1 hafta yokum. hepinizi kocaman öpüyorum, kolaylıklar diliyorum

Canım yaa süper olmuş hepsi ellerine sağlık

Gelin ayakkabıların çok rahat görünüyor reçeller de çok şirin..
Gelin buketin de çoraplarınla çok uyumlu çok beğendimm
Herşey gönlünce olur inşallahh
Git gel bi an önce canım iyi yolculuklar bizim yerimize de gez dubaide vaktin olursa

canım çok sağol :) ayakkabının rahat olanı makbuldür yaa, bende topuklu ayakkabıyla hoplama zıplama yeteneği yok, ancak ofiste, tüm gün otururken giyebiliyorum beğenmene sevindim.

bu arada sen de gelinliğini riske atma bence, para dediğin ne ki, kazanılır yerine konulur. ama o günü bi daha, dünyanın servetini sersen geri getiremezsin. o yüzden ben senin yerinde olsam riske atmam, sonuçta 1400 de son derece uygun bi fiyat bence.

canım duvak için doğru bir tercih yapmışsın uzun duvak bile olurdu sonradan çıkarablirsin ama kısa olması daha hoş olmuş canım allah içine sindirsin canım çok güzel bir gelin olacaksın inşallahtatlım ben daha 23 haziranda nişanlanacağım nişanlığımın resmini provada resim çekebilirsem bu sefer çekerim size göstermek için ama yasak dediydiler ilk provada resim çekmek :26:

Ama aşkolsun pakizenin dışında bana cevap veren olmamış yok mu fikir verecek kimse
Kızlar niye böle yapıyosunuz sevmiyo musunuz beni

Tekrar yazayım belki bi yardım eden olur

prensesim tatlım çok afedersin benim gözümden kaçmış yazdığın mesaj ...
benimde nacizane görüşüm şu;sen 1 kez gelinlik giyeceksin ve çocukluğundan beri hayalini kurduğun gelinliğin tabiiki güzel olmalı o gün sende güzel olmalısın gelinliğini çoook beğenerek giymelisin açıkcası 750 tl ye dikilen bir gelinlik seni hayal kırıklığına uğratabilir bu yüzden bu özel gününde giyeceğin beyaz düşünü beyaz elbiseni içine sindiğii gibi iyi bir moda evinde diktir yada satın al veya kirala sonradan üzülme canım bol şanslarrrrrr

Kızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:

canım sade bir elbise giyebilirsin yada sade beyaz düz bir abiyede giyebilirsin renk olarak toz pembe olur,beyaz olur,pudra pembesi olur geçen bizim burda bir gelin vardı düğünü başka yerde olucakmış nikahı için beyaz kısa kollu atlet tarzı elbise giymiş fuşya ayakkabı ve çiçek almış çok şık olmuştu sende öyle yapabilirsin canım...

canım merhaba ben bugün çok giremedim nete bir akşama doğru girdim bende seni aradım ama benim geldiğim saatte yoktun nette sanırım canım artık yarın allahın izni ile görüşürüz inşallah...

Miskacım herşeyin çok güzel olmuş maşallahh...
bende set istemiyorum..daha farklı birşeye bakıcam inş.
nedime taçların çok güzelmiş... tekini ne kadara yaptırdın acaba..hepimize fikir olsun canım? Ama keşke kendininkini kırmızı yaptırsaydın kına gecesine daha uygundu bence...
gelin buketinin rengide çok hoş...ayakkabı ve el buketin gayet uyumlu olacak..
Rabbim şimdiden çok mutlu etsin inş...

GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMM
dün akşam gittik...kandil kutlamasına kayınvalidem, annem, ben...inanılmayacak şekilde iyiydi...kayınvalidem anneme çok ama çok saygılı davrandı...demekki herşeyin düzelebilmesi için kötü günleri atlatmamız gerekiyormuş...o bizim bir sınavımızmış...Rabbim inş herşeyi yoluna koyacak...
Dün akşam hoca dua okurken bende bizler için dua etttimmm....Kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlarımın evlilikleri hayırlı olsun rabbim...sen bizi utandırma diye dualar ettim...rabbim kabul etsin inş :26::26::26::26:

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmmm uykulu uykuluu geldik yine işee:26::26:
veee burda yağmur başladııı hava kapalı soğuk
dün akşam eşimle bir güzel kur-an okudukk
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşş

ahh kuzum ahhhh aynı benim sülalemmm bana çektirmedikleri kalmadıı allahtan kurtuldum sadece insanları sömürmek istiyolarr ama demezlerki ihtiyacın var biz yardım edelim
şükürler olsun ben atlattım rabbim inşş yardımcın olsun canımmm

kızlar siz bugün kopmadınız hiç

bak kuzum bakk
kuzum dün herkes yoğundu sanırım ayn bende öyle bakalım bugün nasıl geçecek şimdilik bişi görünmüyoo

canım aldıklarınn çok çok güzell ellerine emeğine sağlık reçellerde harika görünüyo ve ayakkabın çorabın süperrr güle güle giy canımmm

Kuzucum akşam annenle konuşmuşundur büyük ihtimalle
kayınvalidende kendi hatalarını nasıl anlatabilmiş anlayamadım gitti.... sonuçta ben olsan böyle bir durumda utanırım yaniii... mahcup olurum...
ama yinede bence kötü niyetli değil kayınvaliden anneni arayıp anlatmış..durumu sölemiş ve ellerinden gelnei yapacaklarını dile getirmeye çalışmış...ama işte annenin kayınvalidenden duyması kötü olmuş olanları..
bu zor günlerde geçecek canım ve inş bizlerde mutlu olacağız...bu dünyadaki sınavımız bu galiba kuzucum

güzeller günaydın
gün gece baya sohbetler olmuş hemen okuyım dolmadan sayfalar

günaydın millettttttttt

günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım benim çok uykum varrr
canımm libertem rabbim hayırlı dualarımızı kabul eyler inşşşşşş

canım günaydın.çok sevindim,herşey yoluna girdi Allah'ın izniyle ne kadar güzel
anladı kayınvaliden de hatasını

Ağzına sağlık yüreğine sağlık canım bende dün hepimize dualar ettim, Allahım kabul eder inşallah, hepimize hayırlısını nasip etsin

günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım benim çok uykum varrr
canımm libertem rabbim hayırlı dualarımızı kabul eyler inşşşşşş

Günaydın şekerim...aminnn inş :26::26::26:
ben bugün iyiyim şükür...uykum falan yok...gece abul subuk rüyalar gördüm...film olur yanii gördüğüm rüyalardan...sabah 5'te uyandım ama tık uyku yok bende hatta bayada enerjiğim

Aminnnn kuzucum :26::26::26::26:
Yaaaa bugün hava kötü yağmurlu falan ama nedense benim içim kıpır kıpır...oynayasım var sabahtan beri ...ve sabahta 5'te uyandım...lönk diye açıldı gözlerim...tık uykumda yok

güne güzel başladın yani harikaa
kızlar bugünde cuma
herkese hayırlı cumalarr
iki güzel gün ardı ardına geldii kızlarr boş durmak yokk dua ediyoruzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…