2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar valla çok hızlısınız takip edemiyorum geçmişi okumaktan yazamadım bir kaç gündür :31:
Mutlu güzel bir gün diliyorum hepinize :16:

dün alışveriş yaptımmm:16::16::16: seramik tencere, bulaşık sepeti, salonum için süs eşyalarını ve çelik tepsi aldım....

$bulaşık.webp Eki Görüntüle 429174
$tpsi.webp

sözlüm ev sahibiyle görüşmeye gidicek bugün dua edin kızlar alalım şu evi:nazar: bu hafta kesinleşecek ev işi allahım görmediğim ev bizim olsun ne olurrr:9: sözlümün zevkine güveniyorum...

bayanlar ya şu ev eşyalarında vitrin almasamda sadece konsol alsam olurmu çok eşya sevmiyorum evde ben zaten şu yemek masalarıda bir dünya yer kaplıyor:ssz:

isyancım aldıklarını güle gülekullan canım hepsi çok şık...
bu arada english home da ucuzluk var bayanlar çok şirin şeyler var...

sözlüm ev sahibiyle görüşmeye gidicek bugün dua edin kızlar alalım şu evi:nazar: bu hafta kesinleşecek ev işi allahım görmediğim ev bizim olsun ne olurrr:9: sözlümün zevkine güveniyorum...

bayanlar ya şu ev eşyalarında vitrin almasamda sadece konsol alsam olurmu çok eşya sevmiyorum evde ben zaten şu yemek masalarıda bir dünya yer kaplıyor:ssz:

canım dualarımız seninle kafana göre bir ev olur inşallah:16:
bende vitrin almıcam çok gereksiz yaaa, dediğin gibi çok yer kaplıyor

tatlım baktım ve yorumlarımı ekledim hemen:16::16::16::16:

gördüm ve hemen yorum yaptım:16:
bundan sonra böyle yapalım bence. albüm ekleyip silelim
:34:

canım dualarımız seninle kafana göre bir ev olur inşallah:16:
bende vitrin almıcam çok gereksiz yaaa, dediğin gibi çok yer kaplıyor

gördüm ve hemen yorum yaptım:16:
bundan sonra böyle yapalım bence. albüm ekleyip silelim
:34:

canım teşekkür ederim duaların için inşallah tatlım başka bişey istemiyorum ev olunca herşey kolaylaşıyor eşya desen zamanla alınır ama ev herşeyden önemli rabbim herkese nasip etsin...bu arada şimdiki ev eşyalarıda kocaman ya bir koltuk yapıyorlar dünya kadar yer kaplıo 2 li yada 3 lü koltuklar...vitrin evet çok gereksiz ben sevemedim vitrini sadece allah izin verirse ev olursa niş yaptıracağım orayada dekor amaçlı süsler koyucam inşallah...

niş bu şekilde oluyor bayanlar bilmeyenlere göstermek amaçlı resim ekledim...

http://www.gunlukreklam.com/resimler/280120121217073986kam6.jpg

Son düzenleme:
canım teşekkür ederim duaların için inşallah tatlım başka bişey istemiyorum ev olunca herşey kolaylaşıyor eşya desen zamanla alınır ama ev herşeyden önemli rabbim herkese nasip etsin...bu arada şimdiki ev eşyalarıda kocaman ya bir koltuk yapıyorlar dünya kadar yer kaplıo 2 li yada 3 lü koltuklar...vitrin evet çok gereksiz ben sevemedim vitrini sadece allah izin verirse ev olursa niş yaptıracağım orayada dekor amaçlı süsler koyucam inşallah...

niş bu şekilde oluyor bayanlar bilmeyenlere göstermek amaçlı resim ekledim...

http://www.gunlukreklam.com/resimler/280120121217073986kam6.jpg

canım ev olunca herşey hallour inşallah:34:

aaa bak bu niş olayı süper:34: çok değişik bir hava veriyor eve

Back
X