2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun
senide aramız da görmekten çok mutlu olduk paylaşımlarımız süper burada sende katıl

güzel gelin adayları ve nişanlanacak bayanlar hepinize iyi günler diliyorum ben davetiye dağıtmaya gidiyorum...geldiğimde görüşmek üzere inşallah

canım işin rast gitsin inşallah

kız Lovelady sordu ben değil akıllım

afiyet olsun kuzummmm

Çok mu yedim ne
ohhh afiyet olsun kuzum...bende şimdi yicem güzeller...

canlar hepinize afiyet olsun bende fazla kaçırdım galiba

cimcimem ne güzelde anlattın

ay utandım

ayyy kuzuuuu heyecanlandırdın gerçekten bein yaa evlenmek üzereyim anneee ben ne yapıcam şimdi:123::123::123:

heyecanlan tabi

canlarım yaaa çokk teşekkür ederim..harikasınız......sanıırm yavaş yavaş başarıyorum...

rica ederiz canım

annem aradı perdeciler gelmiş salonuma ip perdeyı getirmişler,yemek odamda bugun geliyo ohh değmeyin keyfime kızlar

bıde bana bılgıgınız oynak kın gecesı sarkısı ısımlerı yazarmısınız daha ben hiç cd doldurmadım da

"haftaya evli olmak" sanki başkasıyla konuşuyormuşsun evlenecek kişi ben değilim gibi geliyo hala
maalesef canım çok kötü sürekli hapşırıyo gözlerini zor açıyo gözleri sürekli kaşınıyo

benim evlendiğim gün sen nişanlanıyorsun galiba
ben cildimle ilgili hiç bişi yapmadım şimdiye kadar düğünede yapmam heralde tembelim o konuda

ağzınızın tadı bozulmasın canım bu kadar kızacak ne yaptı nişanlın kayınvaliden çok olumlu davranmış ama neden sevmiyorsun ki

canım nişanda taktıklarını almadılar ama düğünde damat tarafından gelen "DAVETİYELERİ" alacakmış:18:

nasıl yani canım anlamadım

aynen kuzum evde dip köşe oturacak yer kalmadı benim kayınpederim biraz tezcanlı o yüzden herşeyi hemen hallediyoruz biz

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım hazırlıkların ne durumda?

güzel gelin adayları ve nişanlanacak bayanlar hepinize iyi günler diliyorum ben davetiye dağıtmaya gidiyorum...geldiğimde görüşmek üzere inşallah

görüşürüz canım

inşş geçer canım dualarımız sizinle

Allah razı olsun canım çok sağol

ohhh hadi iyisin, yemek odanda geliyor perdelerde tamam.

ben doldurdum canım, usb belleğimde bakım hemen yazıcam sana

canım çok geçmiş olsun ilaç falan kulanıyordur değil mi? benimde bir hapım var birde spreym var yanımda taşıyorum sürekli

yok canım ilaç kullanmıyor etkili bi ilacı yok çünkü polenler yapıyo polenler tamamen gidene kadar da sürüyo geçen bahar arştırıp bi ilaç almıştım ona ama faydasını görmedi

ağzınızın tadı bozulmasın canım bu kadar kızacak ne yaptı nişanlın kayınvaliden çok olumlu davranmış ama neden sevmiyorsun ki
canım doğum kontrol yontemı yuzunden benı cok kırdı canım boşver hatasını duzelttı ama yıne de aklıma gelınce uzuluyorum, kayınvalıdem kotu bırı değil ama cok düşüncesiz bizi onlarca borcun latına sokuyor bak şimdi heryere borc kredıye brc ev kıra bende dusundukce sevemıyorum elimde değil

ohhh hadi iyisin, yemek odanda geliyor perdelerde tamam.

ben doldurdum canım, usb belleğimde bakım hemen yazıcam sana

bekliyorum tatlım

WeWonTheLove ve diğer canlar

kına için müzik arşivim canlar; bir kaç tane daha ekleme yapıcam

fikir olsun sizlere, isimleri farklı olabilir bazılarını bulabileceğim şekilde düzenlemiştim

slm kızlar nasılsınız bu ara yazıp yazıp kaçıyorum kusura bakmayın ama slm vermeden cıkmak ıstemıyorum.

hersey bıttı derken yıne dun bı ton para harcadım offff yetısemıyorum artık ya.
yatak odama mınık pedallı cop kovası aldım. sonra mutfaktakı kucuk balkonuma koymaya plastık cekmecelı sebzelıklerden aldım.
nısanlıma kaprı kendıme yazlık pıjama takımı mutfak havlusu corap vs derken yıne bıttı gıttı paracıklarım.
bu arada yarın perdelerım takılıyo cok buyuk merak ıcındeyım. beyaz esyalarımı da baglattık.
bu hafta sonu fotografcı dawetıye ve avıze ısını halledıcez.
bu arada ceyızımı almalarına cok az kaldı ıyıce beynım karıstı
dun butun gece uykumda ceyızlerımle ugrastım.
buarada trendyoldan elbıse almıstım bı kac gun once gelmıs bıle cok sasırdım valla
sızler neler yapıyosunuz bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…