- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.381
bende... mayıs da evleniyorum :)
hayırlı olsun tatlım güle güle güzel günlerde kullanın eşinle :123:selam kızlarrrr.
aldıklarımın resmi yok en iyisi yaziyim.
-günlük yemek takımım- 130 tl ( kütahya porselenin 24 parça takımlarından 2 adet alıp 12 kişilik yaptım.kare yokru yuvarlak aldım.eğer güzel kare model gelirse değiştiririm daha sonra.ama gelmezse bunlarda çok şeker kırmızı desenli falan)
-günlük çkb seti - 120 tl (12 kaşık,12 çatal,12 bıçak,12 tatlı kaşığı,24 çay kaşığı,8 parça servis seti işte kepçesi kevgiri kaşığı küreği herşeyi var,1 büyük maşa,1 küp şeker maşası,12 çay altlığı)
-teflon seti - 110 ( 1 balık tavası,3 boy normal tava,1 minicik pilav tavası azlıkken kullanmaya,1 büyük pilav tavası hem kalabalık misafire pilav yapmaya,hemde yemek de yapılabilir derinliği uygun herşeye.markaları papillia.annem 3-4 senedir kullanıyo bişi olmadı dikkatli kullanırsam bişey olmaz beni bi süre idare ederler.bunlar bozulunca daha iyisini alırım durumum toparlanmış olur allahın izniyle.hee hepsi kırmızııı)
-6'lı kahvaltı tabağı ve kahvaltılıkları - 40 tl ( 3 siyah,3 kırmızı kare servis tabağı,10 tane küçük şekilli kaseleri zeytinlikleri vs.azlık kahvaltılar için aldım.aşkımla ben kullanırız.6 kişiden fazla kahvaltıya misafir gelirse günlük takımımın büyük tabaklarını kullancam )
-bıçak seti - kaça geldi bilmiyorum sanırım 20 tl bişeydi.içinde makası ve 5 boy bıçağı var.2 de ayrıdan peynir bıçağı almıştım.yeterde artar bile.
-paşabahçe 6 lı üçgen kahvaltılık (10 tl ) - ( kalabalık kahvaltılarda yemek takımımın servizlerini kullanırken diğer aldıgım renkliler uymaz diye böyle 6 lı cam aldım)
-kesme taktası
-tahta kaşık
-3lü minicik narlar ( hepsini biyerden aldıgım için bedavaya geldi ama çok küçükler.en büyüğü zıplayan plastik topları vardı eskiden.onlar kadar.en küçüğü ceviz kadarçok şekerler )
-dikdörtgen çay tepsisi :))
-yumurta fırçası
-kurabiye kalıpları
-krema pompası seti
-anneme süzgeç ve zeytinlk aldım.
dün bütün bunlara tam 450 tl harcadım.
erken gelin olacaklardan biri daha
Saol canımmm benim hepimiz mutlulukla sağlıkla kullanalım cicişlerimizi
erken gelin olacaklardan biri daha
a101 den aldım kahvaltılığı bugun
Keşke Benim De Mayıs Olsaydı
selam kızlarrrr.
aldıklarımın resmi yok en iyisi yaziyim.
-günlük yemek takımım- 130 tl ( kütahya porselenin 24 parça takımlarından 2 adet alıp 12 kişilik yaptım.kare yokru yuvarlak aldım.eğer güzel kare model gelirse değiştiririm daha sonra.ama gelmezse bunlarda çok şeker kırmızı desenli falan)
-günlük çkb seti - 120 tl (12 kaşık,12 çatal,12 bıçak,12 tatlı kaşığı,24 çay kaşığı,8 parça servis seti işte kepçesi kevgiri kaşığı küreği herşeyi var,1 büyük maşa,1 küp şeker maşası,12 çay altlığı)
-teflon seti - 110 ( 1 balık tavası,3 boy normal tava,1 minicik pilav tavası azlıkken kullanmaya,1 büyük pilav tavası hem kalabalık misafire pilav yapmaya,hemde yemek de yapılabilir derinliği uygun herşeye.markaları papillia.annem 3-4 senedir kullanıyo bişi olmadı dikkatli kullanırsam bişey olmaz beni bi süre idare ederler.bunlar bozulunca daha iyisini alırım durumum toparlanmış olur allahın izniyle.hee hepsi kırmızııı)
-6'lı kahvaltı tabağı ve kahvaltılıkları - 40 tl ( 3 siyah,3 kırmızı kare servis tabağı,10 tane küçük şekilli kaseleri zeytinlikleri vs.azlık kahvaltılar için aldım.aşkımla ben kullanırız.6 kişiden fazla kahvaltıya misafir gelirse günlük takımımın büyük tabaklarını kullancam )
-bıçak seti - kaça geldi bilmiyorum sanırım 20 tl bişeydi.içinde makası ve 5 boy bıçağı var.2 de ayrıdan peynir bıçağı almıştım.yeterde artar bile.
-paşabahçe 6 lı üçgen kahvaltılık (10 tl ) - ( kalabalık kahvaltılarda yemek takımımın servizlerini kullanırken diğer aldıgım renkliler uymaz diye böyle 6 lı cam aldım)
-kesme taktası
-tahta kaşık
-3lü minicik narlar ( hepsini biyerden aldıgım için bedavaya geldi ama çok küçükler.en büyüğü zıplayan plastik topları vardı eskiden.onlar kadar.en küçüğü ceviz kadarçok şekerler )
-dikdörtgen çay tepsisi :))
-yumurta fırçası
-kurabiye kalıpları
-krema pompası seti
-anneme süzgeç ve zeytinlk aldım.
dün bütün bunlara tam 450 tl harcadım.
senin ne zaman?
pardon ben burda yeniyim de o yüzden alışmaya çalışıyorum sanırım agustos diye belirtmişsin sonradan gördüm:)
Hoşgeldin canım...Çok az kalmıl düğününe ne güzel :)
28 ekim :18::18::18:
bu aşağıdaki cetvele bakıp söyledim tarihi ama yine olmadı kusura bakmayın acemilik:))
28 ekim de göz açıp kapayıncaya kadar gelir zaman o kadar çabuk geçiyo ki...gerçekten zaten şimdiden heyecan koşturmaca başlamıştır son 1-2 ayı hiç anlayamıyorsun zaten telaş içinde geçiyo...
Yaaaa ilk sayfaya bizide eklesinler lütfennnn....Düğün tarihlerimiz yazsın karıştırıyoruz birbirimizi.
ben girdim gireli söylüyorum ama yazan yok
YAAAA eklesinler ama olmuyor böleeeeee....
ekimde nişanlandım 5 ay oldu diyelim artık...tam 7. ayı doldurduğumda da ewlenmiş oluyorum ama öncesi çok uzun 8 sene flört ettik...sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?