2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlarrr böcüğümmm topiğimizin sahibi biraz yogun çalışıyo sürekli giremiyo.siz yeniden yazın tarihleri.ben not alıp ona toplu olareak veririm o da yazar sizleri annaştık mı

hoşbulduk teşekkür ederim :)ewet az kaldı...

hoşgldin canım.. ayy az kalmış ne güzel. hazırlıkla ne durumdaa..

Yaaaa ilk sayfaya bizide eklesinler lütfennnn....Düğün tarihlerimiz yazsın karıştırıyoruz birbirimizi.

evet evet bizi de eklesinler...konu sahibi bal_bocegi nerdesinnn

kızlarrr böcüğümmm topiğimizin sahibi biraz yogun çalışıyo sürekli giremiyo.siz yeniden yazın tarihleri.ben not alıp ona toplu olareak veririm o da yazar sizleri annaştık mı

tamam canım anlaştık, benimki de 9 Eylül

Slmm kızlarrr, geçmişi okuyamadım ama sanırım tarihlerinn yazılmasıı isteniyorrr, hergün girip bakıyorum formaa emyayın bu göree sizz söyleyizz ben eklerimm. Toplu haldee şuan herkess söyleyebilirrr.

Öpüyorum sizi kızlarrrr

ymrzgr - 28 ekim

elfmmmm - 30 ağustos

chnhn - 9 eylül

şimdilik bunlar kuzum.

bi de baktım da benimkide yanlış :)))

12 mayıs oldu kuzum tarihim

Son düzenleme:

YAZ CANIM 28 EKİM
Ay ben Bugu Ne Çok 28 Ekim dedim diyim diyim de gelsin

mervoşş 450 tş ye bir sürü şey almışsın, ağız tadıyla kullanırsınız inşallahh

ya şu heyecan heyecan yazan hangi markaymış, tam benim istediğim renkler ve modeller var
nerden buldun yazarmısın canım:26:

bende... mayıs da evleniyorum :)
hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin

Benimkide 9 EYLÜL tatlım...ekletirsen çok sevinirim..şimdiden teşekkürlerrr...

Son düzenleme:

teşekkür ederim :)))hoş buldukk...

kızlarrrr nasıl heyecanlısınız dimiiii ay ne kadar güzel ay ben ne zaman evlendim 17 nisanda 2 yıl olcak yaaa...........cok cabuk gectiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…