- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.361
bugun benim başım çok ağrıyo
akraba mı oluyoruz yoksa, nereli
selam kızlarrrr.
aldıklarımın resmi yok en iyisi yaziyim.
-günlük yemek takımım- 130 tl ( kütahya porselenin 24 parça takımlarından 2 adet alıp 12 kişilik yaptım.kare yokru yuvarlak aldım.eğer güzel kare model gelirse değiştiririm daha sonra.ama gelmezse bunlarda çok şeker kırmızı desenli falan)
-günlük çkb seti - 120 tl (12 kaşık,12 çatal,12 bıçak,12 tatlı kaşığı,24 çay kaşığı,8 parça servis seti işte kepçesi kevgiri kaşığı küreği herşeyi var,1 büyük maşa,1 küp şeker maşası,12 çay altlığı)
-teflon seti - 110 ( 1 balık tavası,3 boy normal tava,1 minicik pilav tavası azlıkken kullanmaya,1 büyük pilav tavası hem kalabalık misafire pilav yapmaya,hemde yemek de yapılabilir derinliği uygun herşeye.markaları papillia.annem 3-4 senedir kullanıyo bişi olmadı dikkatli kullanırsam bişey olmaz beni bi süre idare ederler.bunlar bozulunca daha iyisini alırım durumum toparlanmış olur allahın izniyle.hee hepsi kırmızııı)
-6'lı kahvaltı tabağı ve kahvaltılıkları - 40 tl ( 3 siyah,3 kırmızı kare servis tabağı,10 tane küçük şekilli kaseleri zeytinlikleri vs.azlık kahvaltılar için aldım.aşkımla ben kullanırız.6 kişiden fazla kahvaltıya misafir gelirse günlük takımımın büyük tabaklarını kullancam )
-bıçak seti - kaça geldi bilmiyorum sanırım 20 tl bişeydi.içinde makası ve 5 boy bıçağı var.2 de ayrıdan peynir bıçağı almıştım.yeterde artar bile.
-paşabahçe 6 lı üçgen kahvaltılık (10 tl ) - ( kalabalık kahvaltılarda yemek takımımın servizlerini kullanırken diğer aldıgım renkliler uymaz diye böyle 6 lı cam aldım)
-kesme taktası
-tahta kaşık
-3lü minicik narlar ( hepsini biyerden aldıgım için bedavaya geldi ama çok küçükler.en büyüğü zıplayan plastik topları vardı eskiden.onlar kadar.en küçüğü ceviz kadarçok şekerler )
-dikdörtgen çay tepsisi :))
-yumurta fırçası
-kurabiye kalıpları
-krema pompası seti
-anneme süzgeç ve zeytinlk aldım.
dün bütün bunlara tam 450 tl harcadım.
bursalı tatlım senınkı
bende bugun kampanyalı mobilya araştırdım kızlar sizinle onu paylaşayımEki Görüntüle 363129 Eki Görüntüle 363128 Eki Görüntüle 363130 Eki Görüntüle 363131 Eki Görüntüle 363132 Eki Görüntüle 363133
canıımmm güzellermiş.. hele beyaz mobilyaya baylıyorum..yatak odam salonum hep beyaz istiyorum... burdakilerde güzelmiş.. eğer evime geçersem mobilyalarımı yaptırmak istiyorum zaten mobilyacıda...
bende bugun kampanyalı mobilya araştırdım kızlar sizinle onu paylaşayımEki Görüntüle 363129 Eki Görüntüle 363128 Eki Görüntüle 363130 Eki Görüntüle 363131 Eki Görüntüle 363132 Eki Görüntüle 363133
Benimde mobilyalarım bembeyaz olana benziyor. Salon koltuk takımımda sondaki mavi yastıklıa benziyor. bembeyaz salonum olcak :)
sorma gitti vallagüle güle kullan canım hepsini...anam gitti 450 tl gitti
evet canım aldım çok şükür.en azından beni baya idare ederlermerveeeeeeeeeee aldıkların çok iyi yaa... bisürü şey almışsın canım.. hele tencere takımlarınıda gayt iyi fiyata almışsın.. offff bu ayda ben alcam baya baya şeyler.. güle güle kullan canımmm .. neşeli aşk doluu günlerde kullan inşallah
bende beyaz istiyorum bembeyazzzz
bu arada kızlar düğün çıkış şarkısını da buldum
aldınız mı canım mobilya yı
sorma gitti vallaama eksklerim kalmadı gibi bişey.yani diğerleri artık olmasada olur dediklerim.ıvır zıvır yani.hoş onlarıda bi hesapladım 300 ü buluyo
evet canım aldım çok şükür.en azından beni baya idare ederler
ney kız şarkı
Aldık tatlım...salonum bembeyaz...oturma odam spor ama rengi belli değil. hoş nisan ayında yeni modeller gelcekmiş belki değiştirebilirim
İyi Günlerde Kullanın Canım Mutlulukla Huzurla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?