- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.461
zabıt katibiyim canım
bende öleydim ama şuan da o kadar Türkçe katili var ki üzülüyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyy çok komik bişey oldu içimin yağları eridiiiiiiiiiii
nişanlımın aptal teyze kızının face şifresini buldum
yaaa çok basit bişey girer bu salağın aklına zor bişi gelmez dedim aynende öyleymiş
belki ayıp yaptıgım ama hırsımı aldım onu zaman tüneline geçirdim şok olcak anlam veremicek asla aklına da gelmicekfacesinde ruh gesiyo şşşşşştttt aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaa
İnanmıyorumm Oh Olsunnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
yaaa çok basit bişey girer bu salağın aklına zor bişi gelmez dedim aynende öyleymiş
belki ayıp yaptıgım ama hırsımı aldım onu zaman tüneline geçirdim şok olcak anlam veremicek asla aklına da gelmicekfacesinde ruh gesiyo şşşşşştttt aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kırklareli canımhangi şehirdesin ben özel dershane olduğu için 7 de çıkıyorum malesef
ayhhh evet bende türkçhemizhin yanhlışh kullanılmasına gıcık oluyorum
böyle yazıyolarya kuzum çok kızıyorum ilk cümle örnekti yanlış anlama sevmem o tarz konuşanları.millet olarak dilimize sahip çıkmıyoruz
Allahııımm ruh ikizimi buldum sankiiii
Kırklareli canım
meslek icabı biz de güzel yazarızgerçi bu işi yapmadığım zamanlarda da farklı değildim.
ayyyy anlamsızca sırıtıyorum ve sabahtan beri ilk defa neşem yerine geldi oh oldu vallaona küçük oyunlar oynicam deli olsun değiştirir şifresini zaten bi süre sonra yoksa önce ben mi değiştirsem
yok acırım o kadar gaddar olmim dimi
yok yok bende heveslendim bidaha evvlencem koçişmlleee
bereket bereket
balböceğimyaa beni de 12/12/12 diye yazarmısın. 9 aydan düşüyoruz yavaş yavaş ama inşallah daha da erkene gelir. belli olmadığı için kendimce ben böyle bi takvim yaptım
Hayırlısyla atlatsaydık düğünleri kızlar hepmze mutlulklar.....
Kızlarr hepinizii ekledimmmm, yalnızz topiğee uğramayanlarrr silinirr bilginizz olsunn,
Sizii kocaman öpüyorumm, kadınlarr gününüzz kutluu olsunn, hayırlı akşamlarrrrr
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
değiştir deli olsunn biraz bi kaç gün sanada sataşamaz nişanlınada oh olsun iyi olmuş
ayyyy anlamsızca sırıtıyorum ve sabahtan beri ilk defa neşem yerine geldi oh oldu vallaona küçük oyunlar oynicam deli olsun değiştirir şifresini zaten bi süre sonra yoksa önce ben mi değiştirsem
yok acırım o kadar gaddar olmim dimi
öyle profil resmine bakıp duruyodum koca burunlu bilmem ne diye hakaret ediyodum içimden.sonra dedimki bu zor şifre koysa bulamazki salak kolaydır kesin dedim ilk deneme tuttu
o zaman sizide tekrar evlendirelim 2012 de
bereket bereket
9 Eylül..hemde ne bereket
güzel bir tarih, bizde belki 12.12.12 yaparız dedik ama daha bekleyemeyiz ayolll
atlatacağız inşallah. hoşgeldin. senin ne zaman?
alemsin emyaynereden de geldi aklına
yok yok şifre değiştirmeebak bakalım ne haltlar karıştırıyorr
merveeeeeeeeeeeeeee akşam akşam süper geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahahahahahahhaha süpersin yaaa ohhh olsun yaaaaa ohh işte.... biizm gibi gelincklerle uğraşmasınlar.. şifreyi değiştirmee.. arad gir bak daha iyi
ewt bencede değiştirme neler yapck sana koz olur
9 Eylül..hemde ne bereket
güzel bir tarih, bizde belki 12.12.12 yaparız dedik ama daha bekleyemeyiz ayolll
benim oldugumu anlamaz kio g.z nin kuş kadar aklı olsa 1-2-3-4-5-6-7-8-9 diye şifre koymazdı salak
canım koymadık biz tarihi. ben uydurdum öyle. hani yokya tarih. çookk uzak bi tarih olarak bunu yazdımbiz de bekleyemiyoruz zaten töbe töbee yani beklemek istemiyoruz
hahaayyyy gülüyorum ben de seninle kuzum, bu ne yaaa. bunlardan var mı halaaa
evet kızlar değiştirmicem.bakalım neler yazıyo nişanlıma.nişanlım siliyo ben görmiyim diye.ama ondan görcem artık
bi insan benim gibi yırtık biriyle ugraşacak,beni basına bela alacak kadar salaksa bu şifreyi koyacak kadar da salaktır
bizde bekeyemiyoz kız7 gün sonra onun yanındayım
ewt değiştirme neler yapıyo gözlemle o zatne değiştirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?