2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende öleydim ama şuan da o kadar Türkçe katili var ki üzülüyorum

ayhhh evet bende türkçhemizhin yanhlışh kullanılmasına gıcık oluyorum
böyle yazıyolarya kuzum çok kızıyorum ilk cümle örnekti yanlış anlama sevmem o tarz konuşanları.millet olarak dilimize sahip çıkmıyoruz

İnanmıyorumm Oh Olsunnnn

Allahııımm ruh ikizimi buldum sankiiii
hangi şehirdesin ben özel dershane olduğu için 7 de çıkıyorum malesef
Kırklareli canım

meslek icabı biz de güzel yazarız gerçi bu işi yapmadığım zamanlarda da farklı değildim.

Allahııımm ruh ikizimi buldum sankiiii

Kırklareli canım

meslek icabı biz de güzel yazarız gerçi bu işi yapmadığım zamanlarda da farklı değildim.

yaa bazen sevmiyorum bu huyumu ama intikam hırsı içimi kemiriyo hırsımı almadıgım zaman elim titrer asabi biriyim.şu anda kahkaha atıyorum valla o kadar mutlu oldum yaşasın kötülük kendimi selenadaki hades gibi hissettim

değiştir deli olsunn biraz bi kaç gün sanada sataşamaz nişanlınada oh olsun iyi olmuş

yok yok bende heveslendim bidaha evvlencem koçişmlleee

o zaman sizide tekrar evlendirelim 2012 de

9 Eylül..hemde ne bereket

balböceğimyaa beni de 12/12/12 diye yazarmısın. 9 aydan düşüyoruz yavaş yavaş ama inşallah daha da erkene gelir. belli olmadığı için kendimce ben böyle bi takvim yaptım

güzel bir tarih, bizde belki 12.12.12 yaparız dedik ama daha bekleyemeyiz ayolll

Hayırlısyla atlatsaydık düğünleri kızlar hepmze mutlulklar.....

atlatacağız inşallah. hoşgeldin. senin ne zaman?

teşekkürler emeğine sağlık...

alemsin emyay nereden de geldi aklına

Son düzenleme:

yok yok şifre değiştirmee bak bakalım ne haltlar karıştırıyorr

öyle profil resmine bakıp duruyodum koca burunlu bilmem ne diye hakaret ediyodum içimden.sonra dedimki bu zor şifre koysa bulamazki salak kolaydır kesin dedim ilk deneme tuttu

merveeeeeeeeeeeeeee akşam akşam süper geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahahahahahahhaha süpersin yaaa ohhh olsun yaaaaa ohh işte.... biizm gibi gelincklerle uğraşmasınlar.. şifreyi değiştirmee.. arad gir bak daha iyi

ayyyyyy çok keyiflendim anlatamam ağzımı toplayamıyorum zaman tüneli iyi oldu bir tıkta geçiliyo daha çıkılamıyo deli olsun gebersin çocukjları oyun oynamak için giriyo arada onlar sanarrrr

9 Eylül..hemde ne bereket

güzel bir tarih, bizde belki 12.12.12 yaparız dedik ama daha bekleyemeyiz ayolll

canım koymadık biz tarihi. ben uydurdum öyle. hani yokya tarih. çookk uzak bi tarih olarak bunu yazdım biz de bekleyemiyoruz zaten töbe töbee yani beklemek istemiyoruz

benim oldugumu anlamaz ki o g.z nin kuş kadar aklı olsa 1-2-3-4-5-6-7-8-9 diye şifre koymazdı salak

hahaayyyy gülüyorum ben de seninle kuzum, bu ne yaaa. bunlardan var mı halaaa

bi insan benim gibi yırtık biriyle ugraşacak,beni basına bela alacak kadar salaksa bu şifreyi koyacak kadar da salaktır

bizde bekeyemiyoz kız 7 gün sonra onun yanındayım

Son düzenleme:
bi insan benim gibi yırtık biriyle ugraşacak,beni basına bela alacak kadar salaksa bu şifreyi koyacak kadar da salaktır

bizde bekeyemiyoz kız 7 gün sonra onun yanındayım

değiştirme sakın, arada kiminle ne konuşuyo bak. sonra bi yerde görünce sanki başka bişey anlatıyomuşsun gibi o muhabbete gir aptala sarsın iyice
off canım offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…