2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım çok teşekkür ederim iş yerimde açmıyor malesef ama eve gidince mutlaka inceleyeceğim, kocişe de göstereyim .. anaa nerden çıktı bu ya, alıştım sizden herhalde kociş dedim

aynı gün 3 gelin mi var amann yarebbiiimmmmmmmm

bereket bereket

balböceğimyaa beni de 12/12/12 diye yazarmısın. 9 aydan düşüyoruz yavaş yavaş ama inşallah daha da erkene gelir. belli olmadığı için kendimce ben böyle bi takvim yaptım

hehehe Nişan Oldumu Senin Naptınız

tuğçenin iş yeri kadınlar günü dolayısıyla onları geziye götürdü

Ne Güzel Sen Çıkmadın Mesai Kaçta Bitiyodu

Son düzenleme:
Kızlarr hepinizii ekledimmmm, yalnızz topiğee uğramayanlarrr silinirr bilginizz olsunn,

Sizii kocaman öpüyorumm, kadınlarr gününüzz kutluu olsunn, hayırlı akşamlarrrrr

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

İyi Akşamlar Baya Uğrak Yerimiz Oldu Balböceğiiii :126::126::126::124::124::124::124::119::119::119:

teşekkür ederiz iyi akşamlarr hepimizin kadınlar günün kutlu olsunn

hehehe Nişan Oldumu Senin Naptınız

Ne Güzel Sen Çıkmadın Mesai Kaçta Bitiyodu

bunları bana mı dedin canım, üzerime aldım eevet nişanlıyım ben 24/12/2011 tarihi itibari ile..
ve mesaim 17:30 bitiyor. amaa 18 de olabiliyor, 19 da.... :18:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyy çok komik bişey oldu içimin yağları eridiiiiiiiiiii
nişanlımın aptal teyze kızının face şifresini buldum
yaaa çok basit bişey girer bu salağın aklına zor bişi gelmez dedim aynende öyleymiş
belki ayıp yaptıgım ama hırsımı aldım onu zaman tüneline geçirdim şok olcak anlam veremicek asla aklına da gelmicek facesinde ruh gesiyo şşşşşştttt aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…