2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
değiştirme sakın, arada kiminle ne konuşuyo bak. sonra bi yerde görünce sanki başka bişey anlatıyomuşsun gibi o muhabbete gir aptala sarsın iyice
off canım offf

mesela birine kız ayarlıyo.onu gördüm.ona çarpcam lafı aa sen ona kız ayarlıyomuşsun sen nerden biliyosun dicek bilirim ben derim böyle olur
ayyy çok heycanlı çok sevdim bu işi çookkk

mesela birine kız ayarlıyo.onu gördüm.ona çarpcam lafı aa sen ona kız ayarlıyomuşsun sen nerden biliyosun dicek bilirim ben derim böyle olur

deliriceeekk
kızlar ben kaçtım, hadi iyi akşamlar. telefon çalmadan kaçmam lazım yakalanırsam yanarım bi daha kal iş yap zoor
öptüm hepinizi

ayyyyyyyyy bu teyze kızı az değil haaaaa

AYYYYYY akşam akşam ne güldüm ne güldüm süper olmuş canım yaaa..müstahak bu ona...Merve süpersin tam gaz devam valla

Mervemmm Güle güle kullan
hepsini çok iyi fiyata almışsın

Narları da unutmamışsın almışsın
Fikrimi beğendiğin için teşekkür ederim
Bende alcam onlardan çok tatlı oluyolar

Günaydınn kızlarrrr, :103::103:

Sabah sabah henüzz işim yokken bi uğrıytım dedim ama kimsecikler yok,

Mervemm geçmişe yani bakabildimm, 450liraya ne çok şey almışsın maşallah hepside gerekli olmazsa olmazşeylerr güle gülee kullan balım, teyze kızınaa yaptığın şeyde aslında doğru deil ama hak etmiş fazlasıylaa hırsını almış olmalısınn se az değilsin heee

Kendim ne aşamadayım azcık bahsediym, çeyizim bitti am yine bişiler çıkıyoo yaaa asabım bolzuluyooo gözüm kalıyoo
Gelinlik, davetiye ve nikah şekeri bakıyorum bu ara.
Ev içinde perde halı bakıyorum aradaa gözümde bitmiş halini canlandırmaak harikaa oluyoo, allah içine girip oturmayıdaa nasip etsinnn.

Amin tatlım...hepimiz evlerimize oturalım inş... Çeyizde eksik bitmiyorki..ıncık cıncık herşey gerekiyor.

günaydın :) çeyizler hiç bitmez ,önceden alırız yenileri çıkar ,gözümüz kalıyor tabi haliyle ama alınmış alınmıştır diyoruz napalım. benim nişanlım şey demişti : bırak birkaç bir şey eksik kalsın onları da beraber hallederiz evlenince. evliliğin tadı nasıl çıkacak sonra:44::44:
aslında doğru diyor diye düşündüm.evlenene kadar ürünler değişiyor zevkler değişiyor başka şeyler istiyoruz alamıyoruz. hem beraber almanın zevki bambaşka..

Amin tatlım...hepimiz evlerimize oturalım inş... Çeyizde eksik bitmiyorki..ıncık cıncık herşey gerekiyor.

Evt aynen öylee bidee şimdi yeni şeyler görüncee onlarıda almak istiyorum, eskileri annem veriyorum vss. Neyseki 3 ay var ondan sonraa artık eve çöpp almam

Aynen öylee cnm, bende bıraktım kendimi bu araa öncelikleri şuan eve değilde düğün hazırlıklarına vericem, almak istediklerimide artık düğün aynı içinde alırım diyorum.

günaydın kızlarrrrrrr
acayip keyifliyim bugünnn
böcüğümmm evet canım büyük alışveriş bitti.ıvır zıvırımı gidince ordan alcam.
halı tül anneme ait.çok şükür.zor oldu ama bitti gibi gibi
tuğçemmmmm canımmm narlar çok tatlı görmen lazım.bunlar minnacık ama o büyüklertinden de alcam kesin.
eğlenmene sevindim kuzummm.

günaydın gelincikler allah mutluluklarınızı daim etsin inşallah banada dua edin

Rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin kuzum
Hakediyorun..
Güle güle kullan her bir parçayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…