- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.481
değiştirme sakın, arada kiminle ne konuşuyo bak. sonra bi yerde görünce sanki başka bişey anlatıyomuşsun gibi o muhabbete gir aptala sarsın iyice
off canım offf
mesela birine kız ayarlıyo.onu gördüm.ona çarpcam lafı aa sen ona kız ayarlıyomuşsun sen nerden biliyosun dicek bilirim ben derimböyle olur
ayyy çok heycanlı çok sevdim bu işi çookkk
mesela birine kız ayarlıyo.onu gördüm.ona çarpcam lafı aa sen ona kız ayarlıyomuşsun sen nerden biliyosun dicek bilirim ben derimböyle olur
ayyy çok heycanlı çok sevdim bu işi çookkk
deliriceeekk
kızlar ben kaçtım, hadi iyi akşamlar. telefon çalmadan kaçmam lazım yakalanırsam yanarım bi daha kal iş yap zoor
öptüm hepinizi
kızlarrr bende kaçıyorum iyi aksamlar görüşmek üzere
deliriceeekk
kızlar ben kaçtım, hadi iyi akşamlar. telefon çalmadan kaçmam lazım yakalanırsam yanarım bi daha kal iş yap zoor
öptüm hepinizi
kızlarrr bende kaçıyorum iyi aksamlar görüşmek üzere
Kızlar Çeyiz Topiği Açtım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyy çok komik bişey oldu içimin yağları eridiiiiiiiiiii
nişanlımın aptal teyze kızının face şifresini buldum
yaaa çok basit bişey girer bu salağın aklına zor bişi gelmez dedim aynende öyleymiş
belki ayıp yaptıgım ama hırsımı aldım onu zaman tüneline geçirdim şok olcak anlam veremicek asla aklına da gelmicekfacesinde ruh gesiyo şşşşşştttt aramızdaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlarrrr.
aldıklarımın resmi yok en iyisi yaziyim.
-günlük yemek takımım- 130 tl ( kütahya porselenin 24 parça takımlarından 2 adet alıp 12 kişilik yaptım.kare yokru yuvarlak aldım.eğer güzel kare model gelirse değiştiririm daha sonra.ama gelmezse bunlarda çok şeker kırmızı desenli falan)
-günlük çkb seti - 120 tl (12 kaşık,12 çatal,12 bıçak,12 tatlı kaşığı,24 çay kaşığı,8 parça servis seti işte kepçesi kevgiri kaşığı küreği herşeyi var,1 büyük maşa,1 küp şeker maşası,12 çay altlığı)
-teflon seti - 110 ( 1 balık tavası,3 boy normal tava,1 minicik pilav tavası azlıkken kullanmaya,1 büyük pilav tavası hem kalabalık misafire pilav yapmaya,hemde yemek de yapılabilir derinliği uygun herşeye.markaları papillia.annem 3-4 senedir kullanıyo bişi olmadı dikkatli kullanırsam bişey olmaz beni bi süre idare ederler.bunlar bozulunca daha iyisini alırım durumum toparlanmış olur allahın izniyle.hee hepsi kırmızııı)
-6'lı kahvaltı tabağı ve kahvaltılıkları - 40 tl ( 3 siyah,3 kırmızı kare servis tabağı,10 tane küçük şekilli kaseleri zeytinlikleri vs.azlık kahvaltılar için aldım.aşkımla ben kullanırız.6 kişiden fazla kahvaltıya misafir gelirse günlük takımımın büyük tabaklarını kullancam )
-bıçak seti - kaça geldi bilmiyorum sanırım 20 tl bişeydi.içinde makası ve 5 boy bıçağı var.2 de ayrıdan peynir bıçağı almıştım.yeterde artar bile.
-paşabahçe 6 lı üçgen kahvaltılık (10 tl ) - ( kalabalık kahvaltılarda yemek takımımın servizlerini kullanırken diğer aldıgım renkliler uymaz diye böyle 6 lı cam aldım)
-kesme taktası
-tahta kaşık
-3lü minicik narlar ( hepsini biyerden aldıgım için bedavaya geldi ama çok küçükler.en büyüğü zıplayan plastik topları vardı eskiden.onlar kadar.en küçüğü ceviz kadarçok şekerler )
-dikdörtgen çay tepsisi :))
-yumurta fırçası
-kurabiye kalıpları
-krema pompası seti
-anneme süzgeç ve zeytinlk aldım.
dün bütün bunlara tam 450 tl harcadım.
Günaydınn kızlarrrr, :103::103:
Sabah sabah henüzz işim yokken bi uğrıytım dedim ama kimsecikler yok,
Mervemm geçmişe yani bakabildimm, 450liraya ne çok şey almışsın maşallah hepside gerekli olmazsa olmazşeylerr güle gülee kullan balım, teyze kızınaa yaptığın şeyde aslında doğru deil ama hak etmiş fazlasıylaa hırsını almış olmalısınn se az değilsin heee
Kendim ne aşamadayım azcık bahsediym, çeyizim bitti am yine bişiler çıkıyoo yaaa asabım bolzuluyooo gözüm kalıyoo
Gelinlik, davetiye ve nikah şekeri bakıyorum bu ara.
Ev içinde perde halı bakıyorum aradaa gözümde bitmiş halini canlandırmaak harikaa oluyoo, allah içine girip oturmayıdaa nasip etsinnn.
Günaydınnn kızlar..Tuğçem hoşgeldin...Nasıldı dün bakalım?
Günaydınn kızlarrrr, :103::103:
Sabah sabah henüzz işim yokken bi uğrıytım dedim ama kimsecikler yok,
Mervemm geçmişe yani bakabildimm, 450liraya ne çok şey almışsın maşallah hepside gerekli olmazsa olmazşeylerr güle gülee kullan balım, teyze kızınaa yaptığın şeyde aslında doğru deil ama hak etmiş fazlasıylaa hırsını almış olmalısınn se az değilsin heee
Kendim ne aşamadayım azcık bahsediym, çeyizim bitti am yine bişiler çıkıyoo yaaa asabım bolzuluyooo gözüm kalıyoo
Gelinlik, davetiye ve nikah şekeri bakıyorum bu ara.
Ev içinde perde halı bakıyorum aradaa gözümde bitmiş halini canlandırmaak harikaa oluyoo, allah içine girip oturmayıdaa nasip etsinnn.
Amin tatlım...hepimiz evlerimize oturalım inş... Çeyizde eksik bitmiyorki..ıncık cıncık herşey gerekiyor.
günaydın :) çeyizler hiç bitmez ,önceden alırız yenileri çıkar ,gözümüz kalıyor tabi haliyle ama alınmış alınmıştır diyoruz napalım. benim nişanlım şey demişti : bırak birkaç bir şey eksik kalsın onları da beraber hallederiz evlenince. evliliğin tadı nasıl çıkacak sonra:44::44:
aslında doğru diyor diye düşündüm.evlenene kadar ürünler değişiyor zevkler değişiyor başka şeyler istiyoruz alamıyoruz. hem beraber almanın zevki bambaşka..
günaydın kızlarrrrrrr
acayip keyifliyim bugünnn
böcüğümmm evet canım büyük alışveriş bitti.ıvır zıvırımı gidince ordan alcam.
halı tül anneme ait.çok şükür.zor oldu ama bitti gibi gibi
tuğçemmmmm canımmm narlar çok tatlı görmen lazım.bunlar minnacık ama o büyüklertinden de alcam kesin.
eğlenmene sevindim kuzummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?