2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
esmerlere moru çok yakıştırıyorum, nedense seni hep esmer hayal ettim, simsiyah saçlar falan

Esmerim ama saçlarım simsiyah değil :)

Nişanlım ve ben
Saçım gözüm koyu kahve

Eklentiler

• $205976_2107701465477_1633787644_2117762_2465325_n.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Ayyy evet ta toplansak ne güzel olur..Ben kesin izmire gelcem tatlım. Kayınpederim izmirli. Nişanlımın akrabaları hep orada. İnş seninle görüşebilirim ne güzel olur.

İzmir Narlıderede Teyzem Var Bayılıorum İzmire her yaz ordayım

Ben bir model beğendim tatlım ama nerde bulabilirm bilmiyorum. Bu tarz bir bindallı istiyorum rengi daha farklı olcak ama.

Eki Görüntüle 364109

Bende bu Tİp Bİşey İstiyorum ama sanırım 300 den aşağı Dikmezler bunu

Yaa evet, ben de hosuma giden bi bindalli bulamadim. Muhtemelen kina icin kiyafet diktirip, kina yakilirken yalandan kirmizi tul gibi bi bindalli giyebilirim.

Benim de nisanlim izmirde, ne istesem "ben onu kemeraltindan alirim" diyo :)) gitmistim ben de gecen yaz, misir carsisi gibi bi yerdi. Bu bindalli isi beni bayaa dusunduruyo.

İzmire mi gelin gelceksin?

Bizim burda heryerde var da Konyayı bilmiyorum ki
Eğer düğünden önce gelceksiniz izmire Kemeraltında var

Tatlım düğünden önce gelmemiz sor gibi. Acaba fiyatları konusunda bir bilgin varmı konyada böyle bir model yok. Burada çok değişik olcak bunu giyersem. İzmirde göçmen çok olunca siz alışkınsınız size farklı gelmez bu ama Konyada süper olur. Nişanlımın halasının kızına aldırırım oradan fiyatları ne kadar acaba?

Hiç bilgim yok ilgimi çekmediği için sormadım
Nisandan sonra hazırlıklara başlıcaz ama ondan önce geçersem kemeraltına sorarım fiyatlarını

Gece maviside olur tatlım o bindallının...Esmersin maşllah çok güzelsin her renk yakışır sana. Çok yakışmışınız bu arada

Nişan kıyafetim gece mavisiydi bana mavi yakışıyor ama farklı tercih etmek istiyorum..
Teşekkürler canım

hmm o zaman mor, ya da ne dicem abiyeyide aynı gece mi giyceksin, eğer öyleyse kına kıyafetini pudra tonlarıda seçebilirsin

Abiyeyi ilk giyincem kına zamanı bindallımı giyincem
Pudra renginede beğeniyorum olabilir aslında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…