- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.661
esmerlere moru çok yakıştırıyorum, nedense seni hep esmer hayal ettim, simsiyah saçlar falan
Ayyy evet ta toplansak ne güzel olur..Ben kesin izmire gelcem tatlım. Kayınpederim izmirli. Nişanlımın akrabaları hep orada. İnş seninle görüşebilirim ne güzel olur.
Ben bir model beğendim tatlım ama nerde bulabilirm bilmiyorum. Bu tarz bir bindallı istiyorum rengi daha farklı olcak ama.
Eki Görüntüle 364109
Yaa evet, ben de hosuma giden bi bindalli bulamadim. Muhtemelen kina icin kiyafet diktirip, kina yakilirken yalandan kirmizi tul gibi bi bindalli giyebilirim.
Benim de nisanlim izmirde, ne istesem "ben onu kemeraltindan alirim" diyo :)) gitmistim ben de gecen yaz, misir carsisi gibi bi yerdi. Bu bindalli isi beni bayaa dusunduruyo.
İzmir Narlıderede Teyzem Var Bayılıorum İzmire her yaz ordayım
Bende bu Tİp Bİşey İstiyorum ama sanırım 300 den aşağı Dikmezler bunu
Hayir canim, istanbula damat alicam :)
kesinlikle mor olsun...İşte ama renk de mi mor olsun???
Birde fes takmıcam
Esmerim ama saçlarım simsiyah değil :)
Nişanlım ve ben
Saçım gözüm koyu kahve
Esmerim ama saçlarım simsiyah değil :)
Nişanlım ve ben
Saçım gözüm koyu kahve
kesinlikle mor olsun...
maşallah çok yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin canım..
kesinlikle mor olsun canım çok yakışır
Çok teşekkür ederim
Amin canım
Deneyeceğim inşallah bulabilirim
Hürrem kıyafetleride çok moda bu ara
tuğçe kırmızıda cici olur, yani canlı renklerin çoğu yakışır sana
Bizim burda heryerde var da Konyayı bilmiyorum ki
Eğer düğünden önce gelceksiniz izmire Kemeraltında var
Abiyem Kırmızı olcak ama yaa
Abiyem Kırmızı olcak ama yaa
Tatlım düğünden önce gelmemiz sor gibi. Acaba fiyatları konusunda bir bilgin varmı konyada böyle bir model yok. Burada çok değişik olcak bunu giyersem. İzmirde göçmen çok olunca siz alışkınsınız size farklı gelmez bu ama Konyada süper olur. Nişanlımın halasının kızına aldırırım oradan fiyatları ne kadar acaba?
Gece maviside olur tatlım o bindallının...Esmersin maşllah çok güzelsin her renk yakışır sana. Çok yakışmışınız bu arada
hmm o zaman mor, ya da ne dicem abiyeyide aynı gece mi giyceksin, eğer öyleyse kına kıyafetini pudra tonlarıda seçebilirsin
kızlarrrrrrrrrrrne çok yazışmışsınız yahuuu gevezeler sizi
patronum masamdan kalkmadı giremedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?