- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.681
Esmerim ama saçlarım simsiyah değil :)
Nişanlım ve ben
Saçım gözüm koyu kahve
Tatlım düğünden önce gelmemiz sor gibi. Acaba fiyatları konusunda bir bilgin varmı konyada böyle bir model yok. Burada çok değişik olcak bunu giyersem. İzmirde göçmen çok olunca siz alışkınsınız size farklı gelmez bu ama Konyada süper olur. Nişanlımın halasının kızına aldırırım oradan fiyatları ne kadar acaba?
Maşallah Kız Tgcgny esmer güzeli seni bende senin tam tersin sapsarı saç mavi gözlüyüm
kızlarrrrrrrrrrrne çok yazışmışsınız yahuuu gevezeler sizi
patronum masamdan kalkmadı giremedim ya
canım arkasaşıma sordum şimdi o giymişti en pahalısı 300 Tl diyo
o 230 almış
Boşnak şalvarı diye geçiyormuş
Nisanlim okul icin izmirde zaten, normalde o da istanbulda yasiyodu. Ailelerimiz de alakasiz sehirlerde yasiyolar, o yuzden benimki isin sakasi :) istanbulda yasamaya birlikte karar verdik.
Bu arada o hurrem kiyafetlerini guzel yapan bi yer biliyo musunuz? Cok guzeller ama duzgun diken bi yer bulmak lazim. Bi de pahali midir acaba?
iyiyim canım sen nasılsın ?
senin haziranın kaçında şimdi ? ben 1 yıllık evli olucam demek vay be anasını satıyım ne zaman geçiyor beeee
evliliğe fena alıştımrahatım yerinde çok şükür
Bende iyiyim cnm, koşturmacaa,
Aynı tarihh cnm, ben henüz o moda giremedim ama sanırım son zamanlar artık
iyidir canım benim sen nasılsın ?
Vallahi gelininize de sana da maşallah yine resimlerii paylaş mutlaka.
düğün ne zaman gelinliğe başladınız mı
İşallah canım. allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın işallah.
Nasıl hazırlıklar sende şekerim. Ne durumdasınız.
Cnm düğün 23 haziranda.
Gelinlik bitti sayılır. Geçen sene Aralıkta verdik siparişimizi.
Bizim bi tek kına da dağıtacağımız şeyler kaldı hazırlacak. Birde ev tutulup yerleşecek o kadar.
Kalan herşey halledildi şükür.
Resimleri mutlaka eklerim tatlım.
Neyse ben çok muhabbetinizi bölmeyeyim.
Tatlım konyada bir yerde buldum ben hürren kıyafeti kemeri falan 200 tl dedi çok şıktı. Ama eminim bu yaz her gelin hürrem kıyafeti giycek annemde çok seviyor ama ben Tuğçe az önce ismini söyledi boşnal şalvarı giycem
Leyla ben kacirdim galiba, hangileri bosnak salvari? Guzelse aklimda bulunsun. Bindalli konusunda sifirim cunku
Ayyy tuğçemmm süpersin yaaaa... fiyatlarıda fena değilmiş çok sevindim çok tşk ederim..Akşam hala kızını arayım bakalım rahatsız edeyim
Leyla ben kacirdim galiba, hangileri bosnak salvari? Guzelse aklimda bulunsun. Bindalli konusunda sifirim cunku
Et rahatsız tabi biraz yardımı dokunsun
kızlar ben normal bindallı giyicem ya.yani kına yakılırken gyeceğim için çok da sorun değil.kırmızı,mor yada saks mavisi bindallı giymek istiyorum renkte kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?