2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım arkasaşıma sordum şimdi o giymişti en pahalısı 300 Tl diyo
o 230 almış
Boşnak şalvarı diye geçiyormuş

Son düzenleme:
Nisanlim okul icin izmirde zaten, normalde o da istanbulda yasiyodu. Ailelerimiz de alakasiz sehirlerde yasiyolar, o yuzden benimki isin sakasi :) istanbulda yasamaya birlikte karar verdik.

Bu arada o hurrem kiyafetlerini guzel yapan bi yer biliyo musunuz? Cok guzeller ama duzgun diken bi yer bulmak lazim. Bi de pahali midir acaba?

canım arkasaşıma sordum şimdi o giymişti en pahalısı 300 Tl diyo
o 230 almış
Boşnak şalvarı diye geçiyormuş

Ayyy tuğçemmm süpersin yaaaa... fiyatlarıda fena değilmiş çok sevindim çok tşk ederim..Akşam hala kızını arayım bakalım rahatsız edeyim

Tatlım konyada bir yerde buldum ben hürrem kıyafeti kemeri falan 200 tl dedi çok şıktı. Ama eminim bu yaz her gelin hürrem kıyafeti giycek annemde çok seviyor ama ben Tuğçe az önce ismini söyledi boşnak şalvarı giycem..çok beğeniyorum. Tabi kararım değişmez ise

Son düzenleme:

İşallah canım. allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın işallah.

Nasıl hazırlıklar sende şekerim. Ne durumdasınız.

Ayy siz herşeyi halletmişsinizzz , bende daha pek bişi yok aslında gelinlik en önemlisi hala hazır değil. Kına alışverişi, ev işlerii vss. dahaa çok şey var:26:

Leyla ben kacirdim galiba, hangileri bosnak salvari? Guzelse aklimda bulunsun. Bindalli konusunda sifirim cunku

kızlar ben normal bindallı giyicem ya.yani kına yakılırken gyeceğim için çok da sorun değil.kırmızı,mor yada saks mavisi bindallı giymek istiyorum renkte kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…