2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Leyla kısır dedin canım istedi valla birde turşu çıkaramıyorum aklımdan saatlerdir

Tatlım yarın yada pazar günü yap evde ben hafta sonu hep yaparım. çok severim kısırı..Biraz fazla kaçırdım sanırım. soda içiyorum şimdide. Canın çekmesin ama kuzum keşke konyada olsanda hemen yapıversem size

toplu cevap 8 dk var inşyetişir
gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00
hayırlısı olsun canımm

kızlar hemen hemen herkes burda. bir kaç dakika önce 15 kişiydik. birileri bizi gözetliyorrr .. dikkatttt

Eki Görüntüle 363956

takı seti nişanda takılır canım bizde, düğüne de çıkarken boynumda durur. tekrar veremem taksınlar diye. zaten kendileri almadı,nişanda bilmiyordum ama düğünde aslaböyle bişeye müsade etmem

bu arada ben şimdi 25 in içindeyim. evlenene kadar ne olurum bilmem :26:
nişanlım da 30 un içinde

Takı meselesini açmışınız kızlar ben sözlendiğimde sadece yüzük takıldı ne bilezik neden tek taş gördüm bişi yok bende...Nişanlım okuodu alamadı yazık ama kayınvalidemde hiçbişey yapmadı her zamanki gibi. şimdi düğünde de yapmıcakmış. A ma nişanlım herşeyini alıcam sana hiç üzme kendini diyor. Ne kadar acı bir durum bir bilseniz. Herkez kimse bişib takmadımı diye sorunca hele kan beynime sıçrıyor

Tek yenmiyor ki be canım
Birde hafta sonları Kpss kursuna gidiyorum

İngilizce filan doluyum hep

Valla şöyle toplaşsak da yapsak çok güzel olur
Birgün izmire düşerse yolunuz beklerim

bizimkilerde hçbişey almadı canım, yüzüğütektaşı bilezikleri takı setini herşeyi nişanlım aldı
kayınpederimden bi hayır göremedik yani, tek bir iğnesi yok üzerimde
kayınvalidem sever ama bana bişeyler getirmeyi falan.

Üzülme diyorlar ama yanlış yapılıyorlar aslında benim nişanlımda öyle üzülme ben aklında birşey koymucam yapcam diyo ama nereye kada yetişcek
Allahlarından bulsunlar yaa başka birşey demiyorum
Seni çok iyi anlıyorum...

Benim tektaş-alyans-bileklik nişanlım aldı
Tektaşım ile bilekliği nişanlımın nişan hediyesi olmuş oldu

Kayınvalidemler de 2 Bilezik taktı o kadar başka birşey yok

benim nişanda yüzükler bir bilezik başka yok onuda nişanlım aldı

Al benden de o kadar

Aynen tatlımk bende takmamaya çalışıyorum. Babam bize sürpriz yaptı. Kendisine araba alcaktı dün almış. Eski arabasını satıcaktı satmamış bize verdi. Artık bir arabanız var. Biraz kötü eski bir araba ama olsun ayağımı yerden kescek. Babam benim birtanemm o Allah başımdan eksik etmesin. Kayınvadelim duyunca kesin çıldırcak

Tek yenmiyor ki be canım
Birde hafta sonları Kpss kursuna gidiyorum

İngilizce filan doluyum hep

Valla şöyle toplaşsak da yapsak çok güzel olur
Birgün izmire düşerse yolunuz beklerim

Ayyy evet ta toplansak ne güzel olur..Ben kesin izmire gelcem tatlım. Kayınpederim izmirli. Nişanlımın akrabaları hep orada. İnş seninle görüşebilirim ne güzel olur.

inşallah evlenincede nişanlılar bu tatta kalır, erkek aileleride herşeyi kız tarafına yıkıpta baş köşeye kurulmaz, ben biraz pesimistim galiba

inşallah evlenincede nişanlılar bu tatta kalır, erkek aileleride herşeyi kız tarafına yıkıpta baş köşeye kurulmaz, ben biraz pesimistim galiba

Yok valla oturtamam baş köşeye falan. Benim üzerimde hiçbir hakları yok. beni nişanlılık dönemimde üzecekler böyle bundan zevk alcaklar sonra evlenince gelinmi olcam olamam kusura bakmasınlar. bugün hangi mesafedeysek o zamanda öyle olcak. onlar koydular bu mesafeyi.

babam 50'sinden sonra süt oğlan oldu ordan biliyorum canım

babam 50'sinden sonra süt oğlan oldu ordan biliyorum canım

Benimde babam tam tersi..Biz küçükken annemin ezilmesine izin verirdi. Sonra değişti biz büyüdükçe annemi bizi çok daha iyi korudu. Hoş biz babaannemlerle beraber oturuyorduk babaannemde büyükbabamda iyilerdi ama annemi eziyorlardı bazen babam çok korudu bende hep nişanlıma bunu gösterdim. Böyle görsün...

benim çocukluğum hep kavgalarla geçti, o yüzden kafam hep o yönlere gidiyo
9 senede ancak evlenecek kıvama gelebildim yoksa evlenmeyi düşünmüyodum hiç

benim çocukluğum hep kavgalarla geçti, o yüzden kafam hep o yönlere gidiyo
9 senede ancak evlenecek kıvama gelebildim yoksa evlenmeyi düşünmüyodum hiç

Herşey güzel olacak birtanem merak etme bizler çok mutlu olacağız. Evliliğin temeli saygı ve biz bu saygı ortamını oluşturabilirsek herşey yolunda gitcektir.

Son düzenleme:
i
iyidir canım benim sen nasılsın ?
Vallahi gelininize de sana da maşallah yine resimlerii paylaş mutlaka.
düğün ne zaman gelinliğe başladınız mı

Cnm düğün 23 haziranda.
Gelinlik bitti sayılır. Geçen sene Aralıkta verdik siparişimizi.
Bizim bi tek kına da dağıtacağımız şeyler kaldı hazırlacak. Birde ev tutulup yerleşecek o kadar.
Kalan herşey halledildi şükür.

Resimleri mutlaka eklerim tatlım.

Neyse ben çok muhabbetinizi bölmeyeyim.

Canım güle güle kullanın ayağınızı yerden kessin yeter sonra satar daha iyisini alırsınız

Kzılar son sayfayı göremiyor engelliyor yine
Biliyorsunuz benim iş yerimde engelliyo bazı sayfları açamıyorum
Yazdıklarım umarım gleiyordur
Bian önce temiz bir saygaya geçin bende geleyim
Neler kaynatıyorsanız yasaklıyor sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…