2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ohoo benim 232 gün varr

ay benm eksik daha çok tabak çanak namına bişeycik almadım babam alck mobilyayıda kayınpeder alck beraber gitcez koltuk takımı filan halı perde oda yok mayısta haziranda alınacak hepsi

ay benm eksik daha çok tabak çanak namına bişeycik almadım babam alck mobilyayıda kayınpeder alck beraber gitcez koltuk takımı filan halı perde oda yok mayısta haziranda alınacak hepsi

hımm bizim de öle olur mobilya konusunda beyaz eşya tamam da gerisi benim çeyizim de tamamlanma aşamasında mobilya en son

ay ayy ayyy neresi acaba yaaa, yakına gelirsenben de uygun olursam görüşür tanışırız bileee, hemen hemen öğrenn

bende hayrabolu

tamam görüştüğümüzde sorarım arkadaşa senin yoğun zmanların olacak ama olursa görüşürüz
aaa Allah mı söyletti kızzz
inşallaaahhhh
gerçi düğün hazırlığım da olmasa gene de onun düğünü bunun düğünü gezicez mecburen

ne güzel canım, yakın sayılırız. ben de kırklarelinin o kadar uç noktasında değilim. tekirdağ sınırındayım

sen evlenmicek misin be onun için dedim

Memleketim Burnumda Tütüyoo Ne Güzel Olur Avluda Düğünlerimiz Köy Düğünü Özledim

herkeseeeeee iyi haftasonlarııı... bakalım bu hafta neler olcaaak

Oo harikaymis bosnak salvari yaa! O tugcenin fotosunu ekledigi cook guzelmis, sadece biraz daha az islemeyle daha hosuma giderdi, arastirirken buna da bi bakayim.

Istanbulda da bakarim da, nisan-mayis gibi bi izmir yapmak istiyorum, kemeraltina da giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…