- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.841
selam canım, çok teşekkür ederim.
biz ameliyatlarımızı ankarada olduk, doktorumuz serdar öztürk. çok memnun kaldık, iyileşme sürecimiz de son derece sorunsuz geçti. benden bi 7-8 ay kadar önce de erkek kardeşim olmuştu. böylece 3 kardeş, aynı doktora ameliyat olduk :)) benim tavsiyem, çok çok iyi araştırmadan doktor seçmemen, her türlü olumlu-olumsuz yorumu araştırman. bi de açık ameliyat mı kapalı mı yapıyor onu soruşturmanı tavsiye ederim. açık ameliyat daha geç iyileşiyor ama kapalıda da doktorun çok çok uzman olması lazım. demem o ki, çok iyi araştır, sakın kumar oynama.
sağol canım,
arkadaşım dr.aret özkan çerçi'ye ameliyat oldu,
son halini görmedim ama burun üstünde biraz ödem vardı,
ilk halini görünce hemen olmak istemiştim aslında, sonra sanki eski şekline dönmeye başlamıştı burun korktum açıkçası,
aret bey açık amelyat demişti,başka dr lada görüşmedim gerçi,
düğüne altı ay var, hemen karar vermeliyim yada vazgeçmeliyim
pınar arkun nun izmirde de satış noktası varmış
hemide alsancakta
izmir | Mono
1389 sok No:14/A Alsancak
düğün için ayakkabım belli oldu ş,mdidensaolun kızlar iyiki varsınız Allah nasip ederse bunu alacağım
Eki Görüntüle 386353
Günaydın güzel gelinler
günaydın canım, nasılsın??
Günaydın bayanlarrrr... nasılsınız bugün?
Günaydın bayanlarrrr... nasılsınız bugün?
İyiyim canım
Hava yağmurlu bugün
Akşam Damatlık almaya gideceğiz
Günaydın canım
günaydın canım, hava kapalı ya ondan mutsuzum genesen nasılsın, keyifler nasıl?
havalar nasıl olursa olsun biz güzel gelinlerin havası yerinde olsun şekeriimmm sıkma canını hiçbir şeyeee
iyiym tatlım nasıl olsun işte, yavaş yavaş adım adım yaklaşıyoruz büyük güne...
dün akşam gelinliğimin ilk provası vardı ( sonundaa yaniiii ) sadece 10 dakika sürdü....
bu muydu yani günlerdir beklediğim prova dedim vallaa
havalar nasıl olursa olsun biz güzel gelinlerin havası yerinde olsun şekeriimmm sıkma canını hiçbir şeyeee
iyiym tatlım nasıl olsun işte, yavaş yavaş adım adım yaklaşıyoruz büyük güne...
dün akşam gelinliğimin ilk provası vardı ( sonundaa yaniiii ) sadece 10 dakika sürdü....
bu muydu yani günlerdir beklediğim prova dedim vallaa
günaydın canım, hoşgeldin.Günaydınnnnnn ben geldim :)
canım aldığında bizi de bigilendirirsen fiyat konusunda iyi olur
günaydın canım, nasılsın??
bende ilk provada acaip bi şaşkınlık yaşamıştım gittim aldırdıkları büstiyeri giydim bir kumaş parçasını üstüme tuttu tamam dedi :) heyecan yapmıştım bende gitmeden gelinlik provasına gidiom die 2. provayada yetişemedim bu hafta içi bi gün gidicem bakalım 2. de napılıyo sanırım etek boyu çıkacak bana ayakkabınla gel dediler havalardanmıdır kimseciklerden ses çıkmıyor ve benimde feci halde canım sıkılıyor
havalardan değildir ama herkeste bi heyecn var gittikce heyecan daha çok artıyobenimde geçen hafta alındı etek boyum 3 ay önce başldılar zaman var die hep ertelediler şimdi 2 haftaya 2 kıyafet yetiştirmeye çalışacak. inşş istediğim gibi olur yoksa paralrım gelinlikciyi
kızlar son 25 gün kaldı çok heyecanlıyım biyandan üzülüyorum biyandan seviniyorum ve birde korkuyorum.
çok az kalmış canım. hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.
benim daha 151 günüm var yaaa
kızlar son 25 gün kaldı çok heyecanlıyım biyandan üzülüyorum biyandan seviniyorum ve birde korkuyorum.
çok az kalmış canım. hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.
benim daha 151 günüm var yaaa
günaydın kızlaaaarrr
dün akşam tv ünitemizide hallettik
koymak istediğimiz duvara istediğimiz ölçüde bişi bulamadığımız için mobilyacıya yaptırıyoruz kafamızdaki modelide çizdirdik hemde ayyy çok heycanlıyım yaa evim eve benzemeye başlıyo bomboş değil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?