2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

İyiyim canım
Hava yağmurlu bugün
Akşam Damatlık almaya gideceğiz

Günaydın canım

günaydın canım, hava kapalı ya ondan mutsuzum gene sen nasılsın, keyifler nasıl?

havalar nasıl olursa olsun biz güzel gelinlerin havası yerinde olsun şekeriimmm sıkma canını hiçbir şeyeee
iyiym tatlım nasıl olsun işte, yavaş yavaş adım adım yaklaşıyoruz büyük güne...
dün akşam gelinliğimin ilk provası vardı ( sonundaa yaniiii ) sadece 10 dakika sürdü....
bu muydu yani günlerdir beklediğim prova dedim vallaa

evet sabırsızlıkla beklediğimiz prova en fazla 15 dk. sürüyo tatlım ama değerr

günydın güzel gelinler nasılsınız bakalım

evet hiçbir şeye canımızı sıkmayalım 10 dk mı sürüyor ben daha fazla hayal etmiştim yaaa. neyse 10 dk dan 4 kere gitsek 40 dk yapar yeterli

Günaydınnnnnn ben geldim :)
günaydın canım, hoşgeldin.

bende ilk provada acaip bi şaşkınlık yaşamıştım gittim aldırdıkları büstiyeri giydim bir kumaş parçasını üstüme tuttu tamam dedi :) heyecan yapmıştım bende gitmeden gelinlik provasına gidiom die 2. provayada yetişemedim bu hafta içi bi gün gidicem bakalım 2. de napılıyo sanırım etek boyu çıkacak bana ayakkabınla gel dediler havalardanmıdır kimseciklerden ses çıkmıyor ve benimde feci halde canım sıkılıyor

havalardan değildir ama herkeste bi heyecn var gittikce heyecan daha çok artıyo benimde geçen hafta alındı etek boyum 3 ay önce başldılar zaman var die hep ertelediler şimdi 2 haftaya 2 kıyafet yetiştirmeye çalışacak. inşş istediğim gibi olur yoksa paralrım gelinlikciyi

kızlar son 25 gün kaldı çok heyecanlıyım biyandan üzülüyorum biyandan seviniyorum ve birde korkuyorum.

çok az kalmış canım. hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.

benim daha 151 günüm var yaaa

niye korkuyorsun canım, aileden uzak kalmaktan falan mı?

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarrr

dün akşam tv ünitemizide hallettik
koymak istediğimiz duvara istediğimiz ölçüde bişi bulamadığımız için mobilyacıya yaptırıyoruz kafamızdaki modelide çizdirdik hemde ayyy çok heycanlıyım yaa evim eve benzemeye başlıyo bomboş değil artık

günaydın canım , hayırlı olsun nasıl tv üniten bizimle de paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…