2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın kızlarrr...nasılsınız..Nisan yağmurlarıda başladı bakalım :) Nisan ayınıda ortaladık sayılır..geçiyor günler :))))))

kızlar bende kına yerimi tuttum dün:119: yoğunluktan sizinle paylaşmayı unutmuşum
dün akşamda havluları, yemenileri, seccadeleri falan çıkardık. bir kısmı yıkanıcak, bir kısmı ütülenicek, bir kısmı dikilecek v.s. hepsini ayırdık. ev darmadağın dı, ama bunlarla uğraşmak süper ve çok zevkliymiş

Son düzenleme:
çok az kalmış canım. hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.

benim daha 151 günüm var yaaa

niye korkuyorsun canım, aileden uzak kalmaktan falan mı?

alışmışım şimdi aileme ve benim ailem çok kalabalık bi toplandığımızda 35 kişi oluyoruz bu kadar kabalabalık aileden çıkıp 7 kişilik bi aileye gitmek nasıl yaparım bilemiyorum sıkılırmıyım. yakınyım aslında yine aileme ama eskisi gibi olmazki

gelin oldum gidiyorummmmmmmmmm
son 24 gün

kızlar akşam evime uğrarsam bende tüm detaylarıyla koyarım resimleri...

günleri daha çok olan güzel gelinler, son 24 günüm kala benden size tavsiye sakın ha sakın " DAHA ÇOK GÜNÜM VAR AMAAAN" demeyin, yavaş yavaş alınacakları almaya başlayın,
inanın son aylara bırakırsanız hiçbir şey istediğiniz gibi olmayabilir... çünkü alelacele alıyosunuz ve hayalinizdeki olmayabiliyor bunlar ( tecrübeyle sabittir yani )

zaten sadece haftasonları alınacaklar alınıyor gidilecek yerlere gidilebiliyor.. haftaiçi çalışırken zor biraz...

günaydın canım , hayırlı olsun nasıl tv üniten bizimle de paylaşır mısın?

sağol canım ama bi resmi yokki daha doğrusu tv ünitesi yok ortada yeni yapılacak bitsin yerleşsin çeker resmini koyarım inşallah

Günaydın kızlarrr...nasılsınız..Nisan yağmurlarıda başladı bakalım :) Nisan ayınıda ortaladık sayılır..geçiyor günler :))))))

geçiyor geçiyor ben askerliğinide beklediğim için geçmeyen gün nasıl olur biliyorum evlilik şafağı daha hızlı geçiyor

kızlar bende kına yerimi tuttum dün:119:

ohhh hayırlı uğurlu olsun valla canım çok sevindim benimde kına yeri üzerimde bi yük bi tutaydım bende

günaydın kızlarrrr.evdeki netim çok sorunlu bi gidiyo bi geliyo falan her zaman giremiyorum.
neler yapıyosunuz.
ben gelinlik provalarına gidip geliyorum.
ayakkabımı bugün yarın alırım.
bindallım hazır
el çiçeğimi canlı çiçek görünümlü yapma çiçek istiyodum çok pahalıytdı eminönüne gittim parça parça tamamladım kırık beyaz ve pudra rengi güller aldım.gelinlikçim süslicek etrafını 15 tl'ye maal ettim :)
kızlara tutması için mum aldım süslü püslü.
el gülümü aldım.
davetiyelerim hazır zarflancak sadece.

heee benm kınam 6 mayısta.çok az kaldı acayip bi koşturmacam var.hazırlıklar tam gaz devam ediyo.12 mayısda düğünüm var.

sizde hazırlıklar ne alemde.neler yapıyosunuz.özledim ya yazışmayııı

katılıyorum tatlım sana son 25 gün kızlar Trianka doğru söylüyor ya istediğiniz gibi olmuyo yada unutuluyo

günaydın canım... evet yağmurlar başladı. mart hiç geçmemişti bana göre ama nisanın 10'u oldu bile

hayırlı olsun tatlımm çok sevindim

sağol canım teşekkür ederim.

hemen hemen hepimiz öyleyiz valla. bir de bilmediğin bir yere gelin gitmez daha zor benim gibi. ama olsun sevdiğimiz yanımızda olunca herşey hallour çabucak alışıveririz

bende geçen haftasonu gece saat 3 e kadar dantel ütüledim ütü yapmaktan pek hoşlanmasamda hiç şikayet etmeden ütüledim valla ama benimde yemeniler duruyo daha bu haftasonuda onları ütülerim biter inşallah

uyarılarını dikkate alıcam kesinlikleeeeeee resimlerini bekliyoruzzz

kıslar günaydın d's damat bu ayın sonuna kadarmış kampanya sınırlıyöış dün aşkımın takımın aldım ay başkasıyla karıştırmışlar aynı ismden iki kişi benm arkadan bi kız daha gelmiş aynı isim benmki 46 onunki 48 beden nese dedim bu benmkş değil bu isimde ben değilim dedim değiştirdikkk adam diyo cingözsün sen diyyoooo bedenb bulamayabilirsiniz bütün d'S damatta imiş yani her şubesinde gidin bakın alın kızlar 350 tllll

chnhn canım sen nerden nereye gelin gidecektin?

evet hiçbir şeye canımızı sıkmayalım 10 dk mı sürüyor ben daha fazla hayal etmiştim yaaa. neyse 10 dk dan 4 kere gitsek 40 dk yapar yeterli

günaydın canım, hoşgeldin.

bir sonra ki provam, gelinlik teslim tarihinden 1 hafta önceee ... şaka gibiiii dimi yaa!
heey Allahım nasıl bir gelinlikçiye denk gelmişim ben yahuuu

kalplerasi Dediğin gibi, bi beyaz kumaş parçasıyla sağdan soldan iğneledi dekolteyi sırt açıklığını ayarladı, birde bel ölçüsü.... tamam dedii! bitti gittiii :)

yeniler tanımayabilir beni ama eski arkadaslarım tanır.bende esyalarımı aldım.
herşeyim tamam beyaz esyası mobilyası vs.tüllerim bile asıldı.halılarım alındı.
sadece evi düzmesi kaldı.çok stresli gergin günlerdi.ama atlattık bi şekilde çok şükür.

hoşgeldin canım nerelerdesin sen???? yavaş yavaş hazırlıklarımızı tamamlıyoruz bizde. senin hemen hemen hepsi tamam ne güzel.
resimleri var mı göstersen bize de. elçiçeğinin bindallının falan.6 mayısa çok az kaldı gerçekten

ben daha çıkartık hiç bakmadım kalmış 3 haftam ablam yapıyor saolsun tabi ütüleri ben yapacamda ne zaman desem ablama hadi ypalım dei daha var sen karışma die bende hiç umursamıyorum artık yapsın kendisi

şükür biri cvp yazdı.canım hiçbişeyimin resmi yok bubilgisayara resimnde atılmıyo külüstür çinkim :))
evlendikten sonra ancak atabilcem resimleri toplu olarak ev esya düğün vs :)

merhaba canım hoşgeldin el çiçeklerini tam olarak nerden aldın bende öyle istiyorum yaa uygunda görmedim

katılıyorum tatlım sana son 25 gün kızlar Trianka doğru söylüyor ya istediğiniz gibi olmuyo yada unutuluyo

bende bu kayınvalideyle kayınpeder olduktan sonra hiç bişi ne eksik kalır ne unutulur valla benden daha heyecanlılar panikler ve sürekli alışverişteyiz

oo kuuzm hoşgeldin hayırlı olsun bizde bi alaydık eşyalarımızı aman sıkıldım vallahi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…