- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.861
çok az kalmış canım. hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.
benim daha 151 günüm var yaaa
niye korkuyorsun canım, aileden uzak kalmaktan falan mı?
kızlar bende kına yerimi tuttum dün:119:
günaydın canım , hayırlı olsun nasıl tv üniten bizimle de paylaşır mısın?
Günaydın kızlarrr...nasılsınız..Nisan yağmurlarıda başladı bakalım :) Nisan ayınıda ortaladık sayılır..geçiyor günler :))))))
kızlar bende kına yerimi tuttum dün:119:
gelin oldum gidiyorummmmmmmmmm
son 24 gün
kızlar akşam evime uğrarsam bende tüm detaylarıyla koyarım resimleri...
günleri daha çok olan güzel gelinler, son 24 günüm kala benden size tavsiye sakın ha sakın " DAHA ÇOK GÜNÜM VAR AMAAAN" demeyin, yavaş yavaş alınacakları almaya başlayın,
inanın son aylara bırakırsanız hiçbir şey istediğiniz gibi olmayabilir... çünkü alelacele alıyosunuz ve hayalinizdeki olmayabiliyor bunlar ( tecrübeyle sabittir yani )
zaten sadece haftasonları alınacaklar alınıyor gidilecek yerlere gidilebiliyor.. haftaiçi çalışırken zor biraz...
Günaydın kızlarrr...nasılsınız..Nisan yağmurlarıda başladı bakalım :) Nisan ayınıda ortaladık sayılır..geçiyor günler :))))))
alışmışım şimdi aileme ve benim ailem çok kalabalık bi toplandığımızda 35 kişi oluyoruz bu kadar kabalabalık aileden çıkıp 7 kişilik bi aileye gitmek nasıl yaparım bilemiyorum sıkılırmıyım. yakınyım aslında yine aileme ama eskisi gibi olmazki
hayırlı olsun tatlımm çok sevindim
kızlar bende kına yerimi tuttum dün:119: yoğunluktan sizinle paylaşmayı unutmuşum
dün akşamda havluları, yemenileri, seccadeleri falan çıkardık. bir kısmı yıkanıcak, bir kısmı ütülenicek, bir kısmı dikilecek v.s. hepsini ayırdık. ev darmadağın dı, ama bunlarla uğraşmak süper ve çok zevkliymiş
gelin oldum gidiyorummmmmmmmmm
son 24 gün
kızlar akşam evime uğrarsam bende tüm detaylarıyla koyarım resimleri...
günleri daha çok olan güzel gelinler, son 24 günüm kala benden size tavsiye sakın ha sakın " DAHA ÇOK GÜNÜM VAR AMAAAN" demeyin, yavaş yavaş alınacakları almaya başlayın,
inanın son aylara bırakırsanız hiçbir şey istediğiniz gibi olmayabilir... çünkü alelacele alıyosunuz ve hayalinizdeki olmayabiliyor bunlar ( tecrübeyle sabittir yani )
zaten sadece haftasonları alınacaklar alınıyor gidilecek yerlere gidilebiliyor.. haftaiçi çalışırken zor biraz...
günaydın canım... evet yağmurlar başladı. mart hiç geçmemişti bana göre ama nisanın 10'u oldu bile
sağol canım teşekkür ederim.
hemen hemen hepimiz öyleyiz valla. bir de bilmediğin bir yere gelin gitmez daha zor benim gibi.ama olsun sevdiğimiz yanımızda olunca herşey hallour çabucak alışıveririz
evet hiçbir şeye canımızı sıkmayalım10 dk mı sürüyor ben daha fazla hayal etmiştim yaaa. neyse 10 dk dan 4 kere gitsek 40 dk yapar yeterli
günaydın canım, hoşgeldin.
bende ilk provada acaip bi şaşkınlık yaşamıştım gittim aldırdıkları büstiyeri giydim bir kumaş parçasını üstüme tuttu tamam dedi :) heyecan yapmıştım bende gitmeden gelinlik provasına gidiom die 2. provayada yetişemedim bu hafta içi bi gün gidicem bakalım 2. de napılıyo sanırım etek boyu çıkacak bana ayakkabınla gel dediler havalardanmıdır kimseciklerden ses çıkmıyor ve benimde feci halde canım sıkılıyor
havalardan değildir ama herkeste bi heyecn var gittikce heyecan daha çok artıyobenimde geçen hafta alındı etek boyum 3 ay önce başldılar zaman var die hep ertelediler şimdi 2 haftaya 2 kıyafet yetiştirmeye çalışacak. inşş istediğim gibi olur yoksa paralrım gelinlikciyi
günaydın kızlarrrr.evdeki netim çok sorunlu bi gidiyo bi geliyo falan her zaman giremiyorum.
neler yapıyosunuz.
ben gelinlik provalarına gidip geliyorum.
ayakkabımı bugün yarın alırım.
bindallım hazır
el çiçeğimi canlı çiçek görünümlü yapma çiçek istiyodum çok pahalıytdı eminönüne gittim parça parça tamamladım kırık beyaz ve pudra rengi güller aldım.gelinlikçim süslicek etrafını 15 tl'ye maal ettim :)
kızlara tutması için mum aldım süslü püslü.
el gülümü aldım.
davetiyelerim hazır zarflancak sadece.
heee benm kınam 6 mayısta.çok az kaldı acayip bi koşturmacam var.hazırlıklar tam gaz devam ediyo.12 mayısda düğünüm var.
sizde hazırlıklar ne alemde.neler yapıyosunuz.özledim ya yazışmayııı
kızlar bende kına yerimi tuttum dün:119: yoğunluktan sizinle paylaşmayı unutmuşum
dün akşamda havluları, yemenileri, seccadeleri falan çıkardık. bir kısmı yıkanıcak, bir kısmı ütülenicek, bir kısmı dikilecek v.s. hepsini ayırdık. ev darmadağın dı, ama bunlarla uğraşmak süper ve çok zevkliymiş
hoşgeldin canım nerelerdesin sen????yavaş yavaş hazırlıklarımızı tamamlıyoruz bizde. senin hemen hemen hepsi tamam ne güzel.
resimleri var mı göstersen bize de. elçiçeğinin bindallının falan.6 mayısa çok az kaldı gerçekten
günaydın kızlarrrr.evdeki netim çok sorunlu bi gidiyo bi geliyo falan her zaman giremiyorum.
neler yapıyosunuz.
ben gelinlik provalarına gidip geliyorum.
ayakkabımı bugün yarın alırım.
bindallım hazır
el çiçeğimi canlı çiçek görünümlü yapma çiçek istiyodum çok pahalıytdı eminönüne gittim parça parça tamamladım kırık beyaz ve pudra rengi güller aldım.gelinlikçim süslicek etrafını 15 tl'ye maal ettim :)
kızlara tutması için mum aldım süslü püslü.
el gülümü aldım.
davetiyelerim hazır zarflancak sadece.
heee benm kınam 6 mayısta.çok az kaldı acayip bi koşturmacam var.hazırlıklar tam gaz devam ediyo.12 mayısda düğünüm var.
sizde hazırlıklar ne alemde.neler yapıyosunuz.özledim ya yazışmayııı
katılıyorum tatlım sana son 25 günkızlar Trianka doğru söylüyor ya istediğiniz gibi olmuyo yada unutuluyo
günaydın canım... evet yağmurlar başladı. mart hiç geçmemişti bana göre ama nisanın 10'u oldu bile
sağol canım teşekkür ederim.
hemen hemen hepimiz öyleyiz valla. bir de bilmediğin bir yere gelin gitmez daha zor benim gibi.ama olsun sevdiğimiz yanımızda olunca herşey hallour çabucak alışıveririz
yeniler tanımayabilir beni ama eski arkadaslarım tanır.bende esyalarımı aldım.
herşeyim tamam beyaz esyası mobilyası vs.tüllerim bile asıldı.halılarım alındı.
sadece evi düzmesi kaldı.çok stresli gergin günlerdi.ama atlattık bi şekilde çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?