- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.881
canım el çiçeklerimi nerden aldım tam olarak bilmiyorum dün çok yagmur yagıyodu çok acele bi şekilde dolaştık aldık çıktık.emin önüne git.orda herhangi bi yere gelin çiçeği satan yerleri sor yönlendirirler seni.canlı görünümlü çiçekler hazır süslenmiş haliyle falan 25 tl çok uygun.ama ben kendim yapmak el emeğimi vermek istediğim için parça parça aldım.merhaba canım hoşgeldin el çiçeklerini tam olarak nerden aldın bende öyle istiyorum yaa uygunda görmedim
bende bu kayınvalideyle kayınpeder olduktan sonra hiç bişi ne eksik kalır ne unutulur valla benden daha heyecanlılar panikler ve sürekli alışverişteyiz
oo kuuzm hoşgeldin hayırlı olsun bizde bi alaydık eşyalarımızı aman sıkıldım vallahi yaa
bir sonra ki provam, gelinlik teslim tarihinden 1 hafta önceee ... şaka gibiiii dimi yaa!
heey Allahım nasıl bir gelinlikçiye denk gelmişim ben yahuuu
kalplerasi Dediğin gibi, bi beyaz kumaş parçasıyla sağdan soldan iğneledi dekolteyi sırt açıklığını ayarladı, birde bel ölçüsü.... tamam dedii! bitti gittiii :)
katılıyorum tatlım sana son 25 günkızlar Trianka doğru söylüyor ya istediğiniz gibi olmuyo yada unutuluyo
bende geçen haftasonu gece saat 3 e kadar dantel ütüledimütü yapmaktan pek hoşlanmasamda hiç şikayet etmeden ütüledim valla ama benimde yemeniler duruyo daha bu haftasonuda onları ütülerim biter inşallah
uyarılarını dikkate alıcam kesinlikleeeeeeeresimlerini bekliyoruzzz
kıslar günaydın d's damat bu ayın sonuna kadarmış kampanya sınırlıyöış dün aşkımın takımın aldım ay başkasıyla karıştırmışlar aynı ismden iki kişi benm arkadan bi kız daha gelmiş aynı isimbenmki 46 onunki 48 beden nese dedim bu benmkş değil bu isimde ben değilim dedim değiştirdikkk adam diyo cingözsün sen diyyoooo bedenb bulamayabilirsiniz bütün d'S damatta imiş yani her şubesinde gidin bakın alın kızlar 350 tllll
ben daha çıkartık hiç bakmadımkalmış 3 haftam ablam yapıyor saolsun tabi ütüleri ben yapacamda ne zaman desem ablama hadi ypalım dei daha var sen karışma die bende hiç umursamıyorum artık yapsın kendisi
şükür biri cvp yazdı.canım hiçbişeyimin resmi yok bubilgisayara resimnde atılmıyo külüstür çinkim :))
evlendikten sonra ancak atabilcem resimleri toplu olarak ev esya düğün vs :)
canım el çiçeklerimi nerden aldım tam olarak bilmiyorum dün çok yagmur yagıyodu çok acele bi şekilde dolaştık aldık çıktık.emin önüne git.orda herhangi bi yere gelin çiçeği satan yerleri sor yönlendirirler seni.canlı görünümlü çiçekler hazır süslenmiş haliyle falan 25 tl çok uygun.ama ben kendim yapmak el emeğimi vermek istediğim için parça parça aldım.
hoşbulduk canım sende en kısa zamanda alırsın umarımm
oo kuuzm hoşgeldin hayırlı olsun bizde bi alaydık eşyalarımızı aman sıkıldım vallahi yaa
günaydın kızlar,
canım el çiçeklerimi nerden aldım tam olarak bilmiyorum dün çok yagmur yagıyodu çok acele bi şekilde dolaştık aldık çıktık.emin önüne git.orda herhangi bi yere gelin çiçeği satan yerleri sor yönlendirirler seni.canlı görünümlü çiçekler hazır süslenmiş haliyle falan 25 tl çok uygun.ama ben kendim yapmak el emeğimi vermek istediğim için parça parça aldım.
ne bilim yaaa sanki baskasına haırlık yapıyorum gibi hissediyorum kendimi.heycalı değilim.tuhaf şekilde sakinim.sanırım son anda duygu patlaması yaşicam :)))kesinlikle dikkate alıcammmm kızlar..:128::128::128::128:
demek ki napıyoruz nisan sonuna kadar haydi gelinler d's damata
senin çok az kalmış canım önceden yapsaydınız keşke...benim 4 aydan fazla var şimdiden yapıcaz sıkışmayalım diyee
tamam o zaman mutlaka bekliyoruz resimleri. topiğin ilk gelinlerindensinheyecan ne alemde
cnm eşyaları alacağımız yer belli modeller belli ben hiçbişey almadım bizimkiler gider alırız diyolar bende bişey demedim tamam dedimmevde yer kalmadı alıyorum habiree
gelinlikleri konuşuyosunuz sanırım.
benim gelinliğimin altı tamam.prenses model.arkasına fiyonk gelcek ama fiyonkum uçuk pudra rengi olcak.ayakkabımda uçuk pudra.el çiçeğimde pudralı :)))
gelinliğimin üstüde bu haftaki provamdan sonra üzerinde güpür işlemeleri baslicak.bu ay sonuna dogru biter dediler.
kesinlikle dikkate alıcammmm kızlar..:128::128::128::128:
demek ki napıyoruz nisan sonuna kadar haydi gelinler d's damata
senin çok az kalmış canım önceden yapsaydınız keşke...benim 4 aydan fazla var şimdiden yapıcaz sıkışmayalım diyee
tamam o zaman mutlaka bekliyoruz resimleri. topiğin ilk gelinlerindensinheyecan ne alemde
cumartesi açık diye biliyorum canım.hele tam sezon yaklaştı kına malzemeleri çiçekler kapış kapış yani.git gez neler görceksinki.günaydın hoşgeldinn
peki oralar cumartesi günleride açıkmı acaba?
tatlım senin ne zaman düğün bende gelinliğin arkasına fiyonk istiyordum ama gelinliğim yeterince abartılı
tatlım ablam yaptırmıyokii
sağol canım ama bi resmi yokki daha doğrusu tv ünitesi yok ortada yeni yapılacak bitsin yerleşsin çeker resmini koyarım inşallah
ohhh hayırlı uğurlu olsun valla canım çok sevindim benimde kına yeri üzerimde bi yük bi tutaydım bende
chnhn canım sen nerden nereye gelin gidecektin?
günaydın kızlar,
yeniler tanımayabilir beni ama eski arkadaslarım tanır.bende esyalarımı aldım.
herşeyim tamam beyaz esyası mobilyası vs.tüllerim bile asıldı.halılarım alındı.
sadece evi düzmesi kaldı.çok stresli gergin günlerdi.ama atlattık bi şekilde çok şükür.
hoşbulduk canım sende en kısa zamanda alırsın umarımm
benim gelinliğimin altı tamam.prenses model.arkasına fiyonk gelcek ama fiyonkum uçuk pudra rengi olcak.ayakkabımda uçuk pudra.el çiçeğimde pudralı :)))
gelinliğimin üstüde bu haftaki provamdan sonra üzerinde güpür işlemeleri baslicak.bu ay sonuna dogru biter dediler.
merhaba canım hoşgeldin el çiçeklerini tam olarak nerden aldın bende öyle istiyorum yaa uygunda görmedim
bende bu kayınvalideyle kayınpeder olduktan sonra hiç bişi ne eksik kalır ne unutulur valla benden daha heyecanlılar panikler ve sürekli alışverişteyiz
günaydın kızlarrrr.evdeki netim çok sorunlu bi gidiyo bi geliyo falan her zaman giremiyorum.
neler yapıyosunuz.
ben gelinlik provalarına gidip geliyorum.
ayakkabımı bugün yarın alırım.
bindallım hazır
el çiçeğimi canlı çiçek görünümlü yapma çiçek istiyodum çok pahalıytdı eminönüne gittim parça parça tamamladım kırık beyaz ve pudra rengi güller aldım.gelinlikçim süslicek etrafını 15 tl'ye maal ettim :)
kızlara tutması için mum aldım süslü püslü.
el gülümü aldım.
davetiyelerim hazır zarflancak sadece.
heee benm kınam 6 mayısta.çok az kaldı acayip bi koşturmacam var.hazırlıklar tam gaz devam ediyo.12 mayısda düğünüm var.
sizde hazırlıklar ne alemde.neler yapıyosunuz.özledim ya yazışmayııı
yeniler tanımayabilir beni ama eski arkadaslarım tanır.bende esyalarımı aldım.
herşeyim tamam beyaz esyası mobilyası vs.tüllerim bile asıldı.halılarım alındı.
sadece evi düzmesi kaldı.çok stresli gergin günlerdi.ama atlattık bi şekilde çok şükür.
herkese günaydın bugün çeyizlerim çıkacak evden hüzün var biraz annemde
sağolasın canım, darısı başına en kısa sürede.bekliyoruz resimleri
adapazarına canım
günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?
evin, eşyaların tüm hazırlıkların hayırlı olsun canım. hepsini güle güle kullanın, sağlıcakla inşallah.çiçek çok uygunmuş canım , eminönünde gerçekten uygun yerler var.bende oradan bakacağımgelinliğin çok güzel olacak eminim pudra rengi ayakkabıda süper bende daha karar veremedim bir sürü alternatif var, seçim çok zor olacak
sende bu büyükler varken hazırlıklar gerçekten çok çabuk biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?