2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım el çiçeklerimi nerden aldım tam olarak bilmiyorum dün çok yagmur yagıyodu çok acele bi şekilde dolaştık aldık çıktık.emin önüne git.orda herhangi bi yere gelin çiçeği satan yerleri sor yönlendirirler seni.canlı görünümlü çiçekler hazır süslenmiş haliyle falan 25 tl çok uygun.ama ben kendim yapmak el emeğimi vermek istediğim için parça parça aldım.
oo kuuzm hoşgeldin hayırlı olsun bizde bi alaydık eşyalarımızı aman sıkıldım vallahi yaa

hoşbulduk canım sende en kısa zamanda alırsın umarımm

ah tatlım ben ocakta siparişini verdim hala bitmedi ben nasıl birisine denk geldim anlayamıyorum sırf tanıdık die gittik gitmez olaydım

gelinlikleri konuşuyosunuz sanırım.
benim gelinliğimin altı tamam.prenses model.arkasına fiyonk gelcek ama fiyonkum uçuk pudra rengi olcak.ayakkabımda uçuk pudra.el çiçeğimde pudralı :)))
gelinliğimin üstüde bu haftaki provamdan sonra üzerinde güpür işlemeleri baslicak.bu ay sonuna dogru biter dediler.

katılıyorum tatlım sana son 25 gün kızlar Trianka doğru söylüyor ya istediğiniz gibi olmuyo yada unutuluyo

kesinlikle dikkate alıcammmm kızlar..:128::128::128::128:

demek ki napıyoruz nisan sonuna kadar haydi gelinler d's damata

senin çok az kalmış canım önceden yapsaydınız keşke...benim 4 aydan fazla var şimdiden yapıcaz sıkışmayalım diyee

şükür biri cvp yazdı.canım hiçbişeyimin resmi yok bubilgisayara resimnde atılmıyo külüstür çinkim :))
evlendikten sonra ancak atabilcem resimleri toplu olarak ev esya düğün vs :)

tamam o zaman mutlaka bekliyoruz resimleri. topiğin ilk gelinlerindensin heyecan ne alemde

cnm eşyaları alacağımız yer belli modeller belli ben hiçbişey almadım bizimkiler gider alırız diyolar bende bişey demedim tamam dedimm evde yer kalmadı alıyorum habiree

oo kuuzm hoşgeldin hayırlı olsun bizde bi alaydık eşyalarımızı aman sıkıldım vallahi yaa

Bende bi evimi tutaydım bende sıkıldım mobilya bakıom bakıom ortada ev yok o yüsden hiçbişey kafamda şekillenmiyoda :) işin kolayını buldum artık hiçbişiye bakmıyommmmm çok rahatım çok

günaydın kızlar,

günaydın hoşgeldinn

peki oralar cumartesi günleride açıkmı acaba?

ne bilim yaaa sanki baskasına haırlık yapıyorum gibi hissediyorum kendimi.heycalı değilim.tuhaf şekilde sakinim.sanırım son anda duygu patlaması yaşicam :)))
cnm eşyaları alacağımız yer belli modeller belli ben hiçbişey almadım bizimkiler gider alırız diyolar bende bişey demedim tamam dedimm evde yer kalmadı alıyorum habiree

off esya stresi baska zatn yaaa.allah yardımcınız olsunnnnnn.gerginlik hat safhada oluyo dikkat edin kırmayın birbirinizi

tatlım senin ne zaman düğün bende gelinliğin arkasına fiyonk istiyordum ama gelinliğim yeterince abartılı

tatlım ablam yaptırmıyokii

günaydın hoşgeldinn

peki oralar cumartesi günleride açıkmı acaba?
cumartesi açık diye biliyorum canım.hele tam sezon yaklaştı kına malzemeleri çiçekler kapış kapış yani.git gez neler görceksinki.
tatlım senin ne zaman düğün bende gelinliğin arkasına fiyonk istiyordum ama gelinliğim yeterince abartılı

tatlım ablam yaptırmıyokii

benim düğün 12 mayısta canım.
benim gelinliğim çok sade.alt prenses modell zaten.hayal tül den.hiçbi taş sim pul hiç bişeyi yok.
üstüde çok sade bi güpürden olcak.o yüzden fiyonk yakışır yani.

sağolasın canım, darısı başına en kısa sürede. bekliyoruz resimleri

chnhn canım sen nerden nereye gelin gidecektin?

adapazarına canım

günaydın kızlar,

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?

evin, eşyaların tüm hazırlıkların hayırlı olsun canım. hepsini güle güle kullanın, sağlıcakla inşallah.çiçek çok uygunmuş canım , eminönünde gerçekten uygun yerler var.bende oradan bakacağım gelinliğin çok güzel olacak eminim pudra rengi ayakkabıda süper bende daha karar veremedim bir sürü alternatif var, seçim çok zor olacak

sende bu büyükler varken hazırlıklar gerçekten çok çabuk biter

BİRŞEY SORACAM bir sürü kişiden alıntı alıp nasıl cevap veriyorsunuz bir türlü bulamadım ben bir kişiden alıntı yapıp cevap verebiliyorum ancak ??

Sonunda yaa nerdesin sen???
Ben sana beni ihmal etme dememişmiydin hıhhhh
Şimdi adımı değiştirdim hatırlamazsın
Tuğçe Ben
Ayyy özledim muhabettini yahu
Ben senin mobilyalarını paylaştım burda
Merve almış diye
Telefonda konuştuğumuzda canım

herkese günaydın bugün çeyizlerim çıkacak evden hüzün var biraz annemde

canım benim hayırlı uğurlu olur inşş haftayada benim çeyiz gidecek

maşşallahı vr kayınvalidenin cnım

Selam kızlar bahar benide çarptı sonUnda yeni uyanabildim :)) herkese günaydın! :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…