- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.261
Tatlım ne tarz istiyorsun..birkaç foto ekle bizde araştıralım senin için...birde kaç beden giyiniyorsun her çan elice her fiziğe uymuyor ne yazıkki
Herkese günaydınnnnn...Dün gelinliğimin 2. provasına gittim bu defada etek boyu alındı ve bi karar verdim ordan oraya gidip abiye bakmaktan beden bulamamaktan beğenememekten bıktım diktirmeye kesin karar verdim ama bu defada kafamda hiç bir model yok hafif çan inen süslü birşey istiyorum ama çok kararsızım bana fiikr verebilirmisiniz en geç c.tesi terziye gidip sipariş verecem herhalde
günaydın güzel gelinler nasılsınız baklım ben çok çok çok mutluyummmmmmdün akşam gittim evimee vee gördüm perdelerimi hemencik çektim resimlerini sizlerle paylaşmak için ama pc atamıyorum kart okuyucuyu evde unutmuşum (
Teşekkürler canım
Evet beden kalmamış benim nişanlımın bedeninde 1 tane vardı
Hemen satılmış duyan gitmiş sanırım
Herkese günaydınnnnn...Dün gelinliğimin 2. provasına gittim bu defada etek boyu alındı ve bi karar verdim ordan oraya gidip abiye bakmaktan beden bulamamaktan beğenememekten bıktım diktirmeye kesin karar verdim ama bu defada kafamda hiç bir model yok hafif çan inen süslü birşey istiyorum ama çok kararsızım bana fiikr verebilirmisiniz en geç c.tesi terziye gidip sipariş verecem herhalde
kilom yüzünden bunalıma girdim zaten üzerime bişi bulamadım her abiye bakmaya gidip döndüğümde psikolojim bozuldu kendimi 50 beden hissettirdiler42 beden giyiniyorum ne yazıkki
günaydın canım, bizde heyecanla bekliyorduk ama
forever canım güle güle giysin nişanlın, tam benim nişanlımın istediği gibi. saten dimi yaka kısmı da?
bir sürü abiye eklemişsin canım emeğine sağlık hepimize fikir olacak
günaydınn canım, hayırlı olsun provaların. ben daha ilkine bile gidemedimdaha gelinlik yok zaten ortada
bende baya karışık bir arşiv var bir kaç tane örnek sana bu linkten bak kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/437591-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-1184.html
biraz aşağıda bu sayfada
günaydın canım, bizde heyecanla bekliyorduk ama
forever canım güle güle giysin nişanlın, tam benim nişanlımın istediği gibi. saten dimi yaka kısmı da?
bir sürü abiye eklemişsin canım emeğine sağlık hepimize fikir olacak
günaydınn canım, hayırlı olsun provaların. ben daha ilkine bile gidemedimdaha gelinlik yok zaten ortada
bende baya karışık bir arşiv var bir kaç tane örnek sana bu linkten bak kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/437591-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-1184.html
biraz aşağıda bu sayfada
Eki Görüntüle 388537 Eki Görüntüle 388551 Eki Görüntüle 388552 Eki Görüntüle 388553 Eki Görüntüle 388554 Eki Görüntüle 388555 Eki Görüntüle 388556 Eki Görüntüle 388557 Eki Görüntüle 388558 Eki Görüntüle 388559 Eki Görüntüle 388560 Eki Görüntüle 388550 Eki Görüntüle 388549 Eki Görüntüle 388548 Eki Görüntüle 388538 Eki Görüntüle 388539 Eki Görüntüle 388540 Eki Görüntüle 388541 Eki Görüntüle 388542 Eki Görüntüle 388543 Eki Görüntüle 388544 Eki Görüntüle 388545 Eki Görüntüle 388546 Eki Görüntüle 388547 Eki Görüntüle 388561
Fikir olur canım
bu modellerde güzel canım
bak tatlım ikisinin ortası beğenirsen böyle bir model düşün canım
Ben şantiyeye gidiyorum hoş çok halsizim takatim yok ama iş işte dün yeterinde kaytardım zaten:)
canım bu modeli ben çok beğendim ya ne marka acaba nerde bulabilirim?
günaydınn kızlarrr bugün tam 1 ayım kaldıı
canım nasıl heyecan durumları
kızlar son 23 gün kaldı
Günaydın güzellikler! Mutlu bi gün bizim olur inşallah!
artık heyecanlanıyorum sanırım :)
evim hazırlandı sadece halı ve avizeler kaldı bir de çeyiz yerleşecek
bunların dışında her şey hazır
ohhhh süper , yeni evin, evliliğin hayırlı olsun canım, bir ömür boyu yuvanda mutlu huzurlu olasın inşallah
ayyy çok heyecanlı senin de
günaydın canım
ohhhh süper , yeni evin, evliliğin hayırlı olsun canım, bir ömür boyu yuvanda mutlu huzurlu olasın inşallah
dün evimin kapısını açtık eve girerken besmele çektim sağ ayağımla girdim evim tam eve benzemiş perdelerde takılınca haftaya çeyiz götürcez inşş hayırlısıyla bi yerleştirseydik allahın izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?