2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tatlım ne tarz istiyorsun..birkaç foto ekle bizde araştıralım senin için...birde kaç beden giyiniyorsun her çan elice her fiziğe uymuyor ne yazıkki

kilom yüzünden bunalıma girdim zaten üzerime bişi bulamadım her abiye bakmaya gidip döndüğümde psikolojim bozuldu kendimi 50 beden hissettirdiler 42 beden giyiniyorum ne yazıkki

Eki Görüntüle 388537 Eki Görüntüle 388551 Eki Görüntüle 388552 Eki Görüntüle 388553 Eki Görüntüle 388554 Eki Görüntüle 388555 Eki Görüntüle 388556 Eki Görüntüle 388557 Eki Görüntüle 388558 Eki Görüntüle 388559 Eki Görüntüle 388560 Eki Görüntüle 388550 Eki Görüntüle 388549 Eki Görüntüle 388548 Eki Görüntüle 388538 Eki Görüntüle 388539 Eki Görüntüle 388540 Eki Görüntüle 388541 Eki Görüntüle 388542 Eki Görüntüle 388543 Eki Görüntüle 388544 Eki Görüntüle 388545 Eki Görüntüle 388546 Eki Görüntüle 388547 Eki Görüntüle 388561

Fikir olur canım

günaydın canım, bizde heyecanla bekliyorduk ama

Teşekkürler canım
Evet beden kalmamış benim nişanlımın bedeninde 1 tane vardı
Hemen satılmış duyan gitmiş sanırım

forever canım güle güle giysin nişanlın, tam benim nişanlımın istediği gibi. saten dimi yaka kısmı da?
bir sürü abiye eklemişsin canım emeğine sağlık hepimize fikir olacak

günaydınn canım, hayırlı olsun provaların. ben daha ilkine bile gidemedim daha gelinlik yok zaten ortada
bende baya karışık bir arşiv var bir kaç tane örnek sana bu linkten bak kuzum

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/437591-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-1184.html

biraz aşağıda bu sayfada

Son düzenleme:
kilom yüzünden bunalıma girdim zaten üzerime bişi bulamadım her abiye bakmaya gidip döndüğümde psikolojim bozuldu kendimi 50 beden hissettirdiler 42 beden giyiniyorum ne yazıkki

bu modellerde güzel canım

Eklentiler

• $nisanlik2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $nisan-elbisesi-2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $nisan-elbisesi-10.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $nisan-elbisesi-13.webp
    10 KB · Görüntüleme: 28
  • $nisan-elbisesi-18.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $nisan-elbisesi-39.webp
    12 KB · Görüntüleme: 21

işe koştura koştura geldim ama diğer çantamda unutmuşum bişekilde eklicem kızlarr inşş

bu modellerde güzel canım

Çok teşekkürler hepinize aralarında bir iki tanesi hoşuma gitti işte kilom olduğundan nasıl duraacağınıda BİLMİYORUM ne tür bi abiye giymeliyim onuda bildiğim robadan genişleyen abiyeler banaa göre değil balık mdodellerde ( hoş geçen bi balık model elbise giydim yakıştırdım kendime ama yinede tercihim değil ) o kadar kararsızımki diktirmek için geç kalmamam lazım sonuçta provalarını gelinliğimle beraber yaparlardı aynı terziye iktirmeyi düşünüyorum bana dua edin inşallah güzel bir model beğenirim ...

Ben şantiyeye gidiyorum hoş çok halsizim takatim yok ama iş işte dün yeterinde kaytardım zaten:)

kızlar son 23 gün kaldı

ayyy çok heyecanlı senin de

Günaydın güzellikler! Mutlu bi gün bizim olur inşallah!

günaydın canım

artık heyecanlanıyorum sanırım :)
evim hazırlandı sadece halı ve avizeler kaldı bir de çeyiz yerleşecek
bunların dışında her şey hazır

ohhhh süper , yeni evin, evliliğin hayırlı olsun canım, bir ömür boyu yuvanda mutlu huzurlu olasın inşallah

ayyy çok heyecanlı senin de

günaydın canım

ohhhh süper , yeni evin, evliliğin hayırlı olsun canım, bir ömür boyu yuvanda mutlu huzurlu olasın inşallah

dün evimin kapısını açtık eve girerken besmele çektim sağ ayağımla girdim evim tam eve benzemiş perdelerde takılınca haftaya çeyiz götürcez inşş hayırlısıyla bi yerleştirseydik allahın izniylee

Son düzenleme:

Ayyy ne güzel tatlım yaaa...okurken kendi evşme girermiş gibi hayal ettim...nasıl heyecanlandım..Güle güle sağlıkla huzurla ptur evinde tatlım

günaydın şekerler :)))) herkese mutlu günler :)))

pazartesi günü gelinlik bakmaya gidiyoruz çoooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum milyon tane gelinlik denicem sanırım o kadar heyecanlıyım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…