- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.241
chnhn hoş geldin tatlım :)))
hoşbulduk canım :) gelim bi bakim dedim ben yokken naptınız diyebirazdan uyuyacağım yarın iş var malum, yoksa geç kalıcam yarın
iyi yaptın tatlım kimse yok işte görüyosun bi ben bi sen :)) kimse yokken göz kulak oluyorum topiğe :)))
iyi uykular sabah görüşürüz canım :))))
Günaydın şekelerim...çok işim varrrr..sizi izllicem ama yazamayabilirim..Öpüldünüz
günaydın canım.bende dün buraya kadar başardım ama çizelge nerde nereye yapıştırcağımı beceremdim...
Günaydın şekelerim...çok işim varrrr..sizi izllicem ama yazamayabilirim..Öpüldünüz
günaydın kızlar, bu gün bana da yoğun geçecek gibi geliyor hepinize kolaylıklar diliyorum
Kızlar dün damatlığın fotosunu çekemedim şöyle modeller buldum int benzeyen
ayakkabı buna benziyor aynısı değil
Eki Görüntüle 388519
2. takımın içinde olmayan gömlek bu düğmeleri siyah
Kol düğmeside aynı
Eki Görüntüle 388520
Damatlık buna benziyor
Eki Görüntüle 388521
Takımın içindeki gömlek böyle düz
Eki Görüntüle 388522
Takımın yeleği böyle ama siyah üzerinde beyaz şekilller var
Eki Görüntüle 388523
Eki Görüntüle 388524
günaydın canım. kullanıcı kontrol paneline gir, sonra sol tarafta profili düzenle kısmına gel. biraz aşağıda çizelge kısmı var, bu linki oraya yapıştır. sonra sayfanın altından değişiklikleri kaydet de
ya canım sendin almıştın damatlık dimi? liberteyle karıştırdımcanım inşallah benim nişanlım da beğenir ve bedeni vardır.hayırlı olsun çok güzel...
Kızlar dün damatlığın fotosunu çekemedim şöyle modeller buldum int benzeyen
ayakkabı buna benziyor aynısı değil
Eki Görüntüle 388519
2. takımın içinde olmayan gömlek bu düğmeleri siyah
Kol düğmeside aynı
Eki Görüntüle 388520
Damatlık buna benziyor
Eki Görüntüle 388521
Takımın içindeki gömlek böyle düz
Eki Görüntüle 388522
Takımın yeleği böyle ama siyah üzerinde beyaz şekilller var
Eki Görüntüle 388523
Eki Görüntüle 388524
Herkese günaydınnnnn...Dün gelinliğimin 2. provasına gittim bu defada etek boyu alındı ve bi karar verdim ordan oraya gidip abiye bakmaktan beden bulamamaktan beğenememekten bıktım diktirmeye kesin karar verdim ama bu defada kafamda hiç bir model yok hafif çan inen süslü birşey istiyorum ama çok kararsızım bana fiikr verebilirmisiniz en geç c.tesi terziye gidip sipariş verecem herhalde
Herkese günaydınnnnn...Dün gelinliğimin 2. provasına gittim bu defada etek boyu alındı ve bi karar verdim ordan oraya gidip abiye bakmaktan beden bulamamaktan beğenememekten bıktım diktirmeye kesin karar verdim ama bu defada kafamda hiç bir model yok hafif çan inen süslü birşey istiyorum ama çok kararsızım bana fiikr verebilirmisiniz en geç c.tesi terziye gidip sipariş verecem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?