2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çarşamba pazarını hava soğuk olduğu fazla gezmedim kızlar. almak isteyenlere izlenimlerim ;

***mutfak takımları 120-150 tl arasında.
*** işli havlular 10-15 tl arasında (ama çok güzel havlular var,tam çeyizlik.)
***çok güzel seccadeler var.15-25 tl arasında.
***uygun mutfak eşyaları var

hoşbulduk canım :) gelim bi bakim dedim ben yokken naptınız diye birazdan uyuyacağım yarın iş var malum, yoksa geç kalıcam yarın

iyi yaptın tatlım kimse yok işte görüyosun bi ben bi sen :)) kimse yokken göz kulak oluyorum topiğe :)))
iyi uykular sabah görüşürüz canım :))))

günaydın kızlarrr...liberte dün d's damata gittim gayette beğendim kampanyadaki damatlıkları,,ama beden kalmamış,nişanlım bugün gitcek kendine göre bedenini bulursa ve beğenirse alıcaz inşallahhh...

günaydın canım.bende dün buraya kadar başardım ama çizelge nerde nereye yapıştırcağımı beceremdim...

günaydın canım. kullanıcı kontrol paneline gir, sonra sol tarafta profili düzenle kısmına gel. biraz aşağıda çizelge kısmı var, bu linki oraya yapıştır. sonra sayfanın altından değişiklikleri kaydet de

günaydın güzel gelinler nasılsınız baklım ben çok çok çok mutluyummmmmm dün akşam gittim evimee vee gördüm perdelerimi hemencik çektim resimlerini sizlerle paylaşmak için ama pc atamıyorum kart okuyucuyu evde unutmuşum (

ya canım sendin almıştın damatlık dimi? liberteyle karıştırdım canım inşallah benim nişanlım da beğenir ve bedeni vardır.hayırlı olsun çok güzel...

tatlım çık teşekkür ederim sana sanırım yapıcam birazdann...çok saol.

Herkese günaydınnnnn...Dün gelinliğimin 2. provasına gittim bu defada etek boyu alındı ve bi karar verdim ordan oraya gidip abiye bakmaktan beden bulamamaktan beğenememekten bıktım diktirmeye kesin karar verdim ama bu defada kafamda hiç bir model yok hafif çan inen süslü birşey istiyorum ama çok kararsızım bana fiikr verebilirmisiniz en geç c.tesi terziye gidip sipariş verecem herhalde

Kuzum benim...çok beğendim ben...eminim çok güzel prens ve prenses olacaksınız o gün Hayırlı olsun tatlım...

Tatlım ne tarz istiyorsun..birkaç foto ekle bizde araştıralım senin için...birde kaç beden giyiniyorsun her çan elice her fiziğe uymuyor ne yazıkki

Eki Görüntüle 388560

Fikir olur canım

Tatlım tam bakamadım ama..Bu benim arkadaşımın benin mişanımda giyeceği elbise..fotosu vardı bilgisayarım bir fikir olur sana belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…