- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.281
günaydın şekerler :)))) herkese mutlu günler :)))
pazartesi günü gelinlik bakmaya gidiyoruz çoooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum milyon tane gelinlik denicem sanırım o kadar heyecanlıyım :))))
Ayyy ne güzel tatlım yaaa...okurken kendi evşme girermiş gibi hayal ettim...nasıl heyecanlandım..Güle güle sağlıkla huzurla ptur evinde tatlım
Ayyyy tatlım benim gitti bakalım..Her tarzdan dene ben o şekilde yaptım...sonra hangi tarz olcağına karar ver ve o modellerden olanları dene...
günaydın kızlarrr nasılsınız.
maşallah allah çenenize zeval vermesinne çok konuşsunuz zor okudum geçmişi :27
bugün bi kahvaltı yapıp gelinliçime gidicem hafta içi müsait olunca gel demişti güpürleri işlemeden önce son kez prova alalım demişti.bende yarın gidebilcemi sölicem.ordan terziye gidicem eşofman aldım paçaları uzun onu yaptırcamsonra eve gelcem davetiyelerimi katlayıp zarflicam.
Altınmı tatlım bu..Resim küçük olunca çok belli olmuyor ama benim hoşuma gitti...Güle güle tak kuzucum...
Altınmı tatlım bu..Resim küçük olunca çok belli olmuyor ama benim hoşuma gitti...Güle güle tak kuzucum...
günaydın kızlarrr nasılsınız.
maşallah allah çenenize zeval vermesinne çok konuşsunuz zor okudum geçmişi :27
bugün bi kahvaltı yapıp gelinliçime gidicem hafta içi müsait olunca gel demişti güpürleri işlemeden önce son kez prova alalım demişti.bende yarın gidebilcemi sölicem.ordan terziye gidicem eşofman aldım paçaları uzun onu yaptırcamsonra eve gelcem davetiyelerimi katlayıp zarflicam.
Sana özelden link atıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?