- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.341
kızlar slm uzun bı aradan sonra bn geldım. sınavlarımın hepsı bıttı zaten bıter bıtmez sıze kostum ozledım ya konusmayı. gercı arada gırıp okuyodum bırazcık ama sımdı gecmıse donup uzun uzun okuyayım bakalım.
banada dün nişanlım sana saat takcakmıyız diye sordu bende ne biliyim falan demiştim.tüh kızlar ya
banada dün nişanlım sana saat takcakmıyız diye sordu bende ne biliyim falan demiştim.tüh kızlar ya
kızlar evlilik takvimi yaptım ama sitede profilime koyamıyorum yardım lütfen :)))
Banada nişanda taktılar sanada taksınlar nişan hatırası işte bilezik gelir geçer satılır ama saatin kalır işte ne güzel
canım yukarıdan kullanıcı kontrol paneline gir, sol tarafta profil düzenleye gir, biraz aşağıda çizelge yazan bir yer var. çizelge linkini buraya yapıştır. sayfanın altında değişiklikleri kaydet de , o kadar
aynen öyle o da bana bi saat alsın taksın bari.söyliyim ben biran önce...şimdi aradımda kayınvalimde ikisi mobilya bakıyolarmış.ya bazen çıldırasım geliyo yaaaaaaaaaaa
selam kızlar nasılız bugun
olmuyor sanırım sinir oldum :))) ifadelerimde yok zaten :)))
hoşgeldin canım... sınavlardan güzel notlar alırısn inşallah
o zaman napıyoruz saat aldırıyoruz
ifadeler için yazdım ama görmedin sanırım
Hoşgeldin tatlım...Ayy ne güzel az kalmış senin maşallah...Naptın bakalım hazırlıkları...
hosbuldum tatlım sınavlarım kımısı ıyı kımısı kotu bakalım yaptık bısıler işte. ama cok mutluyum suanda rabbım yuzumu guldurmeye baslıcak artık sanırım. bıde ayrıca bırazdan kaynanama gıtcem kızdıgım bazı konuları konusmaya bakalım neler olcak.
ben şantiyedeyken döktürmüşsünüz maşallah ama hepsini okumaya vaktim yokmasama baktıkça çığlık atasım geliyo hazırlıklar yolunda gidiyormu bari yaw bende nişanda saat alırlar sandıydım ona göre bbende düğünde takacaktım nişanlıma nişan alışverişim o kadar dandik geçtiki herşeyim yarım yamalak benimde pek almaya dair şevkim kalmadı saat karşılıklı alınıyor demişlerdi bende almayacam bilmem kötümü yapıyorum ama böyle şeylerin içten gelmesi lazım bence
kızlar hemen anlatıyorum mutluluk sebebımı. babamın ıslettıgı bı cep tel dukkanımız var bızım bnde sureklı yıllardan berı ona yardım ederım. ama öle maas falan söz konusu degıl aıleyız dıye hıc lafı gecmedı bu gune kadar. babam sımdı bı fabrıkada calısmaya baslıcak dukkanı napalım evlenınce gelemezsen satalım dedı bnde baska yerde calısıcagıma kendı ısımde calısırım dedım. veeee artık evlendıkten sonra bı ısım var. babam al ıslet ıslerın durumuna gore bana az bı mıktar verırsın gerısını hallet kendın ıste dedı.hemde hafta ıcı 6ya kadar calısıcam hafta sonlarım tatıl olucak ve bn suan ogrencıyım evledıgmdede ogrencı olucam ilk 1 yıl calısamıcaktım baska yerde. nısanlımın maasıda cok yuksek degıl zorlanırız bır sure bn calısamıcam dıye dusunuyoduk ve bu olayın böle olması bıze acayıp destek olucak zorlanmadan guselce gecınebılıcez. rabbıme sukurler olsun bugune kadar dukkanın cılesını cektıgıme degıcek sanırım.
Allah kimseyi zorda bırakmaz bi kapı kapanır bi kapı açılır işte çok sevindim canım senin adına inş. herşey gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?