2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
valla şimdi banada uygun geldi huzurlu güzel bi gün geçirelim inşallah kınamızda daha önemlisi yok

Yani Canim babamin bı arkadaşının düğün salonu var hem açık hem kapalı ben beğenmiyorum diye başka salon tuttuk o salonunda annem seçti benim istediğim yer olmadı yine benim misafirim gelcek karışma sen dedi

Aslında günahlarını almayayım dün çok doluydum patladım ama normalde kayınvalidem ve görümcem iyi insanlar belki ellerinden gelse birşeyler yaparlar bir gelirleri yok onların ama kayınbabam umursamaz ailesine karşı oğlu evleniyormuş umru değil hiçbir sorumluluk almıyor yapacak birşey yok ne edim

İyi tutmussun Canim 2.750 tl ye tutuk kına yerini düğün yerini hiç söylemiyorum bayaaa bı fazla :))

canım baya bi fazlaymış bize nazaran gerçekten ama olsun senin içine sinmesi önemli olanda o benim kına yerimi 700'e, düğün salonunu 1000 kişilik 3500'e tuttuk

canım hoşgeldin ne yemekler yaptın bakalım
ben senin yerinde olsam hazır eve giderim çok abartmadan fiyat konusunda birkaç kullanılabilecek eşya alırım.
neler alacaksınız öncelikle onları sıraya koyun öyle başlayın bence nişan olmadan şimdiden. sonra çok zorlanırsınız

canım sıkma canını herşey yoluna girer. kim ne yaparsa kendine yapmazsa da kendine. siz eşinle anlaştıktan sonra gerisi boş

kızlar ben geldim birazdan perdemin resimlerini eklicem

canım heyecanla bekliyorum

ekledim tatlım

Yemek masanın olduğu bölüme bayıldımm. Perdelerinde çok güzel. İyi günlerde huzurla kullan.

good_heart bende bayıldım canım perdelerine ,salonunda süper olmuş, güle güle oturun

Bayıldım harika olmuşlar tatlım....güle güle otur evinde...iyi günlerde kullan

çok teşekkür ederim kızlar yemeğe eve gittim sizlere söz verdiğim için aldım kart okuyucuyu rabbim inşş hepimize bir ömür huzurlu bir yuva nasip eder

Canım normal nasıl bi yer tutuu bilmiyorumama bende 600 e tuttum

Biz kına yerini kişa başına 14 tl'ye tuttuk. 250 kişi dedik 3500 tuttu canım...Ama düğün gibi olacak bizimki..nişan-kına olacak..gelin damat çıkışı, pasta, takı töreni..herkesin önünde tabak menü içinde bir yaş pasta, 3 kuru pasta bir tane, tuzlu pasta olacak..sınırsız meyve suyu masalarına ikram edilecek..her masada 4 tane kuruyemiş tabağı olacak (masalar yuvarlak 10 kişilik). barkovizyon gösterisi, meşaleler, kına yakılırken suni küçük kar yağacak, birde solist var tabiki...hepsi içinde

Son düzenleme:
Yemek masanın olduğu bölüme bayıldımm. Perdelerinde çok güzel. İyi günlerde huzurla kullan.

good_heart bende bayıldım canım perdelerine ,salonunda süper olmuş, güle güle oturun

Bayıldım harika olmuşlar tatlım....güle güle otur evinde...iyi günlerde kullan

kızlar çok teşekkür ederim rabbim inş hepimize ömür boyu huzurlu bir yuva kurmayı nasip eder mal mülk biyere kadar önemli olan içinde huzurlu olabilmek

Buradayım tatalım hep...denks gelmiyoruz sanırım..nasılsın bakalım canım?

iyim canım ufak tefek hazırlıklara devam ediyoruz salon işimiz kaldı bi onuda bu hafta sonu tutucaz inşallah 4 ay kala da gelinlik hallolur sen 6. ayında hangilerini tamamlamıştın canım
benim şuanda bişey yok valla daha hafta sonu düğün salonu kına salonu tutulucak o bitek

Tatlım şu anda 5 ay var işte bizde düğün salonu, kına salonunu tuttuk..Dün nikah için saağlık raporumu aldım. pazartes başvuru yapıcaz canım..İşte küçük çeyizleri alıyoruz artık...Mobilayaları aldık ama modelleri öteki hafta tam kesinleştircez..Çamaşır mak ve fırınım alındı..Bu kadar cicim..Gelinliğide mayıs sonuna bıraktık kuzucum.

bizim de beyaz eşyalar tamam
düğün salonu
kına salonu tamam
mobilya almadık çünkü canım ev belli değil nerede oturucaz o belli değil
hoş köşe ve tv ünitesi düşünüoruz vitrin takımı felan almıcaz nikah benim
bir ağustos biliomusun canım ona da az kaldı baya

Ayy tatlım ya baya koşturmacalar başlıyor artık işte..Benim düğünümde ikindin saat 15-17 arası nilah olacak (500 kişi). Sonra akşam 18'de saedece yakınlarımıza yemek vericez orkestra gelecek (100 kişilik). İkiside bera otelde olacak..Nikah 1. katta balo salonunda olacak..Gelin çıkışı ve barkkovizyon yapılacak. bir kerede dans edicez..çok kuru kuru nikah olmasın dedik :) Akşamda otelde en üst katta 12. katta kubbeli salon var..her taraf camlarla kaplı yan taraflardan açılıp terasa çıkılan bir yer oradada yemek ve eğlence olacak..ama sadece 100 kişilik olcak. dayı amca ve yakın arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…