- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #13.361
aleykümselam canım iyidir seni sormalı?
dün çok mutluydum bugun biraz karışık kına gecesi için yer tuttuk 500 tl annem çok felan dedi bilemedim :44::44::44::44:
görmedim tatlım tekrar yazarmısın?
canım iyi tutmuşşsun. dün yazdım sana görmedin galiba. nasıl bir yer düğün salonu mu? bende 1000 dedi 700'e tuttum. aman bir kere kına gecemiz olucak boşver, tadını çıkaralım
kızlarr selammm bende burdayımmmm şafak 72 düğünüm 23.06.2012:))))
GÜNAYDINN KIZLARRRR NASILSINIZ?
BUGÜN 71 GÜNÜM KALIYORRR
dün çok mutluydum bugun biraz karışık kına gecesi için yer tuttuk 500 tl annem çok felan dedi bilemedim :44::44::44::44:
Canım normal nasıl bi yer tutuu bilmiyorumama bende 600 e tuttum
aynen öyle o da bana bi saat alsın taksın bari.söyliyim ben biran önce...şimdi aradımda kayınvalimde ikisi mobilya bakıyolarmış.ya bazen çıldırasım geliyo yaaaaaaaaaaa
senin yine iyi nişanlınla ikisi bakıyo benim kayınvalidemle kayınpederim bakıyo bişiler alıyolar yapıyolar haberimiz olmuyo nişanlım tartıştı yine aynı devam ettiler en sonunda ben kızdığımı belli ettim önce kötü olduk şimdi çok iyiyiz beni almadan da bi bişi almaya gitmiyolar şimdi
kızlar hemen anlatıyorum mutluluk sebebımı. babamın ıslettıgı bı cep tel dukkanımız var bızım bnde sureklı yıllardan berı ona yardım ederım. ama öle maas falan söz konusu degıl aıleyız dıye hıc lafı gecmedı bu gune kadar. babam sımdı bı fabrıkada calısmaya baslıcak dukkanı napalım evlenınce gelemezsen satalım dedı bnde baska yerde calısıcagıma kendı ısımde calısırım dedım. veeee artık evlendıkten sonra bı ısım var. babam al ıslet ıslerın durumuna gore bana az bı mıktar verırsın gerısını hallet kendın ıste dedı.hemde hafta ıcı 6ya kadar calısıcam hafta sonlarım tatıl olucak ve bn suan ogrencıyım evledıgmdede ogrencı olucam ilk 1 yıl calısamıcaktım baska yerde. nısanlımın maasıda cok yuksek degıl zorlanırız bır sure bn calısamıcam dıye dusunuyoduk ve bu olayın böle olması bıze acayıp destek olucak zorlanmadan guselce gecınebılıcez. rabbıme sukurler olsun bugune kadar dukkanın cılesını cektıgıme degıcek sanırım.
KIZLAR ŞİMDİ YEMEĞE GİDİYORUM DÖNÜŞTE PERDELERİMİ PAYLAŞACAM SİZLERLEE
tesekkur ederım cnm . kaynanam la ne konusucagımı sormussun hemen yazayım. bızım karısık bazı mevzular var kaynım ve eltımın ölcusuz para harcamaları bızım dugun ustu ucunun sureklı bıze dokunup bıze laf soylenmesı falan bnde artık ıyıce sıkıldım bu durumlardan bugune kadar hıc sesımı cıkarmadım ama artık konusmayı dusunuyorum yoksa ıcın ıcın kendıme zarar vermeye baslıyorum. saglıgımdan olucam sınır yuzunden.
canım düğün salonu kadar büyük bir yer değil 100 kişilk mini salon ışıklandırması müzik sistemi var hoş tatlı bir yer sen salon mu tuttun canım orası öle 6 ay var nedime tacı siparişi bile verdim hahaha
2012 gelinleriii el kaldırsınn, evett kızlarr son haliiiii
[/B]
ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012
trianka:123:
05 Mayıs 2012
good_heart:123:
06 Mayıs 2012
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
SehKer :123:
2 Haziran 2012
saliha_25 :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
my_everything:123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
eylul. :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
citl :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
SssMmm :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
butterfly_01 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
liberte11 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
mimare :123:
14 Ekim 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
kızlar sizin kayınvalide ve kayınperderler iş bitirici galiba, sanki onlar evlenioAllahtan bizimkiler çok karışmıo, yoksa 3. dünya savaşı çıkardı biraz bocaladık ama sonra nişanlım ve ben en başta koydum tavrımızı ailelerimize
canım Allah gönlüne göre verdi işte bak ne güzel, çok sevindim
afiyet olsun canım. bende çıkıcam birazdan
konuş tabi canım, içinde kalmasın önceden halledin bilsinler bazı konuları
salon tuttum canım ben 300 kişilik falan galiba:44:. biraz fazla oldu, ama herkesin düğünüme gelemeyeceğini düşünerek.birde bizim eve en yakın orası vardı. erkeklerde evde otursun daha iyi. bir ihtiyacımız olursa gelirler hemen
kızlar bugün a101e çöp kutusu geliyomuş ve dvd.almayı düşünüyorum.ne dersiniz alanınız var mı?çöp kutusunu mutfakta kullanırım diye düşünüyorum.
Salihacim iyiyim, tesekkurler. Diyette oldugum icin azicik acim :) Sen nasilsin? Heyecanlisindir :)
Aa meslektas miyiiz? Hangi sektordesin sen? Ben parfumerim, parfum dizayn ediyorum.
İyi tutmussun Canim 2.750 tl ye tutuk kına yerini düğün yerini hiç söylemiyorum bayaaa bı fazla :))
Canım şimdi;
Kullanıcı kontrole gir
Orda hesabımı tıkla
Seçenekleri düzenle var
Bayağı bir aşağıda mesaj bölümünü standart editör-Toolbar olarak yap
Sende text modülde kaldı herhalde
kızlar hemen anlatıyorum mutluluk sebebımı. babamın ıslettıgı bı cep tel dukkanımız var bızım bnde sureklı yıllardan berı ona yardım ederım. ama öle maas falan söz konusu degıl aıleyız dıye hıc lafı gecmedı bu gune kadar. babam sımdı bı fabrıkada calısmaya baslıcak dukkanı napalım evlenınce gelemezsen satalım dedı bnde baska yerde calısıcagıma kendı ısımde calısırım dedım. veeee artık evlendıkten sonra bı ısım var. babam al ıslet ıslerın durumuna gore bana az bı mıktar verırsın gerısını hallet kendın ıste dedı.hemde hafta ıcı 6ya kadar calısıcam hafta sonlarım tatıl olucak ve bn suan ogrencıyım evledıgmdede ogrencı olucam ilk 1 yıl calısamıcaktım baska yerde. nısanlımın maasıda cok yuksek degıl zorlanırız bır sure bn calısamıcam dıye dusunuyoduk ve bu olayın böle olması bıze acayıp destek olucak zorlanmadan guselce gecınebılıcez. rabbıme sukurler olsun bugune kadar dukkanın cılesını cektıgıme degıcek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?