2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
dün çok mutluydum bugun biraz karışık kına gecesi için yer tuttuk 500 tl annem çok felan dedi bilemedim :44::44::44::44:

canım iyi tutmuşşsun. dün yazdım sana görmedin galiba. nasıl bir yer düğün salonu mu? bende 1000 dedi 700'e tuttum. aman bir kere kına gecemiz olucak boşver, tadını çıkaralım

canım iyi tutmuşşsun. dün yazdım sana görmedin galiba. nasıl bir yer düğün salonu mu? bende 1000 dedi 700'e tuttum. aman bir kere kına gecemiz olucak boşver, tadını çıkaralım

canım düğün salonu kadar büyük bir yer değil 100 kişilk mini salon ışıklandırması müzik sistemi var hoş tatlı bir yer sen salon mu tuttun canım orası öle 6 ay var nedime tacı siparişi bile verdim hahaha

kızlar aslında benimde kendimi bıraksam sinir olacağım o kadar çok şey var ki ama huzursuzluk çıkmasın diye gayet normalmiş gibi davaranıyorum öle diyorum kendi kendime.uzaklıktan kaynaklanan sıkıntılar var,maddiyat yönünden canımı sıkan şeyler var,içimden geçenleri dışıma bi vursam çoğu kişinin kalbini çok kırabilirm diye düşünüyorum o yüzden susmayı tercih ediyorum.

aynen öyle o da bana bi saat alsın taksın bari.söyliyim ben biran önce...şimdi aradımda kayınvalimde ikisi mobilya bakıyolarmış.ya bazen çıldırasım geliyo yaaaaaaaaaaa

kızlar sizin kayınvalide ve kayınperderler iş bitirici galiba, sanki onlar evlenio Allahtan bizimkiler çok karışmıo, yoksa 3. dünya savaşı çıkardı biraz bocaladık ama sonra nişanlım ve ben en başta koydum tavrımızı ailelerimize

canım Allah gönlüne göre verdi işte bak ne güzel, çok sevindim

KIZLAR ŞİMDİ YEMEĞE GİDİYORUM DÖNÜŞTE PERDELERİMİ PAYLAŞACAM SİZLERLEE

afiyet olsun canım. bende çıkıcam birazdan

konuş tabi canım, içinde kalmasın önceden halledin bilsinler bazı konuları

salon tuttum canım ben 300 kişilik falan galiba:44:. biraz fazla oldu, ama herkesin düğünüme gelemeyeceğini düşünerek.birde bizim eve en yakın orası vardı. erkeklerde evde otursun daha iyi. bir ihtiyacımız olursa gelirler hemen

kızlar bugün a101e çöp kutusu geliyomuş ve dvd.almayı düşünüyorum.ne dersiniz alanınız var mı?çöp kutusunu mutfakta kullanırım diye düşünüyorum.

Hayııııııırrrr tatlım ben 10 haziranda evleniyorummmm özelden mesaj attım sana

kızlar kaynanamla konusayım dımı. cok kararsızım aslında 2 3 gun oncesıne kadar cok cıddıydım konusma konusunda ama suan cok tereddutteyım. dugun ustu sıkıntı cıksında ıstemıyorum ama bölede kendımı yıyıyorum.

o zaman iyi düşünmüşsün canım o zaman normal

kızlar bugün a101e çöp kutusu geliyomuş ve dvd.almayı düşünüyorum.ne dersiniz alanınız var mı?çöp kutusunu mutfakta kullanırım diye düşünüyorum.

çöp kovası aldım ben canım dvd nin flaş bellek girişi yok die nişanlım alma dedi

Salihacim iyiyim, tesekkurler. Diyette oldugum icin azicik acim :) Sen nasilsin? Heyecanlisindir :)

Aa meslektas miyiiz? Hangi sektordesin sen? Ben parfumerim, parfum dizayn ediyorum.

Oo kolay gelsin diyetin canım,bende kilo vermeliyim ama diyet yapamıyorum işte yemek yemiyorum ama kilo da veremiyorum.

Canım ben kimyagerlik yapamıyorum malesef uzun sure işsiz kaldım en sonunda bi kalıp yağı firmasına satın alma bölümüne girdim,iş çok olmuyo sıkılıyorum tek bayan benim bide öyle işte,ne güzel sen mesleğimizi yapabilme imkanına sahipmişsin

Tünaydın kızlarrr. Nasılsınız?
Erkenden kalktım yemeğe giriştim aklım burdaydı attım ocağa geldim.

Damatlığı ben de çok begendim, hayırlı olsun.

Aslında yazıcak çok şey var ama bi türlü toparlayamıyorum.
Size bakıyorum hepinizle nerdeyse aynı tarihlerde evlenicem ama nişanım bile yok. Nişan haziranda olucak 3-4 ay nişanlılık süresinde neyi nasıl halledicez bilmiyorum. Sizide görünce strese giriyorum.

Biz daha nerede oturacağımıza karar veremedik. Sözlüm herşeyi kendisi yapmak istediği için sıkışmadan başlayayım diyo ama evimiz yok.
Kendi evleri var o da aile apartmanı. Orda yaşarsak eşyalarımı o eve göre yerleştirmem kolay olur, ev büyük ve daha sonra kirada oturmak bizi zorlar böyle bi fırsatı tepmiş oluruz diye düşünüyorum.
Siz ne yapardınız?
Belli bi birikimi var daha sonra takılarımı satıp eve girebiliriz ama ben çalışmıcagım için tek maaş ve bi sürü borç/taksit sıkıntı olur. O parayı eşyalara harcamayı düşünüyo zaten.
Çok karışık yazdım kafam allak bullak.

Teşekkür ederim Canim oldu çok sevindim ilk ifademi sana atıyorum

Ay çok güzeller bayıldım hepsine

demekki neymiş Allah evlenene yeni ev kurana yardım ediyor..

hayırlı olsun canım sana bol bereketler yerini söyle arada gelir bir iki bizimde katkımız olur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…