2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tek mi gidicen yavruuu

Cok saoL cnm inşş atLatıcazz

sen nasılsın kız napıyon bakimm

Bu soru banamiydiii :)

Ben bugün iyiyim hamd olsun. Bugün en üst patronla görüsmeye gittim. Oda bana destek cikti hak verdi. O kadinla konusulacak mutlaka. Ve ben istedigim yere ulastim haksizlik karsisinda susmadim. Herkes bana hak verdi. Cok sükür.

Yaza kadar calisabilecegim insaAllah :)

tek mi gidicen yavruuu
esma izin alabilirmi o gün bilmiyorum alırsa beraber g,deriz ama o da nişanda alır izin sanmıyorum yani şimdi izin alabileceğini.tek yada anamla giderim

evet canım sanaydı sevindim sorunların hallolmasına

ben henüz yeni nişanlıyım nişanlımıda cok seviyorum 1 yıldır birbirimizi tanıyoruz onun iççin ailemi karşıma aldım şuan aramız bozuk daha doğrusu nişanlandığımız günden beri değişti bana paranın lafını hiç yapmazdı ama nişanlanınca para kıymetli oldu her şeyime bahane bulur oldu artık beni sevdiğindende emin değilim vazgeçemiyorumda beni kabullenmiyorsan arkana bakmadan git dedi hoscakal diyemedim yardım edin cok mutsuzum lütfen yardım edin

Cnm inan ister 1 yıL ister 10 yıL oLsun bazen insanLarı tanıyamadığını anLıosun inan..SevgiLi oLdugunuz gibi oLmuo bazı şeLer..SevgiLiyken alttan alınan görüLmeyen şeyLer işLer ciddiye binince (nişan evLiLik gibi) batmaya baŞLıo o zaman..AiLeni hiçbişey için üzmeye karşına aLmaya değmez bence gönüLLerini aL..Nişanlınlada otur konuş rahatsız oldugun konuları soyle güzel bi diLLe derim.Kendini üzmeee

kendiisiyle konusmaya calıstıgımda hep haksız duruma düsüyorum...kafam cok karısık acaba evlenmelimiyim

yoksa evlenince dahamı kötü olur hep kendi dediklerinin olmasını istiyor bana hep büyümelisin diyor...herseyi bildiğini zannediyor...

Şimdiden iyice düşün canımm gözLemLe eğer değişmezde hep böLe kaLırsa bi ömür mutsuz Olucagına bitmesi en mantıklısı.. aLLah hakkında hayırlısını versın canımm

allahtan başka bir şey istesymişim olacakmış

1 gün boyunca ölü gibi yattım yaaa
acayip hasta oldum. boğazlarım ağrıyor acıyor

Günaydınn kıslarrrrrr
Mervem nbrr nasılsın, sonunda eminönüne niyetlendin demekkk iyi yapmışsın sıcakalr basmadan git bir an öncee
Canım gitmesi çok basit tabiki eminönü otobüsüne bin yenibosnadan binebilirsin yada zeytinburnundan tramvaya bin eminönü durağında in mısır çarşısının içinde geçerek yukarı doğruu çık zaten yol seni götürüyoo herkes aynı yoldan kalabalık halinde yürüyo istemesende yukarı doğru çıkıyosun
Nişan tepsini havlularını hatta alacağın herşeyii havlucular hanı varr yukarı çıkarken sağdan içeri giriyosun koca bi hann herşeyini ordan al çünkü en ucuz orasıı, diğer yerlerden bişey alammaya çalış pahalı veriyolar. Ben sadece ordan alışveriş yaparım havlumu tepsimi kurdalelerimi herşeyimi ordan aldım.
Çiçekleri süs malzemelerimide o mısır çarşısından yukarı çıkarken takıcılar bujutericiler felan var muhakkak görürsün çünkü kapılara çıkarıyolarr çiçek malzemelri yapay çiçekler herşeyi aramadan bulursun yeterki gitt. onlarr bizi al diyee bağırcak zatenn

canım evet niyetlendim cumaya bi aksilik olmazsa gidicem inşallah.
çok teşekkür ederim bidenem yaa üşenmemiş uzun uzunda yazmışsın çok sağoll
havlucular hanııı unutmicam
tekrar sağol yavruşka

selam kızlar biz hayırlısıyla 2011 aralık ya da 2012 baharı dusunuyoruz..ya kıs dugunu olucak ki ben bahar ıstıyorum ya da 2012ye kadar beklıcez..

2012 nısan gıbı olursa 2.5 sene nişanlılıktan sonra evlenmiş olucaaaz

Güzellikleeeeeer merhabalarrrrrrr p.tesi aşkıma kavuştum çok şükür askerlik bitti herşey mükemmel gidiyo biraz öncede Ağva'dan döndük cuma akşam gittik 2 gün ordaydık rüya gibiydi perşembe günüde aşkımın takım elbisesini ve takılarımı aldık nişanla ilgili bi eksiğimiz kalmadı artık 18 haziranın gelmesini beklioruz,geçmişi okuyamadım topiğe girer girmez yazmaya başladım hepinizi öpüyorummmm

:44: hosgeldin canim agva dedin birden $ok oldum benim pa$amin arkadaslarindan biri bi albüm paylasmis 2011 kpss AGVA diye ay dedim nilay mi yoksa bu kiz ama tesaadüfün bu kadaradi olamaz heralde dimi

senin adina cok sevindim canim insaAllah hersey gönlünce olur.. 18 haziranada hic bisey kalmadi zaten güzel haberlerine gelirsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…