- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.321
selincim ;
ben haftaya eminönüne gidicemde.
şimdi sana soracaklarım var
1-nası gittin gitmesi kolay mı
2-nişan tepsileri,havlular falan filan neresinde eminönünün
3-mesela ben normal mendil alcam annem öyle istedi.onları süslemek için süs malzemeleri küçük çiçekler fiyonklar veya minik gelin dmat figürleri nerdedir bilgin var mı?
Hayirli cumalar gelincikler ben geldim nasilsiniz?
Lila canim cok gecmis olsun Allah babanin sagligini versin insaAllah sükür ki kötü bir seyi yokmus. Seni cok iyi anliyorum ayni durum bende de söz konusu. Kendimi bu heyecan ve telas icinde cok yalniz hissediyorum. Ama bozma moralini bunlarin hepsini atlacagiz insaAllah.
sen nasılsın kız napıyon bakimm
esma izin alabilirmi o gün bilmiyorum alırsa beraber g,deriz ama o da nişanda alır izin sanmıyorum yani şimdi izin alabileceğini.tek yada anamla giderimtek mi gidicen yavruuu
Bu soru banamiydiii :)
Ben bugün iyiyim hamd olsun. Bugün en üst patronla görüsmeye gittim. Oda bana destek cikti hak verdi. O kadinla konusulacak mutlaka. Ve ben istedigim yere ulastim haksizlik karsisinda susmadim. Herkes bana hak verdi. Cok sükür.
Yaza kadar calisabilecegim insaAllah :)
ben henüz yeni nişanlıyım nişanlımıda cok seviyorum 1 yıldır birbirimizi tanıyoruz onun iççin ailemi karşıma aldım şuan aramız bozuk daha doğrusu nişanlandığımız günden beri değişti bana paranın lafını hiç yapmazdı ama nişanlanınca para kıymetli oldu her şeyime bahane bulur oldu artık beni sevdiğindende emin değilim vazgeçemiyorumda beni kabullenmiyorsan arkana bakmadan git dedi hoscakal diyemedim yardım edincok mutsuzum lütfen yardım edin
selincim ;
ben haftaya eminönüne gidicemde.
şimdi sana soracaklarım var
1-nası gittin gitmesi kolay mı
2-nişan tepsileri,havlular falan filan neresinde eminönünün
3-mesela ben normal mendil alcam annem öyle istedi.onları süslemek için süs malzemeleri küçük çiçekler fiyonklar veya minik gelin dmat figürleri nerdedir bilgin var mı?
Günaydınn kıslarrrrrr
Mervem nbrr nasılsın, sonunda eminönüne niyetlendin demekkk iyi yapmışsın sıcakalr basmadan git bir an öncee
Canım gitmesi çok basit tabiki eminönü otobüsüne bin yenibosnadan binebilirsin yada zeytinburnundan tramvaya bin eminönü durağında in mısır çarşısının içinde geçerek yukarı doğruu çık zaten yol seni götürüyoo herkes aynı yoldan kalabalık halinde yürüyo istemesende yukarı doğru çıkıyosun
Nişan tepsini havlularını hatta alacağın herşeyii havlucular hanı varr yukarı çıkarken sağdan içeri giriyosun koca bi hann herşeyini ordan al çünkü en ucuz orasıı, diğer yerlerden bişey alammaya çalış pahalı veriyolar. Ben sadece ordan alışveriş yaparım havlumu tepsimi kurdalelerimi herşeyimi ordan aldım.
Çiçekleri süs malzemelerimide o mısır çarşısından yukarı çıkarken takıcılar bujutericiler felan var muhakkak görürsün çünkü kapılara çıkarıyolarr çiçek malzemelri yapay çiçekler herşeyi aramadan bulursun yeterki gitt. onlarr bizi al diyee bağırcak zatenn
Güzellikleeeeeer merhabalarrrrrrrp.tesi aşkıma kavuştum çok şükür askerlik bitti herşey mükemmel gidiyo biraz öncede Ağva'dan döndük cuma akşam gittik 2 gün ordaydık rüya gibiydi perşembe günüde aşkımın takım elbisesini ve takılarımı aldık nişanla ilgili bi eksiğimiz kalmadı artık 18 haziranın gelmesini beklioruz,geçmişi okuyamadım topiğe girer girmez yazmaya başladım hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?