2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Valla canım şuan sözden çıktıkk hiç bişey düşünmek istemiyorummm amaa hayatın gerçekleri olarak bişilerr yapmaya başlamam lazım dimiii :26:
Canım nişanlığımı kabarık istiyorum o yüzden kiralıycam fakat ondan önce mekan kiralamam lazımm sonraa davetiyee sonraa bohçalarr off offf çok çalışmam lazmmmm

Koşuşturmacaların çok olucak ama hepsini büyük bi zevkle yapıcaksın onun içinde yorgunluğunu hissetmyceksin tatlımm en güzeli kabarık düşünüosan zaten bi kere gyceksin kirala tabiki

Merve daha gelmedi :) Bendim o puantiyeli çantayı alan ama napim ya bulamadım. Olsun bi tane öff dedim aldım işte :) ama kızlar 3 lü makyaj çantaları leopar desenli çizgili çıvıl çıvıl çeşit çeşit makyaj çantaları 3 tanesi 20 liraydı çok güzeller

Benmki siyah parlak derili makyaj takımım

günaydın kızlarrrr :92:
esmacım gözümde canlandırdım valla süper düşünmüşsün resmini sabırsızlıkla bekliyoruz
puantiyeli çantayıda amannn bover olsun bitane nolcak kimse çakmaz o kadar süsün püsün içinde

kız selin kör olma emi aşııkk ben değilim o esmaa

Hoşgeldin mervem

Selincim bohça hazırlıyacaksan kendine bir koli yap. O kolinin dışına liste yap yapıştır. Nişan tarihi ne olursa olsun sen yavaş yavaş al kenara koy hepsini birden yapmaya kalkınca beyni şişiyor insanın. Havlularını çoraplarını dizmeye başla biri bana akıl verseydi ben öyle yapardım. Çok zorlandım. bunları hepsini bir araya toplamakta

Hoş geldin mervem. Bu kafayı toplayıp bu fikirleri birlşetirmede seninde sitedeki dostlarında payı çok büyük siz verdiniz fikirleri çok tşk ederim. İnş. toparlıyım resimlerini de koyacağım

Doğru diyosun cnm bende son aşamaya bırakmak istemiyorumm, havlular patiklerr liflerr seccadeler felan hazırr bi hazır alınacaklarr varr önümüzdeki ayda yavaş yavaş almaya başlıycam işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…