- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.421
Günaydın canlarrrr
Nilayım balım takılarını gülee gülee kullan cnm, içine sinen şeyelr almışsın en güzelli balımmm
Valla canım şuan sözden çıktıkk hiç bişey düşünmek istemiyorummm amaa hayatın gerçekleri olarak bişilerr yapmaya başlamam lazım dimiii :26:
Canım nişanlığımı kabarık istiyorum o yüzden kiralıycam fakat ondan önce mekan kiralamam lazımm sonraa davetiyee sonraa bohçalarr off offf çok çalışmam lazmmmm
Günaydın canlarrrr
esmam o kadar ayrıntılı güzel anlatmışsınkii gözümde canlandı bohçanın altına zemin koymak değişik bi fikirrr yapılabilirrr
valla bende bohçaları hazırlamak için sabırsızlanıyorummm
Sözümde bohçamı felan çok beğenmişlerdi herkes hayran kalmıştıı nişanda da yinee bi atraksiyonn yapabilirimmmm, eminönünn yollarıı beni beklerrrrr
Nilayım balım takılarını gülee gülee kullan cnm, içine sinen şeyelr almışsın en güzelli balımmm
Mervemm sende puantiyeli hiç erkeğe verilirmii siyah felan yokmuydu kısss
Merve daha gelmedi :) Bendim o puantiyeli çantayı alan ama napim ya bulamadım. Olsun bi tane öff dedim aldım işte :) ama kızlar 3 lü makyaj çantaları leopar desenli çizgili çıvıl çıvıl çeşit çeşit makyaj çantaları 3 tanesi 20 liraydıçok güzeller
günaydın kızlarrrr :92:
esmacım gözümde canlandırdım valla süper düşünmüşsün resmini sabırsızlıkla bekliyoruz
puantiyeli çantayıda amannn bover olsun bitane nolcak kimse çakmaz o kadar süsün püsün içinde
kız selin kör olma emi aşııkkben değilim o esmaa
günaydın kızlarrrr :92:
esmacım gözümde canlandırdım valla süper düşünmüşsün resmini sabırsızlıkla bekliyoruz
puantiyeli çantayıda amannn bover olsun bitane nolcak kimse çakmaz o kadar süsün püsün içinde
kız selin kör olma emi aşııkkben değilim o esmaa
hoşbulduk canım naber nasılsın :78:
Çok iim yavrum valla aşkımla hala hasret giderioruz işe başladım izin bitti akşamları 2 3 saat buluşuoruz
sanırım en rahatı benim
anlaştık karşılıklı bohça yapmicaz düğünde ailelere yapılırken birbirimizede yapcaz
Hepsi bi arada çıkar işte tatlım
Doyamamak ne kelime yirim yirr yirr :)
haziran gelsin bende yicem
ayyyy + 40 oldu topik banlanacak
Selincim bohça hazırlıyacaksan kendine bir koli yap. O kolinin dışına liste yap yapıştır. Nişan tarihi ne olursa olsun sen yavaş yavaş al kenara koy hepsini birden yapmaya kalkınca beyni şişiyor insanın. Havlularını çoraplarını dizmeye başla biri bana akıl verseydi ben öyle yapardım. Çok zorlandım. bunları hepsini bir araya toplamakta
Doyamamak ne kelime yirim yirr yirr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?