2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım zaten çok alternatif yok sadece 2 salon arasında karar veremioruz 1500 tl fark var arada

hadi hayırlısı canım

Saol Canım

kızlar dün çeyizim edirneden izmire gitti yavaş yavaş baba evindeki misafirliğimiz sona eriyor çok garip hissediyorum inşallah hepimiz çok mutlu oluruz, huzurumuz mutluluğumuz bozulmasın

çok garip olmalı ben bazen düşünüyor üzülüorum ama 6 ay be daha pof

Canım zaten model yok
Tesettürlü model sitede hiç yok
ama mağazada var

tuğçe sen gelinlik modelide beğendin herhalde

ohh çok iyi olmuş canım ..ben sana demiştim dimi sıkıntısı olanlar onlarsa onlar çıkartsın boş ver..
bence çıkmayarak onlara ne kadar güçlü ve sağlam olduğunu anlamışlardır...olmadı çok sıkılırsan evlendikten sonra ilk yıl çıkıp tazminat mı ne alıyosun ya öle bişey vardı yanlış hatırlamıyorsam öyle bişey yapabilirsin..

inşş canım model beğen diktir sonra

evet bende açamıyorumm

hayırlı olsun canım resileri bekliyoruz

bir yerden öğrenmem gerek?

yok sanırım canım ben bulamadım baktım ama

Canım soal desteğin için

Bu arada sen nasılsın??

Troubledoll357357
evet beğendim gelinlik modelimi
Hatta aşık oldum
Kuş gibiyim uçuyorum hahahahha

Eki Görüntüle 396136

Son düzenleme:
daha öncede bakmıştım bu modelere göstermiştin liberte,
ama şimdi ilk bakışta bende foreverin beğendiğini beğendim :128::128::128::128::128:

İnş bulurum bu tarz bişey yoksa bu modeli diktircem kara verilmiştir kızlar sağolun

1. resimdeki pembe varya onun fuşyası benim nişanlığımdı..çokda güzel olmuştu..

Güzel bir model tatlım ama ben sanırı pembe olan 2. modeli diktircem...kararımı verdim

yok tatlım malesef saks mavısı renkte boyle straplez uzerinde işlemeler var kollarına cağla şikel tarzı askı taktırıcam düşer felan rahat edemem diye,düğün yaklasınca gıderım resım cekerım sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…