2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayy tatlım çok beğendim...inş çok pahalı bişey değildir....gidip bakıp denemek lazım bence bu modeli...

Tuğçemmm, kızlarrr madam burcuda indirim varmış bilginiz olsun..bende belki pazartesi gider bakarım...bize baya bir uzak ama olsun merak ettim

İndirim mi varmışş

ay bende giderim belki
Banada uzak offf

İnşallah çok pahalı değildir ya
Ama şöyle bi duyumum var ne kadar doğru bilmiyorum 4000 Tl gelinliği 2600 almışlar kkda biri

kızlar moralım bozuldu ya nısanlımın kuzenının esı hamıleydı cocugunu dusurmus

buda benim pike takımıma benziyo kızlarr sizce nasıl günlük yatak örtüsü olarak kullanırım diyorum

Çok şık.
Ben de bu tarz bişey ararken bi an damask desenli bi modele vurulup onu almıştım.
aklımda kaldı.

Bu eldivenlere bayılıyorum ya. Çok asil.

kızlar buda yatak örtüm sizce nasıl

Alttaki fırfırları hiç olmasaymış keşke. Diğerlerine göre çok daha güzel. Güle güle kullan.

Ben şuan sabitlendim o gelinlikdeyim yaa
nişanlıma gösterdim o da çok beğendi hafta donu gidip alalım diyo
ayy masa üstü yapcam

Canımmmm masaüstü yapma...süreklide bakıp durma..büyüsü bozuluyor o zaman...sürekli bakınca bir yerlerinde bişeyler görüyorsun..hafta sonu gidin bakın...ve inş alındaaaa :)))))))))
Bizde annemle yarın gidiyoruz madam burcuya Yeni şube açmışlar bize yakın bir yerde

geçmiş olsun canım üzme kendini sen

Ayy tatlım çok üzüldüm...Allah bir tane daha verir kuzum inş...çok üzmeyin kendinizi takdir ilahi... :26::26:

saolun kızlar ama bıraz problemlılerdı zaten doktor evlendıklerı ılk yıl yapmazlarsa bır daha cok ugrasmaları ve tedavı gormelerı gerekebılecegını sölemıstı. oldu dıye sevınmıslerdı baya 2 aylıktı sımdı ıns sorun cıkmaz allahın ıznıyle kucaklarına alırlar otekı bebeklerını de

Nişanlım c.tesi çalışıyor
Bende pazar kursa gidiyorum
Pzt ben tatilim o izinli

Ayyy ya naısl gitcem ben şimdi
anneme söyleyim en iyisi

MADAM BURCU'da deneyeceğim iki mode;

Bu modeli denicem ama öndeki fiyonk olmaz beğenirsem..arkasına ekletebilirim
Birde bu modeli deneyeceğim

Tuğçe bu modelleri beğendim ben fena değil..tabi üstümde nasıl duracak bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…