- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.041
Canım özelden msj attım sana
Canım özelden msj attım sana
kızlar buda yatak örtüm sizce nasıl
Ayy tatlım çok beğendim...inş çok pahalı bişey değildir....gidip bakıp denemek lazım bence bu modeli...
Tuğçemmm, kızlarrr madam burcuda indirim varmış bilginiz olsun..bende belki pazartesi gider bakarım...bize baya bir uzak ama olsun merak ettim
Güzelmiş tatlım ama ben şu an altta duran gelinlik tarzı şeyleri sevemiyorum bir türlü...ama genel olarak diğer modellere bakınca sade ve şık..güle güle kullan tatlım
kızlar moralım bozuldu ya nısanlımın kuzenının esı hamıleydı cocugunu dusurmus
Leyluşum madamın web sitesindeki modelleri hiç beğenmiyorum ben ama bi gidip görmek lazım
buda benim pike takımıma benziyo kızlarr sizce nasıl günlük yatak örtüsü olarak kullanırım diyorum
gelınlıgım böle olcak arkasıda onu gıbı v olucak sırtı ıplı degıl mınık mınık dugmelı olucak . elıme dantel eldıven olucak. 1.5 2 metrelık kuyruk olucak arkasında aynı uzunluklardada duvak olucak tatlım sacımı da wag yaptırmayı dusunuyorum.
Eki Görüntüle 396004
Eki Görüntüle 396006
su tarz bı sac
Eki Görüntüle 396026
kızlar buda yatak örtüm sizce nasıl
Ttatlım bende çok beğenmiyorum ama gidip bakıcam...Arakadaş gştmiş güzel modeller varmış..bende gidip bakıcam.Merak ettim :))):))::)
Ben şuan sabitlendim o gelinlikdeyim yaa
nişanlıma gösterdim o da çok beğendi hafta donu gidip alalım diyo
ayy masa üstü yapcam
geçmiş olsun canım üzme kendini sen
Ayy tatlım çok üzüldüm...Allah bir tane daha verir kuzum inş...çok üzmeyin kendinizi takdir ilahi... :26::26:
Canım çok üzüldüm yaa
Ama Allahın takdiri..
Bir tane dah aolur inşallah,Gelin hanım iyimi*
Canımmmm masaüstü yapma...süreklide bakıp durma..büyüsü bozuluyor o zaman...sürekli bakınca bir yerlerinde bişeyler görüyorsun..hafta sonu gidin bakın...ve inş alındaaaa :)))))))))
Bizde annemle yarın gidiyoruz madam burcuyaYeni şube açmışlar bize yakın bir yerde
MADAM BURCU'da deneyeceğim iki mode;
Bu modeli denicem ama öndeki fiyonk olmaz beğenirsem..arkasına ekletebilirim Eki Görüntüle 396092
Birde bu modeli deneyeceğim Eki Görüntüle 396093
Tuğçe bu modelleri beğendim ben fena değil..tabi üstümde nasıl duracak bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?