2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
1. gelinliği çok beğendimmmm hele o fiyonk bayıldımmmmmmm güzel durur üstünde canım merak etme

bende çok beğendim galiba..ama ön tarafta fiyonk istemem..arkasında koysunlar onu

Nişanlım c.tesi çalışıyor
Bende pazar kursa gidiyorum
Pzt ben tatilim o izinli

Ayyy ya naısl gitcem ben şimdi
anneme söyleyim en iyisi

Tatlım nişanlınla gitme şimdi....ilk annenle git modeli beğen en son almaya giderken nişanlını götür tek bir gelinlikle görsün seni bence..üstünde 3-4 tane değişik gelinlik görünce büyüsü kaçar sanki yaa normal kıyafet gibi görünüz gözüne

Son düzenleme:
buda benim pike takımıma benziyo kızlarr sizce nasıl günlük yatak örtüsü olarak kullanırım diyorum

canım güle güle kullan pikeni ve yatak örtünü

cgdemcim hayırlı olsun, gayet güzel bir model olacağı belli eldivenelr çok cici

kızlar moralım bozuldu ya nısanlımın kuzenının esı hamıleydı cocugunu dusurmus

çok üzüldüm canım. Allah sabırlar versin.Allah bir tane daha verir inşallah.

bu iki modelide çok beğendim canım. madam burcunun güzel modelleri varmış tesettürllü de varmı acep. bakayım hemen sitesine

evet olabilir arka kısımdada hoş olur ayy çok seviyorum fiyonk ben hiç gelinlik denemedim ilk kez geçen hafta kendi gelinliğimi giydimm

Evet varmış...benim kuzenim ve arkadaşım burcudan almışlardaı hiç beğenmemiştim..ön yargılı olduğum için gitmedim..sonra tuğçe git bak güzel şeyler vardır dedi..bugünde indirim olduğunu öğrendim...web sitesine bakıncada bu iki modeli gözüm tuttu

evet olabilir arka kısımdada hoş olur ayy çok seviyorum fiyonk ben hiç gelinlik denemedim ilk kez geçen hafta kendi gelinliğimi giydimm

Hımmm ben denedim tatlım...tarzımın belli olmasına yardımcı oldu..hiç düşünmediğim prenses tarzı bana daha uygunmuş haberim yokmuş...şimdi bu modellere yoğunluk verim..fiyonk bende seviyorum ama daha çok nişan elbisemde istiyordum..bir bakalım artık nasıl olacak

güzel olur inş canım evet denemek iyi olur

Canım 1. güzel ama önüne koymaısnlar o fiyonk beğenmedim bi tek

Anenmle gideyim ben doğru

Şu modele benzer var madam burcuda aklında bulunsun canım

Eklentiler

• $hwd5118.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

canım benim bir arkadaşım o dediğim kampanyadan markafoniden aldı yatak örtüsünü çok memnun, bende gördüm yatak örtüsü gayet kaliteli idi. o yüzden alacağım o pike takımını ben , istersen alayım haber veririm sana. ben

Canım 1. güzel ama önüne koymaısnlar o fiyonk beğenmedim bi tek

Anenmle gideyim ben doğru

Şu modele benzer var madam burcuda aklında bulunsun canım

O fiyonk kesinlikle önünde olmaz tatlım...hatt arkasında da istemiyorum..nişanlığıma fiyonk yaptırcam ben
Gösterdiğin modelde şıkmış...zaten bu tarz modelleri gösterirler bende hepsine bakarım
Gelinlik seçimi kolayda off off nişanlık beğenemiyorum ben mesele orada :44::44:

ama bu gelinlikte önde de güzel durmuş tuttum ben bu gelinliği :128::128:
ne güzel canım bizde ilk giydiğimizi alabilsek keşke

siteyi açamadım bir türlü hata veriyor. kızlar çökerttiniz mi yoksa madamburcuyu

Son düzenleme:

Naısl istiyorsun canım?
Bende var bi kaç model

Canım zaten model yok
Tesettürlü model sitede hiç yok
ama mağazada var

kızlar slm herkese moraller nasıl bu gün ..geçmişi pek okuyamıyorum umarım moraller iyidir...forewer ne yaptın canım...moralın nasıl..

kızlar mobilyalarımızı sonunda aldık .. yükleyebilirsem sizlerle paylaşıcam...

Canım daha iyiyim sağol
Mantıklı düşününce sinirim geçtikten sonra düğün arifesi kendimi bu kadar sıkıntıya sokamam diye ayrılamıyorum
Malum maddiyat önemli
Zaman bakalım..

Nişanlının doğum günü sürprizini anlatmadın???

Eklentiler

• $nişanlık 9-mavinin rengi güzel.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $nişanlık 1.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $nişanlık 3.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Şükür tatlım iyiyiz bugün..fırtına sonrası sakinleştik bizde
Mobilyalarında hayırlı olsun tatlım..bekliyoruz resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…