- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.061
1. gelinliği çok beğendimmmmhele o fiyonk bayıldımmmmmmm güzel durur üstünde canım merak etme
Nişanlım c.tesi çalışıyor
Bende pazar kursa gidiyorum
Pzt ben tatilim o izinli
Ayyy ya naısl gitcem ben şimdi
anneme söyleyim en iyisi
buda benim pike takımıma benziyo kızlarr sizce nasıl günlük yatak örtüsü olarak kullanırım diyorum
gelınlıgım böle olcak arkasıda onu gıbı v olucak sırtı ıplı degıl mınık mınık dugmelı olucak . elıme dantel eldıven olucak. 1.5 2 metrelık kuyruk olucak arkasında aynı uzunluklardada duvak olucak tatlım sacımı da wag yaptırmayı dusunuyorum.
Eki Görüntüle 396004
Eki Görüntüle 396006
su tarz bı sac
Eki Görüntüle 396026
kızlar moralım bozuldu ya nısanlımın kuzenının esı hamıleydı cocugunu dusurmus
MADAM BURCU'da deneyeceğim iki mode;
Bu modeli denicem ama öndeki fiyonk olmaz beğenirsem..arkasına ekletebilirim Eki Görüntüle 396092
Birde bu modeli deneyeceğim Eki Görüntüle 396093
Tuğçe bu modelleri beğendim ben fena değil..tabi üstümde nasıl duracak bakmak lazım
bende çok beğendim galiba..ama ön tarafta fiyonk istemem..arkasında koysunlar onu
Tatlım nişanlınla gitme şimdi....ilk annenle git modeli beğen en son almaya giderken nişanlını götür tek bir gelinlikle görsün seni bence..üstünde 3-4 tane değişik gelinlik görünce büyüsü kaçar sanki yaa normal kıyafet gibi görünüz gözüne
canım güle güle kullan pikeni ve yatak örtünü
cgdemcim hayırlı olsun, gayet güzel bir model olacağı belli eldivenelr çok cici
çok üzüldüm canım. Allah sabırlar versin.Allah bir tane daha verir inşallah.
bu iki modelide çok beğendim canım. madam burcunun güzel modelleri varmış tesettürllü de varmı acep. bakayım hemen sitesine
evet olabilir arka kısımdada hoş olur ayy çok seviyorum fiyonkben hiç gelinlik denemedim ilk kez geçen hafta kendi gelinliğimi giydimm
Evet varmış...benim kuzenim ve arkadaşım burcudan almışlardaı hiç beğenmemiştim..ön yargılı olduğum için gitmedim..sonra tuğçe git bak güzel şeyler vardır dedi..bugünde indirim olduğunu öğrendim...web sitesine bakıncada bu iki modeli gözüm tuttu
Hımmm ben denedim tatlım...tarzımın belli olmasına yardımcı oldu..hiç düşünmediğim prenses tarzı bana daha uygunmuş haberim yokmuş...şimdi bu modellere yoğunluk verim..fiyonk bende seviyorum ama daha çok nişan elbisemde istiyordum..bir bakalım artık nasıl olacak
MADAM BURCU'da deneyeceğim iki mode;
Bu modeli denicem ama öndeki fiyonk olmaz beğenirsem..arkasına ekletebilirim Eki Görüntüle 396092
Birde bu modeli deneyeceğim Eki Görüntüle 396093
Tuğçe bu modelleri beğendim ben fena değil..tabi üstümde nasıl duracak bakmak lazım
bende çok beğendim galiba..ama ön tarafta fiyonk istemem..arkasında koysunlar onu
Tatlım nişanlınla gitme şimdi....ilk annenle git modeli beğen en son almaya giderken nişanlını götür tek bir gelinlikle görsün seni bence..üstünde 3-4 tane değişik gelinlik görünce büyüsü kaçar sanki yaa normal kıyafet gibi görünüz gözüne
çok beğendim canım gerçekten çok güzelmiş.
yatak örtümü değiştiricem kızlar içime pek fazla sinmedi.çok gezmem gerekiyo bende öyle çok gezmeyi seven biri diilim belli başlı yerlere bakıyorum hoşuma giden olursa alıyorum.sanırım böyle olmıcak en iyisi ben güzelce bi geziyim.internetten de alma konusunda çok emin olamıyorum kızlar ya...
Canım 1. güzel ama önüne koymaısnlar o fiyonk beğenmedim bi tek
Anenmle gideyim ben doğru
Şu modele benzer var madam burcuda aklında bulunsun canım
evet olabilir arka kısımdada hoş olur ayy çok seviyorum fiyonkben hiç gelinlik denemedim ilk kez geçen hafta kendi gelinliğimi giydimm
Evet varmış...benim kuzenim ve arkadaşım burcudan almışlardaı hiç beğenmemiştim..ön yargılı olduğum için gitmedim..sonra tuğçe git bak güzel şeyler vardır dedi..bugünde indirim olduğunu öğrendim...web sitesine bakıncada bu iki modeli gözüm tuttu
Hımmm ben denedim tatlım...tarzımın belli olmasına yardımcı oldu..hiç düşünmediğim prenses tarzı bana daha uygunmuş haberim yokmuş...şimdi bu modellere yoğunluk verim..fiyonk bende seviyorum ama daha çok nişan elbisemde istiyordum..bir bakalım artık nasıl olacak
O fiyonk kesinlikle önünde olmaz tatlım...hatt arkasında da istemiyorum..nişanlığıma fiyonk yaptırcam ben
Gösterdiğin modelde şıkmış...zaten bu tarz modelleri gösterirler bende hepsine bakarım
Gelinlik seçimi kolayda off off nişanlık beğenemiyorum ben mesele orada :44::44:
ama bu gelinlikte önde de güzel durmuş tuttum ben bu gelinliği :128::128:
ne güzel canım bizde ilk giydiğimizi alabilsek keşke
siteyi açamadım bir türlü hata veriyor. kızlar çökerttiniz mi yoksa madamburcuyu
Canım zaten model yok
Tesettürlü model sitede hiç yok
ama mağazada var
kızlar slm herkese moraller nasıl bu gün ..geçmişi pek okuyamıyorum umarım moraller iyidir...forewer ne yaptın canım...moralın nasıl..
kızlar mobilyalarımızı sonunda aldık .. yükleyebilirsem sizlerle paylaşıcam...
istanbulda şubesi varmı canım? siteyi açamıyorum ondan soruyorum
kızlar slm herkese moraller nasıl bu gün ..geçmişi pek okuyamıyorum umarım moraller iyidir...forewer ne yaptın canım...moralın nasıl..
İstediğim bu tarzlarda ama bulamadım burada :44::44:
Diktircem olmazsa..o da çok pahalı olacak ama..napalım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?